Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O üsluba karşı gayet usturuplu yazmaya calistim ama yine de kirici olmus sanirim, üzgünüm bunun icin. Para icin susarsın dememi doğrulamana sasırdım ve senin adına üzuldum acikcasi. Parayla adamlık testi olayına gelince, ben boyle bir şey yapacak kadar ne kendimi kuculturum, ne de seni boyle bir durumun icine koyarim.Senin üslübun çok güzelmiş ajahz
Gel o zaman seninle bi adamlık testi yapalım,madem bu cümleyi kurdun laf ağızdan bir kere çıkar
Sana söyleyeceğim tutarı bana vermeyeceksin,keramettine yollayacaksın
Ben de bir daha foruma yazmayacam kabul mü ?
bana olan 500 tl borcunu teklif et. hem ödeşmiş oluruz hemde forumda sükûnet sağlanır?O üsluba karşı gayet usturuplu yazmaya calistim ama yine de kirici olmus sanirim, üzgünüm bunun icin. Para icin susarsın dememi doğrulamana sasırdım ve senin adına üzuldum acikcasi. Parayla adamlık testi olayına gelince, ben boyle bir şey yapacak kadar ne kendimi kuculturum, ne de seni boyle bir durumun icine koyarim.
GSC gold premium all inclusive ultra + limitless küfür free paket = donuma kadar soyabilirsin beni
Öyroları kazanırken iyi verirken mi kötü lenSonunda yine gurbolara girecek, 100€ ne yav
Twitter da beleş lan buGSC gold premium all inclusive ultra + limitless küfür free paket = donuma kadar soyabilirsin beni
Ekonomi kötüÖyroları kazanırken iyi verirken mi kötü len
Sana bir kufur edeeim nefes bile alamazsin haEkonomi kötü
Mercedes mi aliyoruz kardesim bu ne?Sonunda yine gurbolara girecek, 100€ ne yav
Donmuyodur da hic mi faydasi olmuyor yaw? Emrah bi keresinde sanki reklamlara tiklayin dediydi diye aklimda kalmis. Yaniliyor olabilirim.Sadece reklamla siteler dönseydi herkes site açardı yav olur mu öyle şey.
Devam ediyorda izin vs olayları var@Emrah Yıldırım 'ın bir premium üyelik fikri vardı. Yarıda kaldı sanırım.
Faydası oluyor ama tamamı reklamdan değilDonmuyodur da hic mi faydasi olmuyor yaw? Emrah bi keresinde sanki reklamlara tiklayin dediydi diye aklimda kalmis. Yaniliyor olabilirim.
Bu postu görmedim ya bana bırakmadan şutlamışsın @Keramettin TANRIVERDİbi halt soylemeden banlaniyoruz zaten. 100lira verelim de gonlunuz olsun.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi