Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

ABİ ŞÜKÜR YA 2 SAATTİR ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM O KADAR DA UZUN BOYLU DEĞİL :ayatollah:

O kadar uzun değilse takılmayın zaten. Haa, Eboue yapsa Drogba yapsa haklısın derim yani neticede mızrak çuvala sığmaz.

Abicim anlatamadik gitti mesele boxer falan değil dikkatli bakin nefesimiz tükendi eğer gördüğünüz halde galatasaray futbolcusuna yakiştirabiliyorsaniz bu fotoyu o zaman bişey diyemem milletin çoluğu var çocuğu var hiçbir toplumda hoş karşilanmaz böyle şeyler !
alıntı tufan aksakal nickli üyeden alıntı mesajı göster

bi tarafını kaldırıp fotoğrafını çekmesinde bir sorun yoksa bilemem bence önemli bir sorun herkesinde çoluğu var çocuğu var ha tamam saha içinde bişey yapsa yine katlanılır ama burası galatasaray herkesin bunun bilincinde olması lazım

üstad istersen soyunma odasında duşa girerken haşema ile girsinler bak böles daha etik olur

1-Sol kanat otoban olur

2-Kuyt küfür delisi olur

3-Webo büyük takım topçusu değil fena patlayacak ellerinde

4-O stoperlerin arasından ben bile kaçıp gol atarım

defansları kötü ama bizimde cok iyi diil,soldan sıkıntı yasarlar orası dogru ama orta sahanın ortası bu sekilde gayet saglam onlarında

Vallaha yazdıklarınızı çözmekte zorlanıyorum ama beslemelerine gerek yok adam 2 maçtır defans futbolcularının ayağındaki topa dokunarak gol yapıyor. Böyle bir lig kalitesinde pek zorlanacağını sanmıyorum. Mücadele anlamında çok gerideler orası doğru. 2 forvet oynamak onların sonu olacak.

Beslemek=Yanı Posizyona Sokucak Veya Asist Olucak Topları Verebilmek Bak Shw Attıgı Gollere 10 Yılda Atıcagı Jeneriklik Goller Hepsi Bir Arada Oldu Bu Sene Şansda Bir Yere Kadar

Aykut'un kadrosu :asd:

Volkan

Gökhan Bekir Yobo Ziegler

Kuyt Topal Meireles Emre Sow

Webo

Lesh gibi kadro. Webo ve Sow zaten defans yapmiyolar. Defanslari desen Yobo haricinde 3 tane kazma. Orta sahalarinda bizim gibi pres ve saldiran oyunculari yok meirelesh haricinde.

Forvette şu an tam anlamıyla 2 takımda eşit birbirine.Bu dönem önce FB öndeydi ama yaşına rağmen Drogba öne atmıştı bizi, Webo'da önemli bir oyuncu eşitledi bence.Orta sahalarda yaratıcılık bakımından biz çok daha öndeyiz.Mücadele Melo ile dengeler.Defans ikisinin de savruk ama isim bazında biz daha iyiyiz.Kaleciler 2'si de formsuz bu sene.

Sonuç : Defansa takviye yapmayan biz ve FB için işler sanılan kadar iyi olmayada bilir, ama olabilir de.Sol bekimizin 2 transfer dönemi geçmesine rağmen devşirme oluşu soru işareti,Riera şu an iyi ama umarım sezon boyunca böyle devam edebilir.

webo drogbaya eşit mi yani şimdi ki eşitlesin durumu

Bir de şu nokta var.Pekçok Psikoloğun da desteklediği bir sava göre gözünüze bir nokta batıyorsa bazen bu sizin seçici algıcılığınıza bağlı olabilir. :cool:

EĞER O NOKTA SENİN GÖZÜNE BATMIYORSA SENDE BİR SORUN VARDIR KARDEŞİM EDEBİMİZİ BOZMAYALIM!!:mad:

Abicim anlatamadik gitti mesele boxer falan değil dikkatli bakin nefesimiz tükendi eğer gördüğünüz halde galatasaray futbolcusuna yakiştirabiliyorsaniz bu fotoyu o zaman bişey diyemem milletin çoluğu var çocuğu var hiçbir toplumda hoş karşilanmaz böyle şeyler !

mevcut foto için link versene???

birde drogba-ronoldonun kapak resmi vardı hatırlarsak..

merak ettiğim şeymiş bi bakayım:lol:

defansları kötü ama bizimde cok iyi diil,soldan sıkıntı yasarlar orası dogru ama orta sahanın ortası bu sekilde gayet saglam onlarında

Bizim defans kötü değil ilerde top tutan forvet olmadığı için böyleyiz en başından beri söylüyorum.Drogba gelince kalemiz de çok daha az gol görücez

bu sene iyi kötü yarışı sürdürürler ama her şey bu sene bizim şampiyonlar ligine tekrar katılıp onların katılamamasıyla sona erer onlar için. Türkiye'deki diğer kulüplerle aramızda ciddi bir fark olur her alanda. onlar da bunun farkında oldukları için geçen seneden beri önümüzü kesmeye çalışıyorlar. son çırpınışlar bunlar.

Benim anlamadığım İBB Webo'yu nasıl sattı? STSL'de galibiyete yaklaşık 370.000€ veriliyor. Webo en az 4-5 maç kazandırırdı.

Şimdi onu geçtik küme düşme adayı oldular.

B planları varmış meğer. İBB Vittek'i almış.

onu bunu bilmemde sene sonu yabancı transferlerinde fransa'ya yönelmeliyiz.tam anlamıyla pazar fransa.psg dışında istediğin takımdan istediğin oyuncuyu alırsın.aubameyang, andre ayew,boudebouz,capoue vsvsvs..bizim ligde de iyi iş çıkartabileceklerini düşünüyorum.(bkz:sow)

Beslemek=Yanı Posizyona Sokucak Veya Asist Olucak Topları Verebilmek Bak Shw Attıgı Gollere 10 Yılda Atıcagı Jeneriklik Goller Hepsi Bir Arada Oldu Bu Sene Şansda Bir Yere Kadar

Beslemek kelimesinin anlamını biliyorumda isimleri falan düzgün yazarsanız sevinicem. Show değil sow olacak. Evet jeneriklik goller atıyor şans ya da bir şekilde ama takım olarak kötüler sadece kalite sorunu sayesinde Türkiye Liginde şuan üstlere oynuyorlar keza Beşiktaş da öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt