Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

abi bence yanıltılacak pek bişey yok gibi duruyo neyse bu konu üzerinde çok durmak istemiyorum bence çirkin bir olay ve hiçbir galatasaray futbolcusuna yakışmaz başka kulüplerle kıyaslamayalım burası GALATASARAY

o dedigin olay varsa ki bende emin degilim var mi yokmu diye sonuna kadar haklisin. okadar uzun boylu da olamaz. Ama dedigim gibi pek emin degilim. bu adam aklinimi yemis öyle resim o cekilde ceksin. onunda coluk cocuklari var sonucda.

bi tarafını kaldırıp fotoğrafını çekmesinde bir sorun yoksa bilemem bence önemli bir sorun herkesinde çoluğu var çocuğu var ha tamam saha içinde bişey yapsa yine katlanılır ama burası GALATASARAY herkesin bunun bilincinde olması lazım :ayatollah:

Milletin çoluğu çocuğu gidecek twitter'dan Melo'nun attıgı fotolara bakacak öyle mi ? Bakmasın kardeşim zorlamı adamın tarzı bu.

bizim kel haksızlığa uğrayınca hırçınlaşıyor.

bi tarafını kaldırıp fotoğrafını çekmesinde bir sorun yoksa bilemem bence önemli bir sorun herkesinde çoluğu var çocuğu var ha tamam saha içinde bişey yapsa yine katlanılır ama burası GALATASARAY herkesin bunun bilincinde olması lazım :ayatollah:
Adamın tatilndeki resminden twitter hesabından size ne? Sizin bu yaklaşımınızı "Pamuk Prenses" kitabını yasaklatan zihniyete benzetiyorum ki Galatasaray gibi modern bir camiaya hiç uymuyor bilmem anlatabildim mi?

ABİ ŞÜKÜR YA 2 SAATTİR ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM O KADAR DA UZUN BOYLU DEĞİL :ayatollah:
o dedigin olay varsa ki bende emin degilim var mi yokmu diye sonuna kadar haklisin. okadar uzun boylu da olamaz. Ama dedigim gibi pek emin degilim. bu adam aklinimi yemis öyle resim o cekilde ceksin. onunda coluk cocuklari var sonucda.

Aykut'un kadrosu :asd:

Volkan

Gökhan Bekir Yobo Ziegler

Kuyt Topal Meireles Emre Sow

Webo

pierre webo'ya resmen 3 milyon bonservis vermisler :lol:

Benim anlamadığım İBB Webo'yu nasıl sattı? STSL'de galibiyete yaklaşık 370.000€ veriliyor. Webo en az 4-5 maç kazandırırdı.

Şimdi onu geçtik küme düşme adayı oldular.

Modernlik bi tarafini kaldirip fotoğrafini çekmekle oluyorsa 5 dk içinde çok modern bir toplum olabiliriz :d modernlik insan haklaridir,evrensel değerlerdir arkadaşim
adamın tatilndeki resminden twitter hesabından size ne? Sizin bu yaklaşımınızı "pamuk prenses" kitabını yasaklatan zihniyete benzetiyorum ki galatasaray gibi modern bir camiaya hiç uymuyor bilmem anlatabildim mi?

Alıntı Tufan Aksakal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bi tarafını kaldırıp fotoğrafını çekmesinde bir sorun yoksa bilemem bence önemli bir sorun herkesinde çoluğu var çocuğu var ha tamam saha içinde bişey yapsa yine katlanılır ama burası GALATASARAY herkesin bunun bilincinde olması lazım

Üstad İstersen Soyunma Odasında Duşa Girerken Haşema İle Girsinler Bak Böles Daha Etik Olur

Futbolcu Pier Webo'nun takımımıza transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.

Oyuncunun önceki kulübü İBB Spor kulübüne 3.000.000,- EURO bonservis bedeli

kendisine ise;

2012-2013 yarı sezonu için garanti ödeme 625.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro

2013-2014 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro

2014-2015 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro

3m € + 2.5m€+ 625bin euro = 6.25m€ maç bası dahil değil

sonra neymis drogba pahalıymıs
:cool:

abi bence yanıltılacak pek bişey yok gibi duruyo neyse bu konu üzerinde çok durmak istemiyorum bence çirkin bir olay ve hiçbir galatasaray futbolcusuna yakışmaz başka kulüplerle kıyaslamayalım burası GALATASARAY

yahu size ne arkadaş. ne fotoğrafı çekeceğini size mi soracak? adam futbolcu alt tarafı ve futbol konusunda bize bağlı, hayatını kulübe ipotek ettirmiş değil ya. çok yanlış düşünüyorsunuz. Saha içinde ve bizimle alakalı yaptıkları nedeniyle ben de çok kızgınım ama onlar ayrı bu ayrı. kusura bakmayın da fotoğrafına falan kimse karışamaz. herkesin kendi tercihi. bu kadar büyütmeyin olayı.

Bir de şu nokta var.Pekçok Psikoloğun da desteklediği bir sava göre gözünüze bir nokta batıyorsa bazen bu sizin seçici algıcılığınıza bağlı olabilir. :cool:

kimin resmini tartışıyousunuz yine..

arkadaş özel hayattan-geçmişten sizene boş verin ya...

Fransada Adamı Besliyorlardı Burda O Beslemeyı Casper Crismi Yapıcak Yoksa Miglermi Yapıcak

Vallaha yazdıklarınızı çözmekte zorlanıyorum ama beslemelerine gerek yok adam 2 maçtır defans futbolcularının ayağındaki topa dokunarak gol yapıyor. Böyle bir lig kalitesinde pek zorlanacağını sanmıyorum. Mücadele anlamında çok gerideler orası doğru. 2 forvet oynamak onların sonu olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt