Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fenerbahçe Niang'la,Bienvenü'yü resmen açıklamadı değil mi?

B_3eb3da90f1a87fe88474a2884cea4e08.jpg

Riera da idmana çıkmış :)

Yeni koca kafa :D

Doğru ya takıma Messi'yi kazandırdı çok becerekli adam canım.

Ulan kulübü satışa koyduk yokmu alan diye pazara çıktı,birtane bile alıcısı çıkmadı,gitti o adamı aldı,ne bu marifetmi.

Harbiden değişik insanlarsınız.Sercan'ı sen bilie transfer ederdin,yani o kadar basit birşeydi.:animation:

Sevgili Alageyik, senin sıkıntın nedir? Niye forum kişileriyle aşağılayan bir tavırla konuşuyorsun?

Yarim saat veya 45 dk sonra resmi aciklama geliyor diyorum ve kaciyorum

cnnturkte son dakika transferleri olabilir diyor şuan

cnn turkü açın ertem şebeği var son dakika transferleri veriliyor

:asd:

[video=youtube;RC69DozIX5s]https://www.youtube.com/watch?v=RC69DozIX5s[/video]

Bu oyunla ilgili bilgiler doğru mu bilemem, takip etmiyorum. Ancak eğer doğruysa ve gerçekten sadece Galatasaray varsa şu yorumu yapmak lazım. Belki taraftarın gözünden kaçmıştır, federasyon bu sene bir karar aldı; bu karara göre şimdiye kadar kulüplerin isim hakları EA Sports gibi oyun firmalarına paket halinde federasyon tarafından satılıyor ve sonra gelen gelir kulüplere dağıtılıyorken, bu sene artık federasyon bu toplu satıştan vazgeçmiş ve ilgili firmaların isim haklarını her kulüpten kendisi alması gerektiğini bildirmiştir. Yani EA Sports'un Türkiye Ligi yapmak için tüm takımlarla tek tek isim telif hakkı anlaşması yapması gerekiyordu. Onlar da bu sebeple ligimizi çıkarmışlar. Ancak daha önemli olan şu; demek ki EA Sports, Türkiye Ligi'nden sadece Galatasaray'ı para ödeyerek isim hakkını alıp oyuna koymaya layık görmüş ki sadece bizimle o telif anlaşmasını yapmış.

Bence haber doğru değildir... Avustralya, İrlanda gibi liglerin olduğu yerde Türkiye ligide olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt