Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

takima emek vermeyen var mi hocam? ayrintisiz düsünüyorsun

ayrıntılı düşünecek olursak melonun verdiği katkıyı burada sayfalarca yazarız yazarız bitmez. bu takımın şampiyonluğunda şampiyonlar ligi ikinci tura çıkmasında başrol oynamış oyunculardan melo. muhtemelen bu senede şampiyon olacak takımda olacak Allahın izniyle.

ee bu adam kalmak istiyorsa hak etmiyor mu burada kalmayı.

ayrıntılı düşünecek olursak melonun verdiği katkıyı burada sayfalarca yazarız yazarız bitmez. bu takımın şampiyonluğunda şampiyonlar ligi ikinci tura çıkmasında başrol oynamış oyunculardan melo. muhtemelen bu senede şampiyon olacak takımda olacak Allahın izniyle.

ee bu adam kalmak istiyorsa hak etmiyor mu burada kalmayı.

Ya şu 2.tura çıkma olayında nerde başrol oynadı bizi bi aydınlatsan?

Bu transfer döneminde Eboue ve Muslera'yı gönderenler mi dersin? Amrabat'ı gönderenler mi dersin? 1 sene sonra Sneijder gitsin X gelsin derler.

İşte birşey deyince adamlar hemen hakaret ediyor, şuraya güzel güzel muhabbet edeilim diye giriyoruz, sinir küpü ediyorlar.

Bizim taraftarlarımız biraz değişik, yeni oyuncu alınca diğerlerini hemen unutuyorlar.

Mondiden sonra kaleci bulmuşuz, uzun zamandır Eboue gibi sağ bek görmemişken bunları gönderenlere diyecek birşey bulamıyorum.

Bursa ya karis öyle cikabilirmiyiz?

Muslera

Sabir Danny Semih Riera

Hamit Selcuk Sneijder Amrabat

Burak Elmander​

Bu durumda Mustafa Sarp'a da ayip oldu sözlesmesini fesh edip gönderdik. Adam Galatasaray icin sonuna kadar mücadele etti her mac, sinirden formayi bile parcalamisti.

Vefa borcumuz var M.Sarp'a, geri getirelim.

:o:o:o

M.Sarp attığı bir kaç gol dışında, ki yedirdiği gollerle kıyaslarsak devede kulak kalırlar, Galatasaray'a hiç bir şey vermemiştir.

Melo attığı goller, takım savunmasına kattığı sertlikle Galatasaray'a çok büyük emek vermiştir. Hepsi bir yana, Her sene süt dökmüş kediye döndüğümüz Kadıköy deplasmanında, geçen sene psikolojik ve mental olarak daha dinç oynamışsak Melo'nun oyun içi sertliğinin ve rakip üzerinde kurduğu baskının göz ardı erdilemeyecek katkısı vardır.

M.Sarp ile Melo'yu aynı kefeye koymak sağlıklı bir kafanın ürünü de değildir.:b5:

Taraftarımızın biri yazmış alıntıdır.

Sneijder forması alacaktım bir de Drogba forması çıktı‚ yönetim istifa!

ben demiştim demekten nefret ederim. umarım stoper ve solbek niye almadık biz demeyiz. ama sanki içimden bir his kafayı duvarlara vuracağız gibime geliyor, inşallah drogba ve sneijder form tutturur da yediğimizden fazlasını atarak telafi ederiz ligde. şampiyonlar liginde böyle bişey malesef olmaz zaten

Bursa ya karis öyle cikabilirmiyiz?

Muslera

Sabir Danny Semih Riera

Hamit Selcuk Sneijder Amrabat

Burak Elmander​

Sneijderin bir röportajında Bjk maçında 25 dk oynadım, sonra 35 dk oynarım ve böyle böyle maç eksikliğimi kapatırım gibi birşey demişti.

Belki ilk 11 de Sneijder oynamayabilir, oraya Yekta yazılabilir.

Bu durumda Mustafa Sarp'a da ayip oldu sözlesmesini fesh edip gönderdik. Adam Galatasaray icin sonuna kadar mücadele etti her mac, sinirden formayi bile parcalamisti.

Vefa borcumuz var M.Sarp'a, geri getirelim.

:o:o:o

Adam oynadıysa oynadı,karşılığını ona kimsenin veremeyeceği kadar deste deste para ile aldı.

Sneijder'i 4-4-2'de oynatmak cok ama cok yanlis olur.

ben demiştim demekten nefret ederim. umarım stoper ve solbek niye almadık biz demeyiz. ama sanki içimden bir his kafayı duvarlara vuracağız gibime geliyor, inşallah drogba ve sneijder form tutturur da yediğimizden fazlasını atarak telafi ederiz ligde. şampiyonlar liginde böyle bişey malesef olmaz zaten

Ligde şampiyon olalım yeter,Schalke maçları 2.planda benim için.

Sneijderin bir röportajında Bjk maçında 25 dk oynadım, sonra 35 dk oynarım ve böyle böyle maç eksikliğimi kapatırım gibi birşey demişti.

Belki ilk 11 de Sneijder oynamayabilir, oraya Yekta yazılabilir.

aynen sneijder için bu maç erken. yavaş yavaş oturtacak hoca takıma

Tecrübeli birisini alsaydık iyi olurdu bunda hemfikirim ama bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum.

Elmizde 2 tane yıldız adayı var ve gerçekten kumaşları iyi, bunları kazanmak istiyorsak üzerlerine gitmek lazım. Onlara ne kadar çok güvenirsek ilerde bizim için avantaj olacaktır.

Muslera

Sabri Danny Semih Riera

Hamit Selcuk Yekta Amrabat

Burak Elmander

ikinci yari:

Muslera

Sabri Danny Semih Riera

Selcuk Yekta

Hamit Sneijder Amrabat

Burak

Dany Nounkeu ve Albert Riera sezonun kaderini belirleyecek oyuncular bence. Allah vere de sakatlanmasalar. Yoksa "bittik biz beyler bittik"

Transfer olmaz daha...kapatik artik bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt