Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat

Şu 'Transfer Nöbeti' başlıklarda en çok yorum yazan kişi kim acaba :asd: ?

Bonservisi elinde olan topcu var mı

Bir Transfer nöbeti daha sona ermis. bu benim ilk canli canli takip ettigim Transfer nöbetiydi forumda. daha önce kayit olmadan 2 sene boyunca uzakdan takip ediyordum ve arada sirada mac merkezindeki yorumlara bakiyordum.

Iyisi ile kötüsüyle sevkli stresli bir Transfer nöbeti gecirdik. Gelecek mi gelmeyecekmi korkusuyla bekledik . bazilari baska forumlarda bizimle dalga gecerken en son gülen biz olduk ve onlar biblo sokmakla karsi karsiya kalmak zorunda kaldi :D

Bazen sadece transfer degil yemek tarifleri bazen ise mayolari tartistik konustuk .

Tarihimizde en önemli transfer nöbetini gecmirs olduk belki ve yillar sonra bu saatler günler haftalar aklimiza gelecek. o gün belki burda bekledigimiz kisilerin elerinde bu Sampionlar ligi kupasini kaldirmis oluruz ve geriye düsündügümüz zaman duygulaniriz cünkü onlari biz beklemisdik .

Daha da uzatmadan yazimi herkeze tesekür ederek Transfer nöbetinden yaz dönemine kadar alasmaladik diyerek selamlarimi sunmak istiyorum.

forumda mac merkezinde veya diger bölümlerde devamli takilan arkadaslarimizda söylemek isterim ki. bende varim bundan sonra :D

önemli değil hatta sakatlıktan yeni çıkmış adamlarla oynasınlar daha iyi
Antalyaspor'da bir sürü sakat var 18'i cikaramiyorlar kac haftadir, yine bizim macin oldugu hafta hepsi düzelir muhtemelen. Bursaspor'da haftalardir forma giymeyen adamlar bu hafta düzelmis.

son dk da serdar taşcı Galatasaray'da yazsa off diyorum :asd:

En güzel nöbetlerden biriydi hayırlı olsun stresten kurtulduk

Son 37 dk... Efsane transfer dönemi bitiyor... İçim buruk :SS:

Son saniye'ye kadar burdayiz, DIMDIK :happy0025:

Transfer Nöbeti | SON GÜN

En kral nöbetlerden birisi idi...

Sent from my iPad using Tapatalk

Axmr7gSCIAEfg5U.jpg

fatih terim'in kiymetini bilelim beyler, mac berabere gidiyor ersan-escude degisikligi yapiyor, fernandes'i cikariyor, fener derbisinde escude'yi sol bek oynatti hep hata yapip duruyor.

aykut kocaman desen tam bir rezil zaten, fatih hoca'nin kiymetini bilelim :ayatollah:

Elveda nöbet :asd: İnşallah CL'de gidebildiğimiz yere kadar gitmiş ve ligde şampiyon olarak geri döneriz :ayatollah:

nice böyle Transfer Dönemlerine

insallah hep böyle Drogba ve Sneijder gibi yildizlarin geldigi

Ceyhun ve Sercan tarzi gereksiz oyuncularin gönderildigi Transfer Nöbetleri yasariz

inanılmaz bir transferi nöbeti geçirdik heralde hayatımızda hiç unutamayacagımız kadar heyecenlıydı ve güzeldi emegi geçen herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt