Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

erkek yapar kadin yapamaz ayagi var :sad007:

valla dostum o iş eskiden de öyle değildi şimdi de öyle değil. evde kadın ne isterse o oluyor sadece kadın bunu göstermiyor. şimdi gösteriyorlar fark bu sadece.

neyse hayat edevam ediyo bosver, bize herseyden geriye kalan galatasaray anasini satiym. cimbomum ya. herseyim.

anasini satiym galatasaray da olmasa kendimi camdan firlatirim :sad007:

fener kimleri aldı simdi wobo , eziegler ve emre obezoglu mu?

bunlardan sadece emre resmi olarak açıklandı

pardon emre de ziegler de kapa bildirilmiş anlaşma sağlandığına dair.

ama webo ile ilgili sadece görüşmelere başladıklarını bildirmişler.

Re: Transfer Nöbeti | SON GÜN

:sad007::sad007::sad007: kahretsin ya

fazla da pesinden kosasim yok, beni parmagina bagladim sanmasini istemiyorum agir takilmak istiyorum ama yüregim yaniyo ya kan agliyo kalbim resmen ben onsuz yapamam renktaslar ya :sad007:

Biri sürda yazdığınız iki mesajı kıza göstersin kapında kölen olur bu kadar sevdigini bilse

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Biri sürda yazdığınız iki mesajı kıza göstersin kapında kölen olur bu kadar sevdigini bilse

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

yok be renktas ben onun icin neler yapmadim.. inan asiri cok sey yaptim.. ama bi okadar da icine ettim hic kiymetini brakmadim.. bilmiyom ya geberesim var :sad007:

Canlanın yahu az!Tek başına nöbet mi tutulur. :D

Beyler bu arada bu seneki Galatasaray Fenerbahçe maçında kareografi açılırken Fatih Terim'in bir fotosu vardı gözlerini kısmış gülüyordu.O fotoyu bulamadım bir el atsanız.Harika bir fotoğraf tüm anı anlatıyor.

bizde daha o babadan görme yetisme, kadin bi adim geride, erkek bi adim önde, evin reisi erkek, kadin ikinci sinif ayagi var ya

sanirim yanlis artik bu devirde o :sad007:

Dostum senin bahsetmiş olduğun aile tipi gerilerdede kaldı.

Eskiden tarım sektörü genelken geniş aile tipi vardı. Toplumlar tarımla başedebilmek için geniş aile mecburiyet teşkil ediyordu. Endüstri devrimiyle beraber kentleşmede hızlı bi artış gerçekleşti ve toplum geniş aileden çekirdek aileye doğru hızla değişim göstermeye başladı. Geniş ailelerde ataerkil bi yönetim vardı yani erkek üstünlüğü hakimdi. Çekirdek aileye geçiş olunca ve özellikle feminist çalışmalar ataerkilliği yıktı. Hatta kimi ailelerde artık kadın söz hakkına sahip bu azınsanacak bi oran değil. Buna da bizler kılıbıklık diyoruz.

Şimdi sen ne yapacaksın.

Hatanın tamamen kendinde olduğunu düşünüyorsan tabiki arkasından koşacaksın. Hata onda olsaydı arkasından koşma der biraz süründür derdim. Haydi rastgele

Ynt: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Bu gün son gün

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Transfer Nöbeti | SON GÜN

Ilk sayfa zaaaaaaaaqaaaaaaaaa

AslOlanGalatasaray'dir

Anadoludan transfer bekliyorum ufukta gidebilir

son dakika golü atmayı sever Ünal Başkan

Beyler bu arada bu seneki Galatasaray Fenerbahçe maçında kareografi açılırken Fatih Terim'in bir fotosu vardı gözlerini kısmış gülüyordu.O fotoyu bulamadım bir el atsanız.Harika bir fotoğraf tüm anı anlatıyor.

Hayirli sabahlar..

Selam renktaslar!Baros takimda daha takiliyormu?:sgr: :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt