Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

• Olsun,her türlü öderim o nöbete yazarım

• O kadar güzel bir öneri ki,bunca zaman ücretsiz kullandım hesaplayın geçmiş dönemleri de ödeyeyim

• Olmasın,beleşçi olduğum için ödemem,nöbete de yazmam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
ücret ödeyenlere kapali alan yapin orada bol bol sövelim ama tabii direkt önemli sahislara degil

Ürün satma işi cok mantıklı bence de

Gsc şeklinde değil de topcuların tişörtü vs. olabilir

Gerçi prosedürü vs. nedir elini kolunu sallayan topcu görselli tisört satabilir mi bilemiyorum ama

1x maliyetli ürünü 10x’e satin destek olmak isteyen zaten ürünü alacaktir

Ücretli üyelik karsiliginda troll üyeler son bulacak mi mesela

Sirf insanlari kiskirtmak icin yazan üyeler var

Ücretli oldugu zaman bu tarz durumlarin forum da olmamasi gerekir

Buna engel olacaksa ücretli olmasi mantikli

O üsluba karşı gayet usturuplu yazmaya calistim ama yine de kirici olmus sanirim, üzgünüm bunun icin. Para icin susarsın dememi doğrulamana sasırdım ve senin adına üzuldum acikcasi. Parayla adamlık testi olayına gelince, ben boyle bir şey yapacak kadar ne kendimi kuculturum, ne de seni boyle bir durumun icine koyarim.
Büyük rezil oldun forum kariyerin başlamadan bitti bilmiyorum farkındamısın

Adamlık öyle adamız parayla sustururuz diyip "lafla" ortaya koyabileceğin bi vasıf değil,adamlık ne biliyomusun forum yönetimiyle hiçbir alakası olmadığı halde parayı bana değil yöneticiye at foruma bir daha yazmıyım diyip "eylemle" ortaya koymaktır

Büyük rezil oldun forum kariyerin başlamadan bitti bilmiyorum farkındamısın

Adamlık öyle adamız parayla sustururuz diyip "lafla" ortaya koyabileceğin bi vasıf değil,adamlık ne biliyomusun forum yönetimiyle hiçbir alakası olmadığı halde parayı bana değil yöneticiye at foruma bir daha yazmıyım diyip "eylemle" ortaya koymaktır
Yazilani bir daha okursan daha iyi anlarsın beni Samet. Sen iddiaya seven birisin belli ama bunun iddiası olmaz. Foruma katki sunmak ayrı birsey senin dediğin ayrı birsey.

Hiç bir üyelik size bunu garanti edemez ki

Edit @Celal Ayar adam hakli harbi beni utandirdin. Seni hamza sanirdim ama onun kadar asla cesaretli degilmissin

GSC gold premium all inclusive ultra + limitless küfür free paket = donuma kadar soyabilirsin beni
Gurbosun ama "adamsın"

Sen ol,hakan motz olsun,levent kolpgün olsun adamlığınızdan hiçbir zaman şüphe etmedik

Mesela levent abi banega duyumu patlayınca "bazıları" gibi r yapmayıp kombine hediye edeceğini söyleyip elini taşın altına koyup gerekeni yaptı

Yazilani bir daha okursan daha iyi anlarsın beni Samet. Sen iddiaya seven birisin belli ama bunun iddiası olmaz. Foruma katki sunmak ayrı birsey senin dediğin ayrı birsey.
İddialık bi durum yoktu ki yapılan hicivden nem kapıp durduk yere alınıp heyt üleyn sen kimsin falan çekmeye başlayıp parayla satın alırız diyip racon kesmeye kalktın kontrayı yiyince de lafların havada kalmış oldu arkasında duramadın

Çok doğru trollük aldı başını gitti

Dursunu öven mi dersin okanı savunan mı dersin

Ücretimizi ödediğimizde böyle tiplerden de arınırız umarım

İddialık bi durum yoktu ki yapılan hicivden nem kapıp durduk yere alınıp heyt üleyn sen kimsin falan çekmeye başlayıp parayla satın alırız diyip racon kesmeye kalktın kontrayı yiyince de lafların havada kalmış oldu arkasında duramadın
yerler senin kontranı :)

Ürün satma işi cok mantıklı bence de

Gsc şeklinde değil de topcuların tişörtü vs. olabilir

Gerçi prosedürü vs. nedir elini kolunu sallayan topcu görselli tisört satabilir mi bilemiyorum ama

1x maliyetli ürünü 10x’e satin destek olmak isteyen zaten ürünü alacaktir
nasıl olacak olm , basit YT yayını bile zaman ve emek istiyor , ürün için tekstil o bu - vergi bilmemne çok daha zor.

bu işin en oluru YT kanalı üzerinden ucu açık destek ve bağış kafasıda - uğraştırıcı iş. orda da kesintin oluyor zaten YT el atıyor galiba %25ine en az.

Sadece transfer nöbetinde her üyeye aylık 10 mesaj hakkı tanınmalı, 11. Mesajdan itibaren mesaj başına 2 TL olmak üzere para alınabilir. Bunu da nöbetin sıçmığa dönmemesi için önlem amaçlı öneriyorum. Para vermemek için transfer ile ilgili bir mesajı alakasız başlığa yazana 500TL ceza kesilebilir.

patreon, buy me a coffee tarzı siteler üzerinden olabilir mi?

Geri
Üst Alt