Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

drogba konusundaki olumsuz haberlere hiç takılmayın fifa da hem biz etkiliyiz hemde drogba aynı zamanda uefa da ister drogba avrupaya dönsün direk olarak cl yi izleyecek insan sayısını etkileyebilcek bir adam o iş hertürlü çözülcek

Ynt: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Beyler Şangay takımı Drogba'nın 3 aylık parasını ödemiş. Fifa'ya tekrar başvurmuş. Bir şey olmaz değil mi? :ayatollah:

Zannimca olmaz bisey vaktinde odeyeceklerdi adam sozlesmeyi 16 ocakta tek tarafli fes etmis.ve bu sozlesmesinde yazan bir madde.vaktinde yukumlulugunu yerine getirmedigi icin problem olmaz bence.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

FB Valbuenayı istedi ama Marsilya reddetti

feNerasyon seneye yabancı sayısını 3 e dusursunde izleyelim...fifanın uefa nın gucu yetmez turkiye federasyonunun aldıgı bu karara......seneye suprize hazır olun....federasyon o fenerli yonetimi varken istermi sanıyorsunuz

sniejder drogba eboue + bi kac yabancı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

simdi bir son dakika transferi aciklansa forumda üye patlamasi yasansa son gün :D

bi konuda gercekci olalım az sonra bi acıklamada olacam gercekleri konusacam

defans yönümüz zayıf kaldı. şampiyonlar ligi yalan olmaz umarım....

Savunmaya takviye olmasza biraz endiseli olurum acikcasi. ön taraf ferrari olmus arka taraf murat 31 :SS:

simdi geleim zurnanın zırt dedigi yeree..............

SENİN FEDERASYONUN Bİ KARAR ALMIS DEMİSKİ...

xxxxxx HİCBİR KLUP BASKANI CEBİNDEN PARA ODEYEREK TRANSFER YAPAMAZ...!!!!!!!!!!!! ( BURAYA DİKKAT ) xxxxxx

Zamanında hepimiz biliyoruz chelsea manchester city paris saint garmen anzi gibi klupler bizim turkiye ligindeki genclerbirligi gaziantep gibi asansor takımlardı.....nooldu biliomusunuz klubu alan yonetim baskanı cebinden bi kac milyoncukla klubu dunya devi yaptı......ustte xxx baslıkla gosterdigiim maddeyi bida okuyun....

bizim klubun yonetimi ustu imalı gs tv de mssi yi getiririz ama mali yukumlulukten cekiniyoruz dedi degilmi...!!!

mali yukumluluk : messi falcao hulk ronaldo david villa istersek getiriririz ama devlet bu paranın hesabını sorarsa cevabını veremeyiz...anlamı bu...

sizler bizler burda turk futbolunun glismesini istiyoruz o yonde cabalıoruz ama altyapıdan gelen futbolcuların gecmisine bakın..hepsi torpilliii gelmis....yetenegi olan degil torpili olan profosyonel imza atıyor....sabri anıl furkan fenerli semih vb.. daha niceleri bi arastırın bakın arkalarında ne gucler var......

senin devletin

xxxxxx HİCBİR KLUP BASKANI CEBİNDEN PARA ODEYEREK TRANSFER YAPAMAZ...!!!!!!!!!!!!

bu maddeyi cıkarıp yonetiminde torpillilere yer veriyorsa turk futbolu banlanacagımıda bilsem yazacam NAH ilerler...

gelebilecegimiz en yuksek seviyeye 2000 de geldik ondada super kupayı aldık....

biseyi iyi biliin o kanun maddesi olmasa sayın baskanımız unal aysal klubumuze dunya devlerini yıgacaktı..ama devlet muhalefet...fenerasyon muhalefet

Içimde bir his bugün Serdar Aziz açiklanir diyor.

Drogba ve Eboue ne zaman geliyor arkadaslar?

Nerdeyse yediğimiz gollerin hepsinde dany arkaya adam kaçırıyor kademe hatası yapıyor ben schalke maçlarında falan güvenmiyorum kendisine.

Hem stoper hem sol bek oynayan birisi için arkaya az bile adam kaçırdığını söyleyebilirim. Her maç Dany'nin 7-8 kritik müdahelesini görüyorum. Bana Riera'nın sezon başından beri sol bekte toplam 3 tane kritik müdahelesini sayabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt