Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

EMRE AKKAYA`yı transfer nöbetinin son gününde konudan atmak hoş olmadı bence...

Dün Lig Tv'de Altan Tanrıkulu'yu izledim.Bu sene Fener'in yıldızı Bilica olabilir dedi.:D

Alınanlara eyvallah,iyi transferler ama biraz fazla adam gönderdik sanki.:o Culio-Stancu-Pino, bu 3 isimden ikisi kalabilirdi.

15ofbkm.jpg

vayy be "herkes gider biz kalırız" derken ne kadar da haklıymışız.

gidenler: Zapata, Serkan, Neill, A. turan, İnsua, Barış, Sarp, Elano, Cana, Culio, Arda, Kewell, Pino, Stancu, Batdal

Gelenler: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Melo, Selçuk, Ceyhun, Riera, Kazım, Sercan, Elmander, Engin, Yekta

arkadaşlar o kalsaydı bu kalsaydı yedek olsun diyorsunuzda real madrid kadrosu kaç kişilik barca kadrosu kaç kişilik man utd arsenal kaç kişilik artık takımlar max 25 kişilik takım kuruyorlar hatta madrid 20 kişilik kurdu diye hatırlıyorum artık 1 bölgede 3 adam devri bitti artık 1 adam 3 bölgede oynayabilecek ki bizdeki çoğu oyuncu öyle

fener juvenin sol kanat oyuncusunu aldı ya lazyodan şimdi onun intikamını alıyorlardır hahaha birbirlerini yesinler yobo yu da trabzon alsın hep bi tarafları eksik kalsın kuşların bize de eğlence çıksın :D

mesela ; [video=youtube;R05rodIlACk]https://www.youtube.com/watch?v=R05rodIlACk[/video]

hayranım bu videoya ya :D :D :D

Güzel bir nöbet geçirdik beraber.. İnsallah iyi de bir sezon geciririz.. Sağlıcakla kalın...

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben bu zamana dek Türkiye'de transferin bitimine saatler kala ses getiren bir transfer yapıldığını görmedim, bu sene de istisna olmaz.

Ben millete izah etmekten bıktım yok nedir bu arda sevdası anlayabilmiş değilim

Adam 2 yıldır 90 dakka top oynayamadı beğenmediğimiz riera hazırlık maçında bizi kevgir etti.

Şimdi sıkıntı şu. arda 2 yılda ne gibi bir katkı yaptı tek yaptığı şey giderken 12m€'yu klübe kazandırmasıydı.

Arda rijkaard'ın ilk zamanında bi havaya girdi koskoca Galatasaray Arda gitti diye rezil olucak halimiz yok.

Ayrıca arda kalsa idi zaten bu sezon verimli olamazdı adam geçen yıldan taa bitirmiş kafasında Galatasarayı kalmışız arda gitti yaratıcı oyuncu yok selcuk melo kazım riera eboue adam çalımlayamayıp pozisyon yaratamayacaklarsa o zaman ağır sıkıntı var lincoln gibi elano gibi kafama eserse oynarım tarzı yaratıcı almaktansa hiç almayıp takımın dengelerini bozmanında alemi yok hatırlayın gerets zamanını o kadro şampiyon olduysa eğer bu kadro hayli hayli olur..

Kadro bu yıl için fazlası ile yeterli

Riera Arda dan en az 1 gömlek üstün bir oyuncu bu kesinlikle böyledir. Dediğin gibi gördük hazırlık maçında adam müthiş oynadı bize karşı sol kanatta.

Onu bunu bırakın takıma katkı sağlamak lazım, durumu olan forma,eşofman olmayanlar don ,terlik alsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt