Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 12 Dakika

dany ve semihe bir şey olmamasını dileyelim son olarak

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 12 Dakika

Gerçek bir transfer taraftarı olarak, herkese teşekkürler... Kırdıklarım olduysa affola... :D

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 11 Dakika

Kaç gündür söylüyordum yine söylüyorum: Bursa ve Antalya'ya combo çekersek ligde kopar gideriz..Net!

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Dakika

Spk haberinden sonra transfer olmaz. boşuna beklemeye gerek yok. Mevcut kadro ligi açık ara götürmesi lazım. Schalkeyi eledikten sonra şanslı bir kura çekimiyle yarı final hesapları yaparsak çok iyi olur. Bizim ve türk futbolu açısından..

Ya beyler çeyrek finale çıkınca tekrar kura çekiliyor mu bu sorum çok önemli kesin olarak bilen biri var mı ?

Çünkü UEFA'nın sitesinde benim anladığım kadarıyla Galatasaray - Schalke04 maçının galibi Celtic - Juventus maçının galibiyle karşılacak ?

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 11 Dakika

Transfer Nöbeti bitdikden sonra da bekleriz herkezi GSC CIMBOMA...aktif kalin...farkli farkli güzel topicler var, olacak :)

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 10 Dakika

yazıklar olsun ya bir stoper alamadılar YÖNETİM İSTİFA

Forumda efsane nöbet olarak yer alsın. Böyle 1 nöbet daha geçirmek herkese nasip olmaz :)

uzun bir aradan sonra çok mutlu olduğumuz bir nöbet oldu emeği geçen herkese teşekkürler umarım yeni transferlerimiz bekleneni verir ve bizi nirvanaya ulaştırır :ayatollah:

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Dakika

Ya beyler çeyrek finale çıkınca tekrar kura çekiliyor mu bu sorum çok önemli kesin olarak bilen biri var mı ?

Çünkü UEFA'nın sitesinde benim anladığım kadarıyla Galatasaray - Schalke04 maçının galibi Celtic - Juventus maçının galibiyle karşılacak ?

Yok hocam tekrar kura çekiliyor.

KAP açık mı ?

Bunu demezsem olmazdı.:asd:

Defansa Neto'yi alsak'da kusursuza yakin bir takim izlesek..

biriii goll dese şimdi ne olurdu acaba:D:D:D

3.000. mesajım buraya kısmet olmayacak galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt