Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Bana kızacaksınız belki ama artık Drogbayla birlikte son büyük transferimiz olur umarım? Neden..

Artık Almanya modeline geçmeye sıra geldi.Altyapıya ve gençlere önem vermek gerek artık.Çünkü bu giderleri 4-5 senede kapatırız.

Valla Aydına Hamit kadar şans verilseydi 2 kat daha verimli olurdu bana göre.3 milyon Hamit için çok çok fazla hele şu performansıyla ama bu transferde ne yönetimin ne Fatih hocanın suçu var,kimse bilemezdi Hamitin bu kadar formsuz olacağını

Bana kızacaksınız belki ama artık Drogbayla birlikte son büyük transferimiz olur umarım? Neden..

Artık Almanya modeline geçmeye sıra geldi.Altyapıya ve gençlere önem vermek gerek artık.Çünkü bu giderleri 4-5 senede kapatırız.

Başkan da benzer şeyler söyledi. Artık yeterince büyük oyuncu aldık. Şimdi yatırımlarımızı genç isimlere ve altyapıya yapacağız dedi. Bence doğrusu da bu.

Valla Aydına Hamit kadar şans verilseydi 2 kat daha verimli olurdu bana göre.3 milyon Hamit için çok çok fazla hele şu performansıyla ama bu transferde ne yönetimin ne Fatih hocanın suçu var,kimse bilemezdi Hamitin bu kadar formsuz olacağını

Bu kulüpte Aydin gibi kimseye sans verilmedi. Hic birine de degerlendiremedi.

Aydın'a şans verilmediğinimi düşünüyorsun:confused:

Ona verilen şan kimseye verilmedi.

Hamit'in 6 assist'i var:

Galatasaray - Akhisar Belediyespor #1, gol Burak

Galatasaray - Kayserispor #2, gol Umut

Galatasaray - Karabükspor #3, gol Burak

Kasimpasa - Galatasaray #4, gol Elmander

CFR Cluj - Galatasaray #5 ve #6, goller Burak

Hamit'in en büyük özelligi iyi orta aciyor olmasi, asistlere bakiyorum Kasimpasa macindaki seken topta Elmander'in topa dokunup gol attigi pozisyon haric hepsi orta.

Bu da Schalke-Bayern-Real Madrid'de oynadiginin en büyük göstergesidir bana göre.

Ama tempo yapamiyor, hantal bir oyuncu. Top Hamit'e gelince "aaa" ne yapacak acaba diyemiyoruz, ya geriye dönüyor ya da topu kaybediyor.

:005: devam edin.hamit yaramaz,melo yaramaz dany söyle amrabat böyle

aydına geçen sene bu kadar şans verilmedi mi?

şimdi aydını izliyor olsaydınız derdiniz ki aydın aynı aydın nasıl transfer yapmazsınız diye ağlardınız.

Hamit olmasa besiktas macini kaybetmistik siz neyin kafasindasiniz , mac seciyor ona gore oynuyor o dogru ama suan hamitin yerinde oynayacak baska oyuncumuz yok.

Başkan da benzer şeyler söyledi. Artık yeterince büyük oyuncu aldık. Şimdi yatırımlarımızı genç isimlere ve altyapıya yapacağız dedi. Bence doğrusu da bu.

Evet bence Madrid,Münih planı yerine Dortmund,Barcelona,Atl.Bilbao planı daha iyi ve ucuz.Oyuncu çıkarıp satmak vs.

Keşke İspanyada Katalan bölgesine eğitim yeri açsak :D 3 yılda 1 adam bile gelse süper olur.

Vayy be meger engin neymis 50 hamit edermis.hatta hamit gibisinden bank asyada 50 tane var

Yorumumu beğenmeyebilirsin ama öyle konuşamazsın.Bence Engin 50 tane hamit eder,geçen yıl gördük.

eder veya etmez ama şu üç kağıtcı medyanın yorumlarını kendi bildiklerin gibi taşıma buraya sene başından beri takım içinde huzursuzluk var gibi gösteriliyor.

Ben Hamit çok iyi veya Engin yapamaz demiyorum. Kendi yorumunu, eleştirini yap başkalarının özellikle Galatasaray'a zarar vermeye çalışan insanların yorumunu buralara taşıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt