Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

• Olsun,her türlü öderim o nöbete yazarım

• O kadar güzel bir öneri ki,bunca zaman ücretsiz kullandım hesaplayın geçmiş dönemleri de ödeyeyim

• Olmasın,beleşçi olduğum için ödemem,nöbete de yazmam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Gerekli parayı bulduk celal bey o sözden sonra cayamaz cayarsa bi daha forumda dolaşamaz

O parayı hazırlayadururken bende rtaşlarımla helalleşeyim

@Murat Kara @Kerem UYGUN
Yer açın

GSC zaten cok büyük, ama daha da büyük yapacaz

Senin üslübun çok güzelmiş ajahz

Gel o zaman seninle bi adamlık testi yapalım,madem bu cümleyi kurdun laf ağızdan bir kere çıkar

Sana söyleyeceğim tutarı bana vermeyeceksin,keramettine yollayacaksın

Ben de bir daha foruma yazmayacam kabul mü ?
O üsluba karşı gayet usturuplu yazmaya calistim ama yine de kirici olmus sanirim, üzgünüm bunun icin. Para icin susarsın dememi doğrulamana sasırdım ve senin adına üzuldum acikcasi. Parayla adamlık testi olayına gelince, ben boyle bir şey yapacak kadar ne kendimi kuculturum, ne de seni boyle bir durumun icine koyarim.

O üsluba karşı gayet usturuplu yazmaya calistim ama yine de kirici olmus sanirim, üzgünüm bunun icin. Para icin susarsın dememi doğrulamana sasırdım ve senin adına üzuldum acikcasi. Parayla adamlık testi olayına gelince, ben boyle bir şey yapacak kadar ne kendimi kuculturum, ne de seni boyle bir durumun icine koyarim.
bana olan 500 tl borcunu teklif et. hem ödeşmiş oluruz hemde forumda sükûnet sağlanır?

Valla ben öderim makul ücret olursa, zaten gscforuma girerken adblockeri ve dnsleri kapatıyorum faydam olsun diye bazen reklamlara da tıklıyorum bokunu cıkarmadan tabi adsense sıkıntı cıkarır diye haftada 1 2 tıklıyorum bir faydamız olsun

Ürün satın ustalar. GSCimbom şapkası, 100 tane üretin. Adet maliyeti 5x lira olsun. Siz 7x liraya okutun bize.

Tag, özel rütbeler ve emojiler için premium üyelik sistemi bir ihtiyaçtır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt