Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

• Olsun,her türlü öderim o nöbete yazarım

• O kadar güzel bir öneri ki,bunca zaman ücretsiz kullandım hesaplayın geçmiş dönemleri de ödeyeyim

• Olmasın,beleşçi olduğum için ödemem,nöbete de yazmam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Direkt bağış saydıramayız çünkü premium üyelik bir ürün ve yarısı vergi oluyor hemen hemen.

Hala gündemde de bize çok katkısı olan bir durum çıkmaz oradan. Katkı dediğim de forum zarar etmez hale bile gelmez muhtemelen.
Siz space yapmıyomusunuz
Gsc yt kanalı açın bi tane
O spacei ytdan canlı yayınlayın
Atmak isteyen de oraya atsın donate i

Forumu en çok kullanan sen olduğun için herkesten daha fazla ödeyeceksin

100bin mesaj ne kadar database hiç hespladın mı

O boş msjlar kim bilir nerede tutuluyor hiç düşündün mü
seninle yaptığım sohbetleri silerlerse boş mesajım kalmayacaktır

Youtube kazançlarında vergilendime limiti 3 milyondu dimi. Birde otomatik olarak %15 vergilendirme de var tercihen gidip gelir idaresine bildiriyorsun otomatik kazancından kesiliyor.
+Youtube gelirlerinden googlenin %15 kesintisi var bu arada.

Takibi zor olur herkesin google hesabıyla foruma girmesi ve youtube api ile de kontrol sağlanması lazım, foruma ek yazılım lazım, ha manuel de olur hepi topu forum paralıysa girmek isteyen kaç kişi olabilir ki, moderasyon her ayın 1inde kontrol etsin :asd: :asd:
Yalnız bu bir şikayetle göte de patlayabilir malum uçan küçük kuşların peşinde dolanıldığı için uğraş dur.
Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez birde forumun kullanıcı sayısı net düşer.
100 tane adamdan ayda 100 lira almak için de bu işe girişilmez.

Feramuz protesto etmeye kalkar, sonra da diğer konularda bana da transfer nöbeti aboneliği alın diye dilenirdi

Şu üye banlatma işi olsa, @Sami Karakoç hergün ücret öder banlatır beni

Forum yakında kapanır ben size söyliyim

Adamlar biz gelip takılalım diye zaman ve emek harcıyo uğraşıyo

Yetmiyo maddi olarak zarar ediyo

Üstüne bir de üyeler azarlamaya kalkıyo bu niye böyle bunu niye böyle yaptın diye

Hepimize yazıklar olsun

İşçiyim bir çoğunuz gibi de emekçiyim ücretli olmasını istemem en azından istemezdim

Geri
Üst Alt