Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence haber doğru değildir... Avustralya, İrlanda gibi liglerin olduğu yerde Türkiye ligide olur

O toplu telif anlaşmasının kaldırılması kararını biliyorum, ondan eminim, o sebepe gerçek olabilir haber. Bayadır FIFA oynamıyorum ama eski FIFA'larda Malezya Ligi olup Türkiye Ligi olmadığını bilirim. Ayrıca haber 2 gündür çok duyuldu sağda solda.

firatgunayer fırat günayer

Son dakika...!!! El Arabia Fenerbahçe'ye doğru (CNNTURK)

Bunlara hala transfer yaptıran TFF .........

El arabia google'da resmi yok mu ben mi yanlış yazdım.

Ben bile adımı soyadımı yazınca çıkıyor

Sercanın bu kadar geçe kalması acaba başka biri de mi var sorusunu akla getiriyor.

Bu da takas ile alınan bir oyuncu..13 M euro Arda satışından sonra 10 M euro y bir oyuncu alsalardı o zaman tama derdim ama maalesef..Gene de seneye o paraları değerlendireceklerine innıyorum..Yönetimi falan da eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın..Mantıklı olan da bence bu..

:)

b-710363-sel%C3%A7uk_inan.jpg

Bu da mı goll değil ? Bonservisine karşılık imza parası + yıllık ücreti arttırıldı.

Türkiye ligi vardı 2011'de. Fakat bu şike olayları yüzünden 2012'den çıkarılıp sadece Galatasaray eklendi deniyor.

Şikeden dolayıdan çok topluca takım isimleri teliflerinin satışının kalkmasından dolayı olma ihtimali daha yüksek. Ha, federasyon isim haklarını topluca satmayı şikeden dolayı bıraktıysa bilemem tabi.

Oyuncudan çok takım adı gibi El Arabi. Acep FB yönetimi "Bu kulübün içine ettik, bitti bu. Yenisini alalım!" mı diyor...

Cnn turk'teki herif el arabi icin 7.5 vereceklermis doyor. Salliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt