Aykut Özdemir
Yeni Üye
- 5 Temmuz 2011
- 52
- 0
- 966
Cevap: Transfer Nöbeti
Transferler tamam :yenieek:
Transferler tamam :yenieek:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben diyorum gözen düşen oyuncuları alıp pskiolojik kamp kurduk diye ama bazı futbol bilgini abiler çıkıp barça gibi kadromuz var falanlar filanlar yapıyolar. İlk 400^de yokuz denildi bugun benim beynim acıdı.. Başarı gelmeden ben gaza gelip sevinç çığlıkları atmam. Geçen seneden iyi bir kadromuz var. Allah utandırmasın
Fatih Terim'in Sercan Yıldırım ile Telefon görüşmesindeki ilk cümlesi :"Sahada işini yaparsan Galatasaray'dan sonraki Kulübün R.Madrid olur"
ibrahimseten ibrahim seten
Başkan Ünal Aysal'ın Baros'un başka bir takıma transfer olduğundan an itibarıyla haberi yok
noluyoooo lannn :S
O'da çok eleştirilmişti.
![]()
Haydi Sercan sıra sende.
Fatih Terim'in Sercan Yıldırım ile Telefon görüşmesindeki ilk cümlesi :"Sahada işini yaparsan Galatasaray'dan sonraki Kulübün R.Madrid olur"
ibrahimseten ibrahim seten
Başkan Ünal Aysal'ın Baros'un başka bir takıma transfer olduğundan an itibarıyla haberi yok
noluyoooo lannn :S
Hala 7 yabancımız var ve 10 Numaralı forma boş. Eger yabancı alınmıcaksa neden Pino - Culio - Stancu gönderildi kiralık olarak.
![]()
Şikebahçe staylaaaaa
Niye Musa'yi yolladik?
17 yasinda degil mi bu cocuk, Milli Takim'da degil mi, gelecegin en onemli orta sahalarindan birisi olmayacak miydi hani? Niye yolladik o zaman?
Bir isi de dogru yapin diyecegim ama Galatasarayimiz 2 ileri 1 geri adamlar yuzunden su an Lyon seviyesinde, Porto seviyesinde hatta ustunde degil de bu seviyede zaten.