Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kapa bildiripde almayan tek biz olmiyacagiz.

Yoksa Fener transferde SIKE yapar

Arkadaşlar 15 dakika içinde transfer olmaz herhalde...

Yönetim beklentileri yükselterek, verdiği süper yıldız sözünü yiyerek ve de Arda'yı göndererek bizi biraz hayal kırıklığına uğratsa da, 10un üzerinde kaliteli transferle iyi bir iskelet oturtmanın adımlarını atmıştır:

- Şampiyonlar Ligi kalitesinde 5 oyuncumuz var: Muslera, Eboue, Melo, Selçuk, Riera

- Bu seneki performanslarıyla ŞL kalitesine erişme potansiyeli olan 4 oyuncumuz var: Yekta, Engin, Sercan ve Kazım

- Bu 4 oyuncudan 2si ilk 11'e girerek yüksek performans gösterse, seneye yapacağımız 3 ya da 4 transferle, ŞL'nde başarı sağlayabilecek kaliteye ulaşacağız.

- Ujfalusi ve Sabri gibi, ŞL kalitesinde olmasa da, idare edebilecek 2 oyuncumuz daha var.

- Ocak'da Hamit, Diarra gibi transferlerle, kadromuzu daha da güçlendirip ŞL'ne erken hazır hale gelebiliriz.

Tüm bunlara bakıldığında, senelerce hayal dünyasında yaşayıp, bizi Gaziantepspor ayarında oyuncular izlemeye mahkum eden, 30 milyon taraftarı çileden çıkaran Polat yönetiminin kadroda açtığı kara deliği yok eden yönetime gönülden tebrikler! :tiphat:

Umarım bu sene ŞL'ne katılıp Türk milletini Avrupa'da gururlandıran tek takım olarak, eski başarılarımızı da aşan neticeler elde ederiz!

Beyler bir şey diyim de gülün,

Bu ezik fenerliler 00:00 gelince Niang da takımlarında kalmış olacak zannediyorlar fakat bilmiyorlar ki Katar da transfer dönemi henüz bitmiyor.

Euhuhh mallar ya :D

Son 14 dakika kendinizi hazırlayın :D

"Beyler bence Aziz başkanımızı konvoylarla almaya gidelim"

[h=2][/h]
arkadşalr şöyle bir mucize olsa aziz başkanımız yanında drogba ve lassla havaalanına iniş yapsa ne mutlu olurduk .oyuncuya gerek de yok aziz başkan gelse nasıl olurdu.çok duygulandım.başkanımız napıyoki oda heycanlıdır

İkisi aynı herif

Semih Kaya kap o formayi kocum! Yilin transferi olur insAllah.

Epey bir artmistir renktas. Pahali oyuncular geldi hep.

Ben çok aşırı farkettiğini düşünmüyorum. Gidenlerden Arda, Kewell, Neill, Cana da pek öyle çok çok az para almıyordu mesela. Üstüne Stancu, Pino, Culio, Zapata, Insua, Barış, Mustafa, Serkan, Batdal, vs gibi adamlarınkini üst üste koyunca da birşeyler eder sanırım. 5m Euro falan anca artmıştır. Biraz da maç başı alacaklarından ekstra çıkarsa o kadar işte.

Bu sene Çağlar ve Semih formayı kapsın.

Mutlu sonlar sadece hikayelere mahsustur. :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt