Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

• Olsun,her türlü öderim o nöbete yazarım

• O kadar güzel bir öneri ki,bunca zaman ücretsiz kullandım hesaplayın geçmiş dönemleri de ödeyeyim

• Olmasın,beleşçi olduğum için ödemem,nöbete de yazmam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
ayrica siz d3 haddinizi bileceksiniz 11 yildir bu forumdayiz kime ne yapmisiz. ne demisiz. mesaji bike algilayamiyorsun. ben sacma seylerden 1 hafta ceza aliyotuz zaten diye sitemde bulunuyorum. yukarda yazilan kufur yoksa cezada indirim falan yaziyor. sitem bu be.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetim 18e Sara’yı almışken Sara’yı 8-9a aldılar gerisi yönetimin cebine gitti demişsin. Ortada direkt eylem var, araştırılsın bile dememisşin.

Bu hukuken bir suç, Dursun Özbek’in avukatı şu mesajı görse ve dava açsa başın belaya girer, forum olarak biz tuttuk diye biz de sorumlu oluruz.

Benim haddimi bilmem gereken bir durum yok, bu forumda admin olup gelip forum yönetimine iftira atan birisine kibar konuşacak biri de olmadım, olmayacağım da.

Nöbeti sevmiyorum Dursun zamanlari. Cigerimiz soluyor sovmekten ama yazmıyoruz. Osimhen zamanı sadece güzeldi, o da ertesi gün heyecanının içine edildi yöneticiler tarafindan

Niye? Nöbete yazana madalya mı takıyorlar?

Yönetim 18e Sara’yı almışken Sara’yı 8-9a aldılar gerisi yönetimin cebine gitti demişsin. Ortada direkt eylem var, araştırılsın bile dememisşin.

Bu hukuken bir suç, Dursun Özbek’in avukatı şu mesajı görse ve dava açsa başın belaya girer, forum olarak biz tuttuk diye biz de sorumlu oluruz.

Benim haddimi bilmem gereken bir durum yok, bu forumda admin olup gelip forum yönetimine iftira atan birisine kibar konuşacak biri de olmadım, olmayacağım da.
sen genelde hep sertsin kral, bi yüzün gülmedi su forumda :ROFLMAO:

Nöbet zamanı atmayıp transfer sezonu bittiğinde çarpı iki ceza verilse daha iyi olur. Sinir stresle bir yazıyoruz aha şutlanmışız diyoruz, sonra giriş yapmadan sürekli kaydırda kaydır kör oluyoruz.

iyi hoş güzel diyorsunuzda - bunun kim vermiş kim vermemiş kısmı nasıl olacak

GSC premium (örnek) tagi veirlecek - onlar mı konuyu sadece görecek misal atıyorum

ayrıca not : ztaen transferin sonunda 6 gün kaldı - futbol nöbetine dönüşecek(galiba) - ocağa kadar bir düzen düşünülmesini desteklerim tabii.
Hayrinin dediği gibi tasarı sadece benim yazdığım maksat altı boş olmasın,daha da geliştirilir bazı şeyler eklenir çıkarılır

Konuyu herkes görür okur ama yazmanın bi bedeli olsun en azından

Bak burda üye var nöbet takip etmek için çerez cips alıp para harcıyor,üye var x yt kanalına donate atıp gscye selam yolluyor,burda osimhen nöbetinde keyfe gelen x üye forma alıyor, mutluluktan gidip ziyafet çekiyor

Parayı harcatan kaynak burası ama paradan yararlanmayan tek yer de burası öyle de enteresan bi durum var

Para bari doğru yere gitsin,insanların verdiği emeğe değsin,gel yaz takıl git e döndü olay

Bizim unv zamanları 20 sene önce forum siteleri çok yaygindi, şimdiyse ayakta kalan tek tük forum sitesi kaldı sporda gsc birde hatunların takıldığı kızlar soruyor var
Yani adminlerin söyledikleri doğru, site kar etmiyor aksine zarar ediyor forumların para kazandırdığı zamanlar ilk yıllardı
Burası çok aktif diye ve gönül bağı var diye tutuyorlar muhtemelen
Ben olsam uğraşmam her kafadan bir ses çıkıyor ve herseye itiraz var
Premium olayı ise forum sitelerinde pek tutacak yöntem değil bence ama olursa destekleriz tabi

Hayrinin dediği gibi tasarı sadece benim yazdığım maksat altı boş olmasın,daha da geliştirilir bazı şeyler eklenir çıkarılır

Konuyu herkes görür okur ama yazmanın bi bedeli olsun en azından

Bak burda üye var nöbet takip etmek için çerez cips alıp para harcıyor,üye var x yt kanalına donate atıp gscye selam yolluyor,burda osimhen nöbetinde keyfe gelen x üye forma alıyor, mutluluktan gidip ziyafet çekiyor

Parayı harcatan kaynak burası ama paradan yararlanmayan tek yer de burası öyle de enteresan bi durum var

Para bari doğru yere gitsin,insanların verdiği emeğe değsin,gel yaz takıl git e döndü olay
karşı değilim yav , teknik açıdan nasıl olurdaydım biraz :D

açıkçası 1 konu özelinde bunu yapmak - ziyaretöi o şu bu derken goygoyla muhabbetin döndüğü yeride yeni üyelerden saklamak gibi olur.

ilk fikir daha iyiydi - genel olarak desteksel bir şeyler yapılabilir - epey kişide destekler düşüncesindeyim. +/- sini moderatör tayfaya zorluk iş çıkmayacak şekilde yaplabilir açıkçası.

Direkt transfer nöbeti forumunda yazabilmek için herhangi bir paket almam. Ama siteye destek olmak adına, belirli ayrıcalıkları olaran bir "Premium üye" paketi olursa ve cüzi bir miktar olursa, aylık üyelik yaparım.

Ekli dosyayı görüntüle 261033

yuh yav - desteği bile gelir diye sayıp vergi mi cukkalıyorlar ... zannedersin küçük işletme sayılıyor forum.
Direkt bağış saydıramayız çünkü premium üyelik bir ürün ve yarısı vergi oluyor hemen hemen.

Hala gündemde de bize çok katkısı olan bir durum çıkmaz oradan. Katkı dediğim de forum zarar etmez hale bile gelmez muhtemelen.

karşı değilim yav , teknik açıdan nasıl olurdaydım biraz :D

açıkçası 1 konu özelinde bunu yapmak - ziyaretöi o şu bu derken goygoyla muhabbetin döndüğü yeride yeni üyelerden saklamak gibi olur.

ilk fikir daha iyiydi - genel olarak desteksel bir şeyler yapılabilir - epey kişide destekler düşüncesindeyim. +/- sini moderatör tayfaya zorluk iş çıkmayacak şekilde yaplabilir açıkçası.
Tekniği yok yaw mod konudan atıyo yazamıyon işte ben nöbetten atıldım misal onun gibi ,uğraştıracak çalışılacak yapılacak bi durum yok

Hepsi hali hazırda yapılan şeyler,konudan atma,banlama,isim soyisim değiştirme,tag rütbe vs

Geri
Üst Alt