Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BENce bu dönem asıl önemli olan galatasaray li yerli veya galatasaray da oynamak isteryen yabancılar istenildi ve bazıları alındı

TAkım ruhunu kısa sürede saglayacagimizi düşünüyorum başarı için önemli okan bu

Transfer nöbeti başladığından bugüne değin yazmış oldukları mesajlarla onlarca yeni nöbet konusu açılmasına,

sıkıcı ve sıcak yaz günlerinin keyifli geçmesine vesile olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Elleriniz dert görmesin.

Ünal Aysal: Bu transferi Fatih hocaya danıştık ve ondan sonra gerçekleştirdik. Sercan'ı milli takıma ilk çağıran da Fatih Terim'di

Trabzonspor bu sene sadece bonservislere 22 m euro harcamış.Biz o kadar harcamadık:)

Hakan Gökhan istersen İspanya milli takımında oynasın ne fark eder.Allah göz vermiş.Yemin ediyorum bunlar beni futboldan soğuttular...Hadi Ayhan'a vefa borcu son senesi zaten sonra jübile yapar da Gökhan'la 3 yıllık sözleşme uzatmak niye...Bu adam bize geldiğinden beri kaç maçta forma giymiş...Cam adam diye boşa konuşmuyoz heralde...Yönetim nasıl görmez bunları valla pess...

Hakan Gökhan istersen İspanya milli takımında oynasın ne fark eder.Allah göz vermiş.Yemin ediyorum bunlar beni futboldan soğuttular...Hadi Ayhan'a vefa borcu son senesi zaten sonra jübile yapar da Gökhan'la 3 yıllık sözleşme uzatmak niye...Bu adam bize geldiğinden beri kaç maçta forma giymiş...Cam adam diye boşa konuşmuyoz heralde...Yönetim nasıl görmez bunları valla pess...

pardon mr.mou özür dilerim yönetim adına

Sanırım konu dışı mesaj yazmış. Ama yinede son gün. Zaten yarından sonra nöbet yok. Bence iyi olmadı...

Katılıyorum kalmıs surda koskoca 3 - 4 aylık sürecin son 3 saati bence ne olursa olsun Selman da Emre de kaliteli Galatasaraylı'lar..

Affedilmesi gerekir..

Trabzonspor bu sene sadece bonservislere 22 m euro harcamış.Biz o kadar harcamadık:)

Peki kalite olarak onlardan düşük mü transferlerimiz?Aksine daha kaliteli yabancılar aldığımızı düşünüyorum.Yerlileri de çok iyi aldık.Neredeyse bir tek Sercan'a para verdik.Bence bu transfer başarısıdır.

Hakan ve Gökhan Milli takım oyuncusu, Ayhan 10 senedir takımda... Valla Aydın'ı ben de çözemiyorum. Öustafa Sarp'tan dirençli çıktı, arka direkte unutturuyor hep kendini :)

Arkadaşlar öncelikle şunu söyliyeyim.Ayhan bugün bu takımdaysa ilk on bir oynayacağı için durmuyor.Sadece yenilere gençere abilik yapmak için duruyor.Deneyimli oldugu için duruyor.Bu yüzden artık ayhanı kendi haline bırakın bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt