Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SAğlık olsun bir dönem daha bitti tek üzüldüğüm kaliteli bir stoper alamadik ne yapalım sahaya illa 11 kişi çıkacağız ve absarılı olacagiz

Önemli olan bu konsantrasyon

arda gitmek istedi zorla tutamazsın insan ruhu özgürlüğü ister baskıyı değil. zaten doğru düzgün verimde alamıyorduk kendisinden milli takımda öyle güzel oynamaya devam etmese 12 m €uroyu biz rüyamızda görürdük. iyi oldu gittiği. stancu konusunda bir şey yapamadı terim ona da yeterince şans verdi ve yine şans verdiği bir maçın sonunda stancuyu kast ederek kimse bana şans vermedin diyemez her oyuncumuzdan yararlanmak onları görmek adına her şekilde deniyoruz ve kadroda düşünmediğimiz oyuncuları ayırıyoruz dedi. stancu şansını değerlendiremedi diye stancu büyük topcu olmuyor malesef. culio'da stancu'da vasıfsız oyunculardı.
Düşündükçe sinirleniyorum koskoca Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu yok,Şaka gibi yahu.

Son 1 ayda yapılanlarda şunlar;

Stancu gidiyor Sercan geliyor...Stancu>Sercan...

Arda gidiyor Riera geliyor....Arda>Riera...

Culio gidiyor yerine adam alınmıyor...

Pino gidiyor yerine adam alınmıyor..

Ve hala bazı tipler çıkıp transferde iyi işler yaptık diyor.Ulan gerizekalı olmak bile yetersiz bu kanıya varmak için,geride olsa vardır birşeyler,bunu ölçüp tartabilir!!!

Haaa birde devre arasında iki takviye yaparız tamamdır diyenler yokmu,onlara hakaret etmek bile övgü.Madem devre arasında iki transfere ihtiyacın olduğunu sezon başından görebiliyorsun ey avanak neden sezon ortasını bekliyorsun,adam gelse yarım sezon oynasa takıma şehre alışşsa,sende takım olma yolunda daha ileriye gitsen kötümü olur.Ama işte yokki nasıl düşünün tüm bunları!

Düşündükçe sinirleniyorum koskoca Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu yok,Şaka gibi yahu.

Ve hala bazı tipler çıkıp transferde iyi işler yaptık diyor.Geride olsa vardır birşeyler,bunu ölçüp tartabilir!!!

Haaa birde devre arasında iki takviye yaparız tamamdır diyenler yokmu.Madem devre arasında iki transfere ihtiyacın olduğunu sezon başından görebiliyorsun ey insan neden sezon ortasını bekliyorsun,adam gelse yarım sezon oynasa takıma şehre alışşsa,sende takım olma yolunda daha ileriye gitsen kötümü olur.Ama işte yokki nasıl düşünün tüm bunları!

Saçma :)

Kendi kendine kıyaslamalar yapmışsın ama Muslera >Zapata,Eboue>Sabri,Ujfalusi>Gökhan Zan,Selçuk İnan>BAM ,Elmander>Stancu'yu katmamışsın işin içine.Nankörlük kötü şey

Ulan nankör olma Allah çarpar diyor,şu tabloda bunu diyeni Allah çarpmaz çünkü o melektir.

Vardırya kötü ile iyiyi ayırt edemeyenlerin günahı yoktur o açıdan diyorum.RAhat takılabilirsin yani.:o

Seni çarpmaz Allah günahın yokki senin.;)

Stancu Sercan kıyaslaması pekte doğru değil,Stancu gitmesede Sercan alınabilirdi,adam yerli bi kere.

Culıo gitti adam alınmadı demişsin,Melo ve Selçuk'u adam yerine koymuyorsan eğer haklısın. :)

Pino yerine de adam alınmadı demişsin,Eboue var işte,Riera var.Kaleciyi yazmaya bile gerek yok,son 5 senedir kalemizi koruyanların toplamından daha iyi bir kalecimiz avr.Büyük bir enkaz devralındı,mali tablo malum.3 ay içerisinde daha ne yapmalarını bekliyorsun yönetimin.

Arda'yı diyorsan suç yönetimin değil,Arda efendinin paşa gönlü gitmeyi seçti ;)

Beyler olaya bakın :D antu forumdan.El arabi kim yaw :D

Bilgilendirme: Arkadaşlar El Arabi ile anlaştık eğer 2 saate kadar Gyan da olumlu gelişme olmazsa El Arabi Niang ın yerine alınacak Forvet olacak..

Kafasını suya sokup beyler nefes alamadım diyen kişi bu olabilir.Ya da 2-2 lik sonuçta timsah yürüyüşü yapan grupta olan kişi.

Bu fener harbi salak niangı satıyorlar aldıkları adama bak niang gerçekten beğendiğim bir forvetti

bu beğenilmeyen sercan fifanın gelecek vaadenler listesinde ilk 20de değil miydi? bu adamın adı sercan değilde sercaninho olsaydı böyle bi adamı alsaydık millet oooo ne adam aldık marlos denilen herif sercandan daha mı iyi

Bu arada çıkıp anti tez sunun,yok ben yetersizizm diyorsanızda susun!Çünkü rezil oluyorsunuz.

Pino,Stancu,Culio Galatasaray´da bir dönem oynadıklarına dua etsinler.Ve gittiklerine ağlayanlar var.

Ayrıca şuda Aysal başkan aldığı oyuncuların hepsi kaliteli ve iş yapıcak bir kadro kurduk bana göre.

Bir enkaz devraldığı şurdan belli oluyor o kadar adam aldık hala eksikler mevcut ...

Zamanla hallolur klübü zarara sokacak bir transfer tablosu yok aksine çok planlı davrandılar bence.

Bence Riera ardadan 1 gönlek üstün bir oyuncu. rieranın en az arda kadar çalım kabiliyeti var en az arda kadar hızlı ve ardadan üstün olduğu bir nokta ise çok iyi şut atabiler ve mükemmel ortaları var . Kesinlikle doğru bi transfer . Sercana gelirsek şuan tam bir kapalı kutu . Bizim için en önemli artılarından ikisi türk olması ve genç olması . Bence Türkiye'de ki en iyi 3 5 TÜRK forvetin arasında altını çiziyorum Türkiye'de ki en iyi forvetlerden biri değil , Türkiye'de ki en iyi Türk forvetler arasında.

Bu arada çıkıp anti tez sunun,yok ben yetersizizm diyorsanızda susun!Çünkü rezil oluyorsunuz.
aga ben seni anlıyorum.arda gitti ve harbiden yaratıcı oyuncu yok takımda .son dkya kadar inşallah gelir biri.olmazsa yaratıcaz.berkin var,bilal özhan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt