Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

El Arabi desem küfür mü ediyorsun diyecek adam, El Arabi'yi almış Gyan'ın yerine Fener diyince, Gyan'dan daha çok istiyordum diyor. fdsgkdfshfsjdg

Veysel Cihan'ı bile alsa Fener ona bile Messi gibi diyecekler ya.

Bak benim gönlüm olsun diye oynamasını değil takımın iyi olması için oynamasını isterim! bu takım 2-3 senedir 4-3-3 oynuyor ama 8 lik ve 5. likden yukarı çıkılmıyor ve FT d-smartta inter maçından sonra yaptığı açıklamada cnn türkteki adama 4-1-4-1 oynayacağız dedi

Tamam kardeş 4-1-4-1 demişsse iyiymiş. :D 4-1-4-1'LE 4-3-3'ÜN tek farkı kanat oyuncularının forvet'e yakın oynayıp oynamamasıdır zaten :D ...Yani solda ve sağda orta saha özellikleri ağır basan oyuncuları koyarsak zaten otomatikman 4-1-4-1 oynamış oluruz, tahtaya 4-3-3 yazsakta birşey fark etmez zaten.

cihan kardeşler ve onur arıkan'ın sözleşmesi bitmişti , onların durumu ne oldu acaba

yobonun ucagi yarim saatten ataturk havalimanindaymis

Geri satmışız adamı :D

28aic0p.jpg

türk fubol medyasının içinde bulunduğu durum acı ama gerçek :asd:

Şu an boşta olan iyi biri varsa trnsfer süresi bittikten sonra da alabiliriz. ama şu an boşta iyi adam var mı? yine de son dakikaya kadar umutla bekliyorum ben.

Madem Sercanla Kandırdınız bizi forvete transfer yapmayacaz,Niang da Al Sadd'a gidiyoken,Kap'ın getirin Keita'yı işte daha ne bekliyoruz.

Sabri Ugan: Mehmet Akyüz gelişim döneminde.

Daha ne gelişmesi ? Adam 25 yaşında. Batdal v2 bu da.

Hikmet Karaman: "Lugan o kadar buyuk bir kayıp degil. Orada milli takım oyuncusu Serdar Kesimal var, Orhan Sam var, Bekir var.. Bunlar oyuncu degil mi?"

Ardın'dan Emenike'ye Amenike dedi.

Hahahhahhahahaahahahhaha koltuktan yere düstüm :D

Son dakikalar..Geriye sayalımmı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt