Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

duyum lazım duyum,komayadayım,durumum vahim,duyum verin ulan duyuuuummmmmmmmmmmm...:mad::mad::mad::mad:

hala emre tartisiliyor tartisilmasi gereken neden bir emre daha cikaramiyoruz olay bu okan derici vardi nerde bu adam .

ayrica melo konusundada adam mayo ile fotograf cekmis dikkat edin brazilyalilar hep bu sekilde fotograf ceker ayrica bu fotografi elestirenler hicmi deniz kenarina gidipte mayolu fotograf cektirmediniz ,ha eger bunada karsiysan o zaman arab ülkesinde yasaman lazim

tuncay onun hakkında
'Gerçek bir G.saray taraftarı'' demiş ama..

Dönekliği Yapalı Çok Oldu Ama Dönekliğin Bu Kadarı... - Ofansif.com

bana göre parayı görene kadar cimbomluydu sonra fenerli oldu

fenere gelmeden önce adnan polatı arayıp beni alın demedi mi bu yavşak, adnan polat bunu almayınca fenere gitmedi mi?

döneklerin kralı emre, atl. madride transfer olunca 10 yaşından beri takip ediyorum demişti. yani birden madrid taraftarı oldu. şimdi ise kendine yakışanı yapıp yine döndü.

karaktersizliğine sağlık

Hangi fotoğraf diye bulmak için sürüyle sayfa geri gittim. Meğerse adamın tatile gittiği için koyduğu fotoğrafmış. Adam Brezilya'ya tatile, denize gidiyor diye koydu o foyoyu. Hiçbir şey yok o fotoda. Boşa büyütüyorsunuz

Emin olduğum tek konu Melo'nun sezon sonuna kadar çok faydalı olacağı. Bunun pek çok nedeni var

1- Sezon sonu geliyor, halen bizde kiralık oynuyor ve Juve geri istemiyor. Mutlaka kendisini göstermesi lazım.

2- Scolari Milli takıma almadığı futbolcuları da izlemeye devam ettiğini ve kim formdaysa onları alacağını belirtti. Bu listede Melo'da var.

3- Bütün yaptıklarına rağmen kulüp ve hoca halen arkasında duruyor. Sezon başında bonservisi alınmadığı için yaşadığı hayal kırıklığını unutup takıma fayda sağlarsa yine de takımda kalabileceğini biliyor. Bu son madde nedeniyle artık saha içerisinde de daha dikkatli olacaktır.

Of Ünal Başkanım Çek Ordan Bir Serdar Taşçı Neşemizi Bulalım Forumda Hadi Yaparsın Sen Son Dk Golü:)))

bi tarafını kaldırıp fotoğrafını çekmesinde bir sorun yoksa bilemem bence önemli bir sorun herkesinde çoluğu var çocuğu var ha tamam saha içinde bişey yapsa yine katlanılır ama burası GALATASARAY herkesin bunun bilincinde olması lazım :ayatollah:
Hangi fotoğraf diye bulmak için sürüyle sayfa geri gittim. Meğerse adamın tatile gittiği için koyduğu fotoğrafmış. Adam Brezilya'ya tatile, denize gidiyor diye koydu o foyoyu. Hiçbir şey yok o fotoda. Boşa büyütüyorsunuz

hala emre tartisiliyor tartisilmasi gereken neden bir emre daha cikaramiyoruz olay bu okan derici vardi nerde bu adam .

ayrica melo konusundada adam mayo ile fotograf cekmis dikkat edin brazilyalilar hep bu sekilde fotograf ceker ayrica bu fotografi elestirenler hicmi deniz kenarina gidipte mayolu fotograf cektirmediniz ,ha eger bunada karsiysan o zaman arab ülkesinde yasaman lazim

mayolu resim cektigini elestirmiyor arkadas. orda gemi kalkmis diye düsünüyorki sanki öyle ama mayodaki resim yanilta bilir sanki. bende tam cözemedim acikcasi :D

Forvette şu an tam anlamıyla 2 takımda eşit birbirine.Bu dönem önce FB öndeydi ama yaşına rağmen Drogba öne atmıştı bizi, Webo'da önemli bir oyuncu eşitledi bence.Orta sahalarda yaratıcılık bakımından biz çok daha öndeyiz.Mücadele Melo ile dengeler.Defans ikisinin de savruk ama isim bazında biz daha iyiyiz.Kaleciler 2'si de formsuz bu sene.

Sonuç : Defansa takviye yapmayan biz ve FB için işler sanılan kadar iyi olmayada bilir, ama olabilir de.Sol bekimizin 2 transfer dönemi geçmesine rağmen devşirme oluşu soru işareti,Riera şu an iyi ama umarım sezon boyunca böyle devam edebilir.

Webo Oynarsa Showu Aykut Kesin Sol Açıkta Oynatır Gol İçinde Duaya Çıkarlar

mayolu resim cektigini elestirmiyor arkadas. orda gemi kalkmis diye düsünüyorki sanki öyle ama mayodaki resim yanilta bilir sanki. bende tam cözemedim acikcasi :D

Biraz daha dikkatli bakmak lazım diyeceğim yanlış olacak :D:D:D

pierre webo'ya resmen 3 milyon bonservis vermisler :lol:

abi bence yanıltılacak pek bişey yok gibi duruyo neyse bu konu üzerinde çok durmak istemiyorum bence çirkin bir olay ve hiçbir galatasaray futbolcusuna yakışmaz başka kulüplerle kıyaslamayalım burası GALATASARAY

Hadi patlat bi stoper Aysalcım

Webo Oynarsa Showu Aykut Kesin Sol Açıkta Oynatır Gol İçinde Duaya Çıkarlar

Sow, Fransa'da 3 lü forvetin solunda oynadı hatta orada gol kralı oldu. Ama buradaki performansı nasıl olur bilemem sonuçta iyi bir golcü.

Forvette şu an tam anlamıyla 2 takımda eşit birbirine.Bu dönem önce FB öndeydi ama yaşına rağmen Drogba öne atmıştı bizi, Webo'da önemli bir oyuncu eşitledi bence.Orta sahalarda yaratıcılık bakımından biz çok daha öndeyiz.Mücadele Melo ile dengeler.Defans ikisinin de savruk ama isim bazında biz daha iyiyiz.Kaleciler 2'si de formsuz bu sene.

Sonuç : Defansa takviye yapmayan biz ve FB için işler sanılan kadar iyi olmayada bilir, ama olabilir de.Sol bekimizin 2 transfer dönemi geçmesine rağmen devşirme oluşu soru işareti,Riera şu an iyi ama umarım sezon boyunca böyle devam edebilir.

Ne Webo Ne Show İkiside Pres Yapmaz Zaten Ikısı Bir arada Oynarsa Show Sol Açık Oynatır Aykut Fenevin Sorunu 2 Bölgeden 3Bölgeye Topu Taşıcak Adamları Yok Yanı Ha Mehmet Ha Mehmet Ali Durumlarındalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt