Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Aykut Demir Galatasaray'da beyler...Birazdan açıklanır...

*Şaka şaka sövmeyin hemen :lol::lol::lol:

Hocam muhtemelen 2000 dönemindeki sistemle oynayacağız 4-3-1-2 gibi yani tam kanat oyuncuları olmadan. O yüzden kanat oyuncusu doldurmanın anlamı yok . Beklerimiz mükemmel olmalı tüm bütce sol beke ayrılmalı dolayısıyla bence

eldeki kadronun en uygun olduğu sistem bence de 4-3-1-2

eger 4 2 3 1 haberi dogruysa seneye

muslera

eboue semih serdar ziya/aykut

gökhan selcuk

transfer sneijder bernard

drogba

Ha burak sagda oynarim diyorsada oynasın :asd:

Serdar Aziz derinlikte dolayı gelecek gibime geliyor bence ;

------------Muslera----------------

Eboue--Kaya--Taşçı--Carlinhos

----------İnler---İnan--------------

Yerli------Sneijder------Yabancı

-----------Drogba-----------------

Gelecek sezon bu şekilde :) Ondan sonra ki sezon da Drogba Out , Burak In :)

Yerli ve Yabancı yazdığım kısımlar değişebilir yani yabancı sağ açığa , yerli sol açığa alınabilir :) Biri yerli , biri yabancı anlamında yazdım ben rastgele :)

Yerli için adaylar ; Kerim Frei , Sercan Sararer , Gökhan Töre veya getirilebilirse , geri dönerse Arda :)

Yabancı için adaylar ; Evgen Konoplyanka , Ryad Boudebouz , Andriy Yarmolenko , James Rodriguez , Junior Hoilett , Patrick Herrmann :)

Çok ihtimal vermiyorum ve çokta istemiyorum ama Burak'ta çekilebilir belki sağ bölgeye. :)

Amrabat'ı İnşallah satarız tabi 10 Mn € veya üstü bir meblağa en azından zarar etmemeliyiz.

Ufuk kadroya alinmami yine tipki gecen haftaki gibi. bu iste bir is var. bugün takas yoluyla bir transfer olur sanirim

son snde kolo toure transferini patlatsalar 10 numara olurdu. o adam rahat 4 sezon takır takır top oynar bizde.

katılmamak elde değil :yenieek:
Arkadaslar Hayal kurmak güzel hos ve bedava da Neoluyoruz ?

Snejder Drogba aldik diye bakiyorum Schalkeyi rakip olarak gören yok bu forumda.

Schalke maclarinda sansimiz 50:50 su an ne biz ne onlar formda amma hersey degisebilir maca kadar.

Yari final falan konuscagimizi Schalke yi konussak daha mantikli olur.

Emre ilk maçında sakatlanıp sezonu kapatırsa izle gırgırı şamatayı :lol:

peki ben de sana diyorumki madem bu kadar kolay adamlar bu kadar batakta napoli hangi para eden futbolcusunu elden çıkarmış ki inleri çıkarsın diyorum.krizde olan takım küçülür demi niye küçülmüyo bu adamlar o zaman. oturduğun yerden sallıyorsun ancak.

Ya hocam yapma lütfen , Napoli takım sistemini kurduğu için , Milan gibi İnter gibi sorunlar yaşamıyor.

Fakat Avrupa'da sürekli bir döngü söz konusu ; 30'a yaklaşan adamı çok zarar etmeden yeterince hizmetini alarak gönderip yerine daha genç birini alıyorlar bu kadar basit. Bu benim öngörüm , teorim , yorumum herneyse ve bir çok kişinin böyle düşündüğüne eminim ve şahit oldum , istediğinizi düşünebilirsiniz siz bilirsiniz.

Kızmayın millet Sneijder'i Drogbayı almışız keyfim çok yerinde son gün hiç sevmediğim şakadan ben de yapayım dedim... Kusura bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt