Akad Güler
Sarı Üye
- 6 Şubat 2011
- 294
- 0
- 976
Sercan'ın rus manitasi arena'ya gelecek mi...![]()
Sana ne birader
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sercan'ın rus manitasi arena'ya gelecek mi...![]()
Niye Musa'yi yolladik?
17 yasinda degil mi bu cocuk, Milli Takim'da degil mi, gelecegin en onemli orta sahalarindan birisi olmayacak miydi hani? Niye yolladik o zaman?
Bir isi de dogru yapin diyecegim ama Galatasarayimiz 2 ileri 1 geri adamlar yuzunden su an Lyon seviyesinde, Porto seviyesinde hatta ustunde degil de bu seviyede zaten.
O'da çok eleştirilmişti.
![]()
Haydi Sercan sıra sende.
Baros giderse ne anladım ben Sercan transferinden.
Niye Musa'yi yolladik?
17 yasinda degil mi bu cocuk, Milli Takim'da degil mi, gelecegin en onemli orta sahalarindan birisi olmayacak miydi hani? Niye yolladik o zaman?
Bir isi de dogru yapin diyecegim ama Galatasarayimiz 2 ileri 1 geri adamlar yuzunden su an Lyon seviyesinde, Porto seviyesinde hatta ustunde degil de bu seviyede zaten.
Transfer sezonu gelecek Pazartesiye kadar mı uzamıs?
Neden mi ?
2si Orduspor biride Al-Nassr(adı herneyse !) gibi kulüplerin kalibresinde olduğu için. O takımların "iyi" bir oyuncusu oldukları için. Nerde çokluk orda b.kluk kuramının FT tarafından benimsendiği için.
19 yaşında.
Adamda birşey görseydi göndermezdi Fatih Hoca.
yok artık Lebron, 1 saat kaldı.
Arkadaşlar bugün gözüme çarptıda bir üye şöle bir mesaj yazmış profosyonel olumsuz Levent Şimşek'e de teşekkür ederim diye sahi ben o
kadar olumsuzmuydum cidden..:lol::lol:
Şöyle oynayacağız bu sezon
![]()