Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fener KAP cezaları için 1 milyon kişiden 10 kuruş kampanyası başlatacakmış :)

Adam yarim saat kala nasil yapacak yani menacer amca.Metrobusle anca yetisir metrise :)

Bakarsin fakslari bozulur :)

Gecen hafta Barca Villarealle oynadiginda 3-4-3 taktiginle oynamisti. Italyadada bu veya 3-5-2 taktigi gittikce cogaliyo. Gecen senelerde Udinese, Napoli, Genua bu taktigi uygulamislardi, bildiiniz gibide Udineseyle Napoli bayagida basarili sezon gecirdiler.

Gelecegin taktigi bu olucak gibi..

Bizde böyle biseymi denesek demeden edemiyorum..

Tabi bunun icin gercekten topu kaybettigimizde aninda topun arkasina gecmemiz gerekiyor.

Balta/Zan - Servet - Ujfalusi

Melo - Selcuk

Eboue - Sercan/Engin - Riera

Kazim/Sercan - Baros/Elmander

veya

Melo

Yekta Selcuk

Sercan

Eboue/Kazim Baros Riera

Tabi bu dizilislere göre Oyuncularimiz nekadar uygun bilemiyorum :D

Ama sanki bu dizilisler yakinda Futbola damgasini vuracak gibi

Arkadaslar ıyı aksamlar

merak edıyorum hep baros demısız bana kalırsa elmander bugunku hallerıne bakıcak olursak barosu rahat kesıcektır.her oynadıgı macta bana bu sene formayı bırakmıcagını hıssettırdı sız ne dersınız ?

Yabancı transferle bir yol alınmaz Avrupa da . Acilen yerli lazım bu takıma . Hasan Ali , Necip , Serdar Taşçı , Toraman gibi topçuların alınması şart . Bu yerli kalitesiyle olmaz , olamaz.

Necip + Serdar Aziz + Hasan Ali Kaldirim. Takimimizda en cok gormek istedigim 3 Turk.

Resmi aciklamayi simdi okudum. Cok süper bir anlasma yapmisiz valla. Resmen bedava almisiz Sercan´i :) Hayirli ugurlu olsun. Tas gibi kadro kurduk. Artik gerisi Imparator´a, futbolculara ve bize kaldi. Birazcik bu takimi seviyorsaniz doldurun stadi sezon boyunca. Her mac full ceksin. O paralarla daha kimleri alacagiz biz :) Hele bi sampiyon olalim var ya. Ah ah

Yorgunluktan ölüyorum.. 5-6 saate ise gidicem.. ama YATMIYORUM ULANN!! Yusuf Yusufa bile raziyim su an :)

Gecen hafta Barca Villarealle oynadiginda 3-4-3 taktiginle oynamisti. Italyadada bu veya 3-5-2 taktigi gittikce cogaliyo. Gecen senelerde Udinese, Napoli, Genua bu taktigi uygulamislardi, bildiiniz gibide Udineseyle Napoli bayagida basarili sezon gecirdiler.

Gelecegin taktigi bu olucak gibi..

Bizde böyle biseymi denesek demeden edemiyorum..

Tabi bunun icin gercekten topu kaybettigimizde aninda topun arkasina gecmemiz gerekiyor.

Melo - Selcuk

Eboue - Sercan/Engin - Riera

Kazim/Sercan - Baros/Elmander

veya

Melo

Yekta Selcuk

Sercan

Eboue/Kazim Baros Riera

Tabi bu dizilislere göre Oyuncularimiz nekadar uygun bilemiyorum :D

Ama sanki bu dizilisler yakinda Futbola damgasini vuracak gibi

Biz zaten o taktiği 2000 yılında oynadık

her ne kadar sahaya 4-3-1-2 gibi çıksak bile

maç içerisinde 3-5-2'ye dönüyorduk

ama bugün bu kadro yapısı ile mümkünatı yok bu sistemde oynamamızın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt