Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

serdar Aziz'i takas+para karşılığında alıp fena kazık yiyeceğiz gibi geliyor ama hayırlısı :)

serdar Aziz'i takas+para karşılığında alıp fena kazık yiyeceğiz gibi geliyor ama hayırlısı :)

ne kadar kazık yiyebiliriz ki ? vereceğimiz adamlar kazım , çağlar, ufuk , furkan falan olur, en kötü onların maaşlarından kurtulmuş oluruz

İngiliz haber ajansı Reuters abonelerine özel bir araştırma yayınlamış. Reuters’e göre ara transfer

döneminde dünyadaki en iyi transferler:

1.Wesley Sneijder

2.Didier Drogba

3.Mario Balotelli

4.Fernando Llorente

5. Nicolas Anelka

6. Philippe Coutinho

5'e kadar beklicem nöbet tutucam ama pek transfer yapılcak gibi bi hava yok bugün transfer açıklanmadan önce görüşmelere başlandığı yönünde kapa bildiri yapılıyor genelde ama daha öyle bi gelişme olmadı 6 saat kaldı transfer döneminin kapanmasına

ne kadar kazık yiyebiliriz ki ? vereceğimiz adamlar kazım , çağlar, ufuk , furkan falan olur, en kötü onların maaşlarından kurtulmuş oluruz

Doğru. Tutupta engini, aydını vs verecek değiliz neticede. Hiç verim alamadığımız birkaç adam duracağına yedekte s.aziz dursun. Ha bende serdarı beğenmeyenlerdenim o ayrı ama hoca istiyorsada yapacak birşey yok. Gerçi bursa yalanlamıştı dün bu transferi

Bu tahkim ne zaman toplanıyor bilen varmı ?

transfer dönemi bugun bitiyormu ben 5 şaubat sanıyordum! bir yalnışlık olamasın:D

Doğru. Tutupta engini, aydını vs verecek değiliz neticede. Hiç verim alamadığımız birkaç adam duracağına yedekte s.aziz dursun. Ha bende serdarı beğenmeyenlerdenim o ayrı ama hoca istiyorsada yapacak birşey yok. Gerçi bursa yalanlamıştı dün bu transferi

Bursa yalanladı ama Serdar Aziz'in menejerinin röportajını dinledim. Elinde olsa sırtında taşıyıp getirecek. Serdar'ı Avrupa'ya pazarlamaya çalışıyor ve o da biliyor ki Galatasaray bulabilecekleri en iyi vitrin. Hele bu sezon Sneijder ve Drogba sayesinde dünyanın gözü bizim üzerimizdeyken ve yabacı sınırı nedeniyle Serdar'ın ilk 11 oynama ihtimali çok yüksek iken bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Ama ben size olacakları söyleyeyim. Ya Serdar Aziz'i alacağız, ya da Bursa bırakmayacak ama çocuk oynamak istemediği için onlar da bir faydasını görmeyecek. Zaten farkındaysanız şu anki Serdar'ın geçen sezonla alakası yok.

Günaydin arkadaslar,bu Milliyet gazetesi kadar serefsiz,haysiyetsiz,kisiliksiz ve ahlaksiz gazete yok,A dan Z ye kadar calisaninada severek okuyaninada ana avrat küfür etmek istiyorum,bitmis bir Drogba transferini sorunlu gibi göstermeye calisiyorlar,hergün mansetten bir Drogba haberi,haberin icerigini okuyunca bombos bir haber,bunu yapmalarinin en büyük sebebi taraftarin Drogba formasi almasini engellemek.

Artun Avatarındaki bayan kim . Her gördüğümde bu hatun kimmiş diyorum da :))

Bursa yalanladı ama Serdar Aziz'in menejerinin röportajını dinledim. Elinde olsa sırtında taşıyıp getirecek. Serdar'ı Avrupa'ya pazarlamaya çalışıyor ve o da biliyor ki Galatasaray bulabilecekleri en iyi vitrin. Hele bu sezon Sneijder ve Drogba sayesinde dünyanın gözü bizim üzerimizdeyken ve yabacı sınırı nedeniyle Serdar'ın ilk 11 oynama ihtimali çok yüksek iken bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Ama ben size olacakları söyleyeyim. Ya Serdar Aziz'i alacağız, ya da Bursa bırakmayacak ama çocuk oynamak istemediği için onlar da bir faydasını görmeyecek. Zaten farkındaysanız şu anki Serdar'ın geçen sezonla alakası yok.

Bursa bunları daha önce de yaşadı ama akıllanmamış demekki. Bir oyuncuyu hele de anadolu takımıysan büyüklerden talibi çıkınca satacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt