Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti | SON GÜN

Selam renktaslar.

Sözlüm beni terketti.. Cok bunalimdayim, geberiyorum resmen. Cok agresif sinirli ve onu bi kac kez cok asiri üzdügüm icin, bi iki defa baska kizlarla alakali seyler gördügü icin dayanamadi brakti,

cok seviyorum maf oldum bana tiyo verin napacam ya. 2 senedir sözlüydük, evlencektik, aileler falan resmiydi yani hersey. Yardimci olun ya napcagimi sasirdim :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Kardesim 2 secenegin var..

Ya arkasini birakmiycaksin kopek gibi yalvaracaksin, gurur yapmiycaksin (hatali isen) + 404 gibi yapisma ama ugras sonra istemiyorum diyorsa 1 hafta bekle arayi fazla acma ama..

Onun disinda kiz baskasiyla cikmaya baslarsa begninden vurulmusa donersin benden soylemesi..

AslOlanGalatasaray'dir

bizde daha o babadan görme yetisme, kadin bi adim geride, erkek bi adim önde, evin reisi erkek, kadin ikinci sinif ayagi var ya

sanirim yanlis artik bu devirde o :sad007:

Bu devir ile alakasi yokki.. Baban senin durumunda olsa ve hep hatali olsa + seviyorsa oda pesinden giderdi yani.. Hata sende olmasa neyse..

AslOlanGalatasaray'dir

Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

en gıcır keyif onun zaten, ne şampiyonluk derdi, ne CL de tur atlama. on dönüm bostan yan gel yat osman
Bu duduk gitmez .............ha te buraya yaziyorum!Bizi soonuna kadar soyacak !Ne gon surat varmis bu Barosta beeeeeeeeeeeeeeeeeee!:sgr: :sgr:

2-3 gündür transfer yüzü göremedik..

YÖNETIM ISTIFA !!!

Günaydın herkese

Transfer nöbetinin son gunü desenize...

Sent from my iPad using Tapatalk

Dün başkan transfer bitti demiş herhalde neyse bu nöbet efsane oldu şimdiden yaz dönemi çok vasat geçer o yüzden son günde olsa bu topiğin tadını çıkaralım. Hayırlı nöbetler umarım yeni transferlerimizde hayırlı olur.

Selam renktaslar.

Sözlüm beni terketti.. Cok bunalimdayim, geberiyorum resmen. Cok agresif sinirli ve onu bi kac kez cok asiri üzdügüm icin, bi iki defa baska kizlarla alakali seyler gördügü icin dayanamadi brakti,

cok seviyorum maf oldum bana tiyo verin napacam ya. 2 senedir sözlüydük, evlencektik, aileler falan resmiydi yani hersey. Yardimci olun ya napcagimi sasirdim :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Abi bence kiz'lan konusmaya calis özür dile bir seyler yap.

Kizlar gurur yüzünden geri gelmez :SS: sen gönlünü almaya calis, biraz yav*ak gibi olsada pesinden kosmayi birakma

Selam renktaslar.Sözlüm beni terketti.. Cok bunalimdayim, geberiyorum resmen. Cok agresif sinirli ve onu bi kac kez cok asiri üzdügüm icin, bi iki defa baska kizlarla alakali seyler gördügü icin dayanamadi brakti, cok seviyorum maf oldum bana tiyo verin napacam ya. 2 senedir sözlüydük, evlencektik, aileler falan resmiydi yani hersey. Yardimci olun ya napcagimi sasirdim :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:
Ulan motus...........burasi agalama duvari deyil!Transfer bolumunde senik kompleksli hikayelerini okumaya netim yok!Ayde ense trasini goreyim!Ne sapiklar varmis beeeeeeeeeeeeee!:sgr: :sgr:

Selammünaleyküm, günaydın renkdaşlar...

Aykut' un geri gelmesi neye işaret arkadaşlar? Terim, Ufuk' a güvenmiyor mu, yoksa Muslera bir yere mi gidiyor? Artı gece 2' den itibaren bir duyum, gelişme var mı?

Selam renktaslar.

Çok seviyorsan neden bir kaç kez çok aşırı üzdün?

Çok seviyorsan neden bir iki kez başka kızlarla alakalı şeyler gördü?

Renkdaş bana kızabilirsin ama biz de bu yollardan geçtik. Aynı şeyleri bir kaç kızla ben de yaşadım. Sonra çok peşlerinden koştum ve geri kazandım. Ama hiçbirisi yürümedi. Gün geldi birisini o kadar çok sevmediğimi anladım terkettim, bir diğeri beni aldattı öyle ayrıldık, bir başkasını aldatmaya devam ettim o bıraktı v.s.

Özetle gerçekten kızı bir daha üzmeyeceğine, aldatmayacağına inanıyorsan peşinden koş, yoksa bırak gitsin.

Stoper lazım hadi başgan Almanyadasın kap gel şu Serdar'ı

Vayy şafak Doğan güneş demek :)

Hayırlı teskereler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt