Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

yerli oyuncularin fiyatlari ortadayken engini kaybetmek kötü olur, hayvan gibi fiyatlar istiyorlar oyunculara bu oyuncu kitliginda engini kadroda tutmak yararimiza olur bence de ücreti de makul 400 bine oynuyor

yerli futbolcu alacaksan bence gurbetçi alacaksın,içerdekilere hiç bulaşmıcaksın.

Ynt: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Engin gecen seneki engin gibi olsa zaten su an sampiyonluk garanti diyebilrdim. Toparla kendini be adam

BEYLER HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM SANIRIM HEPİMİZİN UZUN SÜRE UNUTAMAYACAĞI BİR TRANSFER DÖNEMİ GEÇİRDİK KAPANIŞIMIZIN ŞEREFİNE SİZLER İÇİN Bİ VİDEO HAZIRLADIM İLK DEFA YAPTIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ (SONUNDA Bİ YAZIM YANLIŞI OLMUŞ KİMSE DALGA GEÇMESİN )

HADİ İYİ SEYİRLER...

[video=vimeo;58664846]https://vimeo.com/58664846[/video]

yerli futbolcu alacaksan bence gurbetçi alacaksın,içerdekilere hiç bulaşmıcaksın.

mümkünse avrupa'da nekadar türk varsa transfer teklifi yapalim. inler-tasci-kerim frei-eren derdiyok hemen alinabilir.

Arsenal bayern ile eslesmis. unutun onu :) bayern af etmez.

SİMDİ İSİN YOKSA FİNALE WEMBLEY E BİLET ARA :confused:

yerli oyuncularin fiyatlari ortadayken engini kaybetmek kötü olur, hayvan gibi fiyatlar istiyorlar oyunculara bu oyuncu kitliginda engini kadroda tutmak yararimiza olur bence de ücreti de makul 400 bine oynuyor

Bence de Engine sene sonunda 1+1 yıllık kontrat önerilmeli..Sonuçta yeteneği kalibresi belli bir oyuncu,tek kötü yanını söylememe gerek yok zaten..En azından 1 sene daha borcunu ödemesi için şans verilmeli..Sonrasında duruma göre opsiyonu kullanılır..Zaten maliyet olarak da düşük bi ücrete oynuyor denebilir

Bayern, Real , Dortmund, Barcelona çıkmasın geri kalanıyla başa baş oynarız

Bursaspor'un başarılı stoperi Serdar Aziz'in temsilcisi Haluk Canatar, Galatasaray'ın Serdar'a talip olduğunu ancak henüz kulüpler arasında bir anlaşma sağlanamadığını söyledi. Radyospor'a konuşan Canatar, "Kulüpler anlaşamadı ama transferde son dakikaya kadar her şey olabilir. Kesin konuşamıyorum. Gece yarısı bitirilen transferlere bile şahit oldum" dedi.

Ünal Başgan inşallah son dakika golü atar :asd:

Sercan Sararer sezon sonunda Stuttgart'a gidiyormuş 4 senelik anlaşma yapılmış...

Kaynak: Alman basını

hadi be en azından danye yedek.

Hani herkes diyor ya bizi Selçuk melo Şampiyon yaptı diye bence bizi elmander ve Engin şampiyon yapmştır tabiki selçuk ve melo olağan üstü oynadı ama şu bir gerçek biz 4 orta sahala oynuoduk rakipler 5 neden biz daha üztündük çünkü elmander orta sahayı 5 liyordu enginde köpek gibi basıyordu bunu kafama cok takıyorum inş bu adamlar takıma küsmez çok hırslı oluruz bu sene şampiyonluk çok önemli oldu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt