Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben diyorum gözen düşen oyuncuları alıp pskiolojik kamp kurduk diye ama bazı futbol bilgini abiler çıkıp barça gibi kadromuz var falanlar filanlar yapıyolar. İlk 400^de yokuz denildi bugun benim beynim acıdı.. Başarı gelmeden ben gaza gelip sevinç çığlıkları atmam. Geçen seneden iyi bir kadromuz var. Allah utandırmasın

Bu kadro yüzünden mi ?

Bizler hep diyoruz ayaklarımız yere bassın ama senin gibide bunu "kursakta" bırakırcasına yapmıyoruz. Aldığımız her oyuncu iyi oyuncudur bu sene. Hepsi takımlarının önemli oyuncuları ve birçoğu Milli/Milli olmuş. O yüzden saçmalayı bir kenara bırakın. 80m Euro bütçe ayrılıpta yapılmadı bu transfderler. Enkazın üzerine, maddi sıkıntılar içinde yıkıma uğramış morallarle yapıldı.

O'da çok eleştirilmişti.

HakanSUKUR-bursaspor.jpg

Haydi Sercan sıra sende.

Hakan Şükür geldiğinde eleştirilmedi.Sonradan çok kaçırdığında eleştirildi.

Sercan şimdi çok eleştiriliyor ama F.Terime güveniyoruz.

Niye Musa'yi yolladik?

17 yasinda degil mi bu cocuk, Milli Takim'da degil mi, gelecegin en onemli orta sahalarindan birisi olmayacak miydi hani? Niye yolladik o zaman?

Bir isi de dogru yapin diyecegim ama Galatasarayimiz 2 ileri 1 geri adamlar yuzunden su an Lyon seviyesinde, Porto seviyesinde hatta ustunde degil de bu seviyede zaten.

Sercan için arabasını satsın diyorlar. Kıskana kıskana bir hal oldu adamlar.

Hala 7 yabancımız var ve 10 Numaralı forma boş. Eger yabancı alınmıcaksa neden Pino - Culio - Stancu gönderildi kiralık olarak.

Neden mi ?

2si Orduspor biride Al-Nassr(adı herneyse !) gibi kulüplerin kalibresinde olduğu için. O takımların "iyi" bir oyuncusu oldukları için. Nerde çokluk orda b.kluk kuramının FT tarafından benimsendiği için.

Niye Musa'yi yolladik?

17 yasinda degil mi bu cocuk, Milli Takim'da degil mi, gelecegin en onemli orta sahalarindan birisi olmayacak miydi hani? Niye yolladik o zaman?

Bir isi de dogru yapin diyecegim ama Galatasarayimiz 2 ileri 1 geri adamlar yuzunden su an Lyon seviyesinde, Porto seviyesinde hatta ustunde degil de bu seviyede zaten.

Bizim Denizliden aldığımız Çağlar dı değilmi

Musa Altay dan gelip kiraladığımızdı değil mi arkadaşlar?

Transfer şampiyonu tartışmasız GALATASARAY!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt