Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

1557_splash-gsdergi2.jpg

İstediğiniz oyuncuyu beğenirsin beğenmessin ona lafım yok ama eleştiri yaparken biraz elinizi vicdanınıza koyun.

Adamın 4+2 asisti yazıyor, inatla 22 maç 2 asist diye burda adamı kötülüyor.

Hamit'i Burak'ı beğenmezsin ama bunlar çoğu maçta bizi kurtaran isimlerdi.

Bu kadar kolay unutmamak lazım.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Aydinla hamite salliyorsun ama aydın o golü atmasaydi biz CL'de değildik . Bragaya attığı golde b.kunu yiyim aydın demiyor muyduk şimdi nankörlük yapma o adam o golü atmasaydi ne Sneijder bizdeydi ne Drogba

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ne diyosun sen birader kim sallıo Hamit'e, önce doğru okumayı öğren! İşte bak dediğime geldin sende her sene 1 maçta adından söz ettirir 5 sene kontratı kapar..Kimseye de nankörlük falan yapmıyorum adam 6 yıldır buranın ekmeğini yiyo ne verdi Galatasaray'a karşılığında? Braga maçında boş kaleye gol attı diye Aydın'a tapacak değilim, sen o golden sonra öyle söylemiş olabilirsin,herkesi kendinle karıştırma..Bundan sonra da yazılan şeyi iyi oku, Hamit'e nerde sallamışım?

[video=youtube;QrobOiFYPIQ]https://www.youtube.com/watch?v=QrobOiFYPIQ[/video]

transfer forumuna veda parçası.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Aydin bence kalmalı iyi bir alternatif seneye gider anca kimi alacaksin ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ben direk olarak gitsin de demedim mesela, kimse demedi. Sadece Hamit'e Aydin'dan daha fazla sans verildigini söyledi bir üye ve ben buna katilmadim.

Ama Aydin'in yerine alinacak oyuncular vardir mutlaka. Bana göre Sercan, Töre ve en önemlisi Kerim onun yerini alabilir takimda.

Sercan ve Töre, ikiside süper yetenek degil, ama Aydin dan daha iyileri.

Beyler yalnız transfer başlığındayız... İlgili konularda konuşacaksanız konuşun yoksa lütfen susun çok yersiz bir tartışma hakikaten. Durup dururken Hamiti Aydın'ı eleştirmek nerden aklınıza geldi öğle uykusuna yatıp rüya mı gördünüz?

İstediğiniz oyuncuyu beğenirsin beğenmessin ona lafım yok ama eleştiri yaparken biraz elinizi vicdanınıza koyun.

Adamın 4+2 asisti yazıyor, inatla 22 maç 2 asist diye burda adamı kötülüyor.

Hamit'i Burak'ı beğenmezsin ama bunlar çoğu maçta bizi kurtaran isimlerdi.

Bu kadar kolay unutmamak lazım.

bugünlerde de bu takımın buraya gelmesinde çok önemli pay edinmiş Meloya saldırmaya başladılar. yok gönderelim yok yerine cambiassoyu alalım. bu adam bu takıma emek verdi. nankörlük yapıp göndermek bize yakışır mı

hoca nasil bir kadro yapacak cok merak ediyorum drogba ve sneijder ile birlikte

aydın gitmez gitmemeli almanyadaki o kadar kendini kaliteli sanılan oyunculardan daha iyi.

Beyler yalnız transfer başlığındayız... İlgili konularda konuşacaksanız konuşun yoksa lütfen susun çok yersiz bir tartışma hakikaten. Durup dururken Hamiti Aydın'ı eleştirmek nerden aklınıza geldi öğle uykusuna yatıp rüya mı gördünüz?

transfer mi kaldı :lol:

bugünlerde de bu takımın buraya gelmesinde çok önemli pay edinmiş Meloya saldırmaya başladılar. yok gönderelim yok yerine cambiassoyu alalım. bu adam bu takıma emek verdi. nankörlük yapıp göndermek bize yakışır mı

Bu durumda Mustafa Sarp'a da ayip oldu sözlesmesini fesh edip gönderdik. Adam Galatasaray icin sonuna kadar mücadele etti her mac, sinirden formayi bile parcalamisti.

Vefa borcumuz var M.Sarp'a, geri getirelim.

:o:o:o

Altyapıdan adam çıkartmamız lazım yok mu altyapımızda yetenekli genç oyuncular takip edenler yok mu bu meseleyi ?

beyler o bu değilde lig tv nın hakan şükür için yaptığı bir yıldız 100 gol programını izliyorum şu an müthiş keyifli izlemek isteyenler digiturkplaye üye olup izleyebilirler üyelikte programda bedava

İki gün sonra Sneijder adam geçemiyor diye Drogba az gol atıyor diye eleştirmeye başlayanlarda çıkar:mad:

İlk defa bu kadar çok sinirlendim, haksız yere oyuncularımızı kötülemenin anlamı nedir:confused:

Ne güzel 2 tane süper transfer yapmışız, şurda konuştuklarımıza bakın.

takima emek vermeyen var mi hocam? ayrintisiz düsünüyorsun

Bu durumda Mustafa Sarp'a da ayip oldu sözlesmesini fesh edip gönderdik. Adam Galatasaray icin sonuna kadar mücadele etti her mac, sinirden formayi bile parcalamisti.

Vefa borcumuz var M.Sarp'a, geri getirelim.

:o:o:o

boş konuşuyorsun. melonun verdiği katkı şampiyonluk şampiyonlar ligi ikinci tur

mustafa sarpın verdiği katkı kümede kalmak. aradaki farkı idrak et.

İki gün sonra Sneijder adam geçemiyor diye Drogba az gol atıyor diye eleştirmeye başlayanlarda çıkar:mad:

İlk defa bu kadar çok sinirlendim, haksız yere oyuncularımızı kötülemenin anlamı nedir:confused:

Ne güzel 2 tane süper transfer yapmışız, şurda konuştuklarımıza bakın.

Bu transfer döneminde Eboue ve Muslera'yı gönderenler mi dersin? Amrabat'ı gönderenler mi dersin? 1 sene sonra Sneijder gitsin X gelsin derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt