Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Eskiden transferin son günü ya inamotoyu, ya carruscayı ya da heinz gibi topçuları alırdık :asd:

Sizi derken.........benimi kastediyorsun,len???????Bende hep diyorum : BENI BIRI GOZETLIYOR!:D :D:sgr: :sgr:

Abi hepinizi takip ediyorum üye olmak için 5 tane msn adresi aldım anlamadım gitti üye oluyorum bilinmeyem sebepten dolayı foruma mesaj yazamazsnız cezalısınız falan dio ayar oldum.

Eskiden transferin son günü ya inamotoyu, ya carruscayı ya da heinz gibi topçuları alırdık :asd:

Heinz Euro2004'ün en iyi 3.oyuncusu seçilmişti ondan 2 yıl sonra aldık adamı en parlak döneminde yani Heinz gibi adam demen pek doğru olmamış transfer fiyasko çıktı tutmadı ama beklenti çok yüksekti

size simdi CL analizi yapacam...sk kullanılanlara ekleyin :)

Gaziantepspordan Turgut Doğan ı alsak nasıl olur?

Bu fb Webo'yu alamadı lan heralde.. :lol:

Heinz Euro2004'ün en iyi 3.oyuncusu seçilmişti ondan 2 yıl sonra aldık adamı en parlak döneminde yani Heinz gibi adam demen pek doğru olmamış transfer fiyasko çıktı tutmadı ama beklenti çok yüksekti

Hepsinden beklentiler vardı ama sonuçta tutmadı. Hangi transfer yapılırken beklenti içinde olmuyoruz ki. He dünkü Aykut transferinden gerçekten bir beklentim yok o ayrı.

geceye kadar uzuyor mu transfer yoksa 5 te kesin bitiş mi?

Hepsinden beklentiler vardı ama sonuçta tutmadı. Hangi transfer yapılırken beklenti içinde olmuyoruz ki. He dünkü Aykut transferinden gerçekten bir beklentim yok o ayrı.

Yani demek istediğim kapalı kutu bi transfer değildi Euro2004'ün yıldızıydı o anlamda söyledim bazı transferler kapalı kutu olur ne yapcağını tahmin etmezsin

Ujfalusi reis tekrardan ne zaman başlıyor antremanlara Schalke maçının rövanşında yedek kulübesinde olabilse.

galatasaray_schalke

celtic_juventus

arsenal_bç munih

s. donetsk_dortmund

milan_barcelona

r.madrid_m. united

valencia_psg

porto_malaga

ceyrek final

galatasaray

juventus

b. munih

dortmunt

barcelona

r.madrid

psg

porto

galatasaray_dortmunt

porto_juventus

psg_barcelona

r.madrid_b.munih

.................................

yarı final

galatasaray_real madrid ( show a hazır olun )

juve_barcelona

-----------------------------

final

GALATASARAY_ BARCELONA

KENDİNİZİ HAZIRLAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt