Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Dostum Chivu sol bekte oynicağı için pek problem olmaz solda zaten yabancı oynuyo ama 6+2 den dolayı Riera kadrodışı kalabilir oda mümkün gözükmüyor pek
Ben de çok isterim keşke olsa şu an Dany ve Semih'e Allah korusun bir şey olsa stoperimiz yok keza CL de sol bek olarak Riera yerine Chivu'yu tercih ederim ama son gün zor artık böyle bir transfer.

Twitter de arattım öyle bir şey göremedim söyleyenler kim Hocam Chivu tam aradığımız adam gerçi yabancımız biraz fazla ama neyse.:)

sözlüğe düştü bir kaç saat önce yarın yazılmaya başlar.Bu takıma hem stoper hem sol bek lazım.Chivu aradığımız kan,Sneijder in de yakın arkadaşı.

Yaz dönemi zaten alınacaktı uzun süreli kontrat istediğinden ve yıllık ücreti fazla tuttuğundan vazgeçildi.

@Fatih Bakan

Riera ya taraftar tapsa bile hoca beğenmiyor,Hakan geçen yılki kadar oynasa o bile keser Riera yı.

sözlüğe düştü bir kaç saat önce yarın yazılmaya başlar.Bu takıma hem stoper hem sol bek lazım.Chivu aradığımız kan,Sneijder in de yakın arkadaşı.

Yaz dönemi zaten alınacaktı uzun süreli kontrat istediğinden ve yıllık ücreti fazla tuttuğundan vazgeçildi.

@Fatih Bakan

Riera ya taraftar tapsa bile hoca beğenmiyor,Hakan geçen yılki kadar oynasa o bile keser Riera yı.
Teşekkürler abi üste de yazdım aynı fikirdeyim bende.

Selam renktaslar.

Sözlüm beni terketti.. Cok bunalimdayim, geberiyorum resmen. Cok agresif sinirli ve onu bi kac kez cok asiri üzdügüm icin, bi iki defa baska kizlarla alakali seyler gördügü icin dayanamadi brakti,

cok seviyorum maf oldum bana tiyo verin napacam ya. 2 senedir sözlüydük, evlencektik, aileler falan resmiydi yani hersey. Yardimci olun ya napcagimi sasirdim :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Selam renktaslar.

Sözlüm beni terketti.. Cok bunalimdayim, geberiyorum resmen. Cok agresif sinirli ve onu bi kac kez cok asiri üzdügüm icin, bi iki defa baska kizlarla alakali seyler gördügü icin dayanamadi brakti,

cok seviyorum maf oldum bana tiyo verin napacam ya. 2 senedir sözlüydük, evlencektik, aileler falan resmiydi yani hersey. Yardimci olun ya napcagimi sasirdim :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

kendini alkole ve uyuşturucuya verme sakın

Selam renktaslar.

valla arkadas aynisi su an benimde basimda yanliz sözlüm degil sevdigim kiz.

Yapicak birsey yok ancak Sevdigin kizla konusmaya dene belki kabul eder bi son ko0nusma ve orda belki sana bir sans daha verir.

Vermiyorsada malesef dünyalari yiksan gene de bir sey gecmec eline ve katlanicaksin mecburen.

transfer nöbeti kapanmasın abi ya

valla arkadas aynisi su an benimde basimda yanliz sözlüm degil sevdigim kiz.

Yapicak birsey yok ancak Sevdigin kizla konusmaya dene belki kabul eder bi son ko0nusma ve orda belki sana bir sans daha verir.

Vermiyorsada malesef dünyalari yiksan gene de bir sey gecmec eline ve katlanicaksin mecburen.

ne yani son bi kez konuşmayı deneyip ikinci bir şans istedikten sonra kızdan bir cevap mı bekleyecek?

böyle olacaksa baştan kaybetmişsinizdir. seviyorsanız koşacaksınız. gururu yüzü bir kenara bırakacaksın önce kendin neyi istediğine karar verecek ve istediğini alacaksın.

diğer türlüsünde acayip bir olsada olur olmasada olur havası var.

:sad007::sad007::sad007: kahretsin ya

fazla da pesinden kosasim yok, beni parmagina bagladim sanmasini istemiyorum agir takilmak istiyorum ama yüregim yaniyo ya kan agliyo kalbim resmen ben onsuz yapamam renktaslar ya :sad007:

bu teptigim 4üncü 5inci sans renktaslar ben ona karsi cok hatalar yaptim ama cok da seviyorum. sogudu benden. :sad007:

:sad007::sad007::sad007: kahretsin ya

fazla da pesinden kosasim yok, beni parmagina bagladim sanmasini istemiyorum agir takilmak istiyorum ama yüregim yaniyo ya kan agliyo kalbim resmen ben onsuz yapamam renktaslar ya :sad007:

eğer koşupta denemezsen istemezsen ve eğer şimdi vazgeçersen sen kaybedersin.

ha ben bunu simdi hep brakirim bu pesimden zaten kosar bu korkar beni kaybetmekten deyip ona bu duyguyu vermek istemiyorum bu konuda cok kompleksliyim ama

baba seviyorum onsuz yapamam diyorsunuz sonra komplekliyim felan filan yapıyorsunuz. karar verin

Selam renktaslar.

O kadar kolay bırakıyorsa sevmiyordur gerçekten zaten. Benim de başıma geldi. (Sözlü değildik ama). Baştan olur diyen kişi sonra sana dünyanın en kötü mahlukuymuşsun gibi davranmaya başlıyor. Senin de sözlün gereksiz inat yapıyorsa boşver üzülme. Yok eğer iyi biriyse mutlaka döner sana. Sen B planını hazır tut hayatta onun yerine koyabileceğin değerler ara kendine bence.

haksiz olsa neyse de, cok hakli o yüzden bukadar üzgünüm. erken yasta sözlenmek sorumluluk almak zor renktaslar ya :sad007:

gözüm cok disardaydi ona cok sey yansittim sinirimi öfkemi bu sorumlulugu kaldiramadigimin sinirini ondan cikardim hep kizi soguttum iyice.

dört dörtlük biri. napsam yani pesinden kossam mi?

ama bu hep pesinden kosmak oluyo iste kendimi yav*ak hissediyorum :sad007:

belkide öylesindir

:lol:

hic komik degil renktas.. hic hemde :sad007:

bu nedemek oluyo yani simdi

hic komik degil renktas.. hic hemde :sad007:

bu nedemek oluyo yani simdi

kıza dört dörtlük biri diyosun. kendi hatalarım nedeniyle soğuttum iyice kendimden diyorsun. yap yap sürekli peşinden koşmak yüzsüzlük oluyor diyorsun.

hak etmeyen birine böyle yapman tamamen bunla alakalı birşey. yani bence de öylesin.

bizde daha o babadan görme yetisme, kadin bi adim geride, erkek bi adim önde, evin reisi erkek, kadin ikinci sinif ayagi var ya

sanirim yanlis artik bu devirde o :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt