Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti | SON GÜN

zamanında Nihat' ın açtığı dava gibi bir dava açsa AB uyruklu oyuncular öyle bir imkan yok mudur?

Fil Disi uyruklu oyuncular icin bi davada biz acalim :D

Drogba'nin, büyük büyük büyük büyük Dedesinin amca oglu Diyabarki'dan göc etmis ozamandlar Afrikaya fln uydururuzz

Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

tabi canım o yüzden şikeli şampiyonlukları da katıp 30 şampiyonluğumuz var diye geziyorlar.

C_3_Media_1476105_immagine_obig.jpg

berki sadece tebessüm olmusdur...saha ya yansimamis...?

tabi canım o yüzden şikeli şampiyonlukları da katıp 30 şampiyonluğumuz var diye geziyorlar.

C_3_Media_1476105_immagine_obig.jpg

Adamlar serie B ye düştü ,namağlup şampiyon olup geri döndüler , cezalarını çektiler. Milan gibi araya başbakan berlusconiyi sokup yırtmadılar.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Fil Disi uyruklu oyuncular icin bi davada biz acalim :D

Drogba'nin, büyük büyük büyük büyük Dedesinin amca oglu Diyabarki'dan göc etmis ozamandlar Afrikaya fln uydururuzz

Hakimin karşısına nasıl cıkaracağız la Drogba yı :D

Adamlar serie B ye düştü ,namağlup şampiyon olup geri döndüler , cezalarını çektiler. Milan gibi araya başbakan berlusconiyi sokup yırtmadılar.

şike yaptıklarını kabul ettiler dedin de o yüzden ekledim, şike yaptığını kabul eden takım şikeli şampiyonlukları niye sayıyor o zaman?

şikeci her yerde şikecidir birbirlerinden farkları yok

şike yaptıklarını kabul ettiler dedin de o yüzden ekledim, şike yaptığını kabul eden takım şikeli şampiyonlukları niye sayıyor o zaman?

şikeci her yerde şikecidir birbirlerinden farkları yok

Saymalarının nedeni rakipelride şike yaptı, yani herkes şike yaptığı için şampiyonluğumuzu alamazsınız demeye çalıştılar.

edit

Saymalarının nedeni rakipelride şike yaptı, yani herkes şike yaptığı için şampiyonluğumuzu alamazsınız demeye çalıştılar.

dur ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum ama neyse...

hepsi zaten cemaatin Juve'yi bitirme planı, bütün takımlar ne kadar temizse Juve de o kadar temiz:cool:

dur ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum ama neyse...

hepsi zaten cemaatin Juve'yi bitirme planı, bütün takımlar ne kadar temizse Juve de o kadar temiz:cool:

Şike yi İtalya' ya Roma getirdi zaten

Bu transfer döneminde Baskan Cilek, Portakal...getridi

Yaza...artik Et, Kebablar gelsin :asd:

Son gün kimi bekliyorsunuz?

SON gun Oylemi of, gorup gorabilecagimiz en iyi transfer nobeti oldu darisi onumuzdaki yillarin basina insallah inestalar xavi'ler kismet olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt