Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben düşünüyorum son dakika transfer :)

vayy bee acısıyla tatlısıyla bi transfer sezonu daha bitti

foruma bu sene uye oldum daha ben geldigimde forlan reyes ujfa açıklaması yapılmıştı sanırım

arshavin,adebayor,diego,emana,drenthe,lauro,buffon,van der saar,lucho,lass,forlan,elia,elias,podolski ve aklıma gelmeyen daha niceleri .... umarım herşey Galatasaray'ımız için hayırlı olur ... ah bide son dk transferi olsa tadından yenmez :D

haydi ünal panpa patlat bomba son 30 dakika :D kafiyeli oldu

Evet dogru diyorsun aklimdan cikmis.. 2000de öyle oynuyorduk.. ama suan yine bu taktigin geri dönüsü olucak gibi...

Ama seninde dedigin gibi Suanki Kadro yapimiz pek uygun degil ..

Bence Fatih hoca 4-3-1-2 veya 4-1-4-1 oynatacak gibi bakalım göreceğiz...

8 milyon %50 olayında bir yanlışlık var bnim okuduğum farkın %50 si diye misal ne olur buradan 2mantıksızlık çıkar aslında

3 milyona alındı 8'e satıldı fark 5 yarısı 2.5 e ne anladım o işten ben parlatim sen kazan hemde elinden çıkartmak istediğin oyuncudan bir de, 7.9 a sat hepsi senin bu çok saçma bence şu misal 10 milyona sattık, 8 milyon üstü kar ne 2 milyon 1'i senin 1'i benim, misal 12'ye sattın 2-2( :D ) paylaştık gibi bir şey bence

Takımı baştan aşağıya yeniledik.

Muslera

Eboue Ujfalusi Ceyhun Balta

Melo

Selçuk Engin

Elmander Sercan Riera

Yerine adam almadığımız tek mevki sol bek. Hakan Balta dışında herkese alternatif aldık. Demek ki neymiş, en güçlü tarafımız sol bekmiş, en iyi oyuncumuz Hakan Baltaymış. Hakan Baltanın etrafında takım kurduk. Transfer nöbeti bitmiştir dağılabilirsiniz. :D

yok mu tiwit miwit duyumları

en çok onlara üzülüyorum özleyeceğiz ibramııı :SS:

:D

Adam jb geçmiş resmen

"Ve FB son dikakada yılın en iyi transferini gerçekleştirdi..Detaylar birazdan

Forma numasarı bile belli

104 yılın en iyi transferi bence sizlersiniz. 12 numaramızdır. Kulübüne sahip çıkan destek veren maçı çeviren sizlersiniz. İyi geceler"

Twitter
yorumlari duyar gibiyim :dogrun: -kacma gel buraya

Dün bitmiştir benim için A.Çakar.

İzleme izlettirme. !!!

Takımı baştan aşağıya yeniledik.

Muslera

Eboue Ujfalusi Ceyhun Balta

Melo

Selçuk Engin

Elmander Sercan Riera

Yerine adam almadığımız tek mevki sol bek. Hakan Balta dışında herkese alternatif aldık. Demek ki neymiş, en güçlü tarafımız sol bekmiş, en iyi oyuncumuz Hakan Baltaymış. Hakan Baltanın etrafında takım kurduk. Transfer nöbeti bitmiştir dağılabilirsiniz. :D

Balta varsa yaslan arkana maçı izle rahat rahat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt