- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
ücret ödeyenlere kapali alan yapin orada bol bol sövelim ama tabii direkt önemli sahislara degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük rezil oldun forum kariyerin başlamadan bitti bilmiyorum farkındamısınO üsluba karşı gayet usturuplu yazmaya calistim ama yine de kirici olmus sanirim, üzgünüm bunun icin. Para icin susarsın dememi doğrulamana sasırdım ve senin adına üzuldum acikcasi. Parayla adamlık testi olayına gelince, ben boyle bir şey yapacak kadar ne kendimi kuculturum, ne de seni boyle bir durumun icine koyarim.
Yazilani bir daha okursan daha iyi anlarsın beni Samet. Sen iddiaya seven birisin belli ama bunun iddiası olmaz. Foruma katki sunmak ayrı birsey senin dediğin ayrı birsey.Büyük rezil oldun forum kariyerin başlamadan bitti bilmiyorum farkındamısın
Adamlık öyle adamız parayla sustururuz diyip "lafla" ortaya koyabileceğin bi vasıf değil,adamlık ne biliyomusun forum yönetimiyle hiçbir alakası olmadığı halde parayı bana değil yöneticiye at foruma bir daha yazmıyım diyip "eylemle" ortaya koymaktır
Hiç bir üyelik size bunu garanti edemez kiÜcretli üyelik karsiliginda troll üyeler son bulacak mi mesela
Sirf insanlari kiskirtmak icin yazan üyeler var
Ücretli oldugu zaman bu tarz durumlarin forum da olmamasi gerekir
Buna engel olacaksa ücretli olmasi mantikli
Gurbosun ama "adamsın"GSC gold premium all inclusive ultra + limitless küfür free paket = donuma kadar soyabilirsin beni
İddialık bi durum yoktu ki yapılan hicivden nem kapıp durduk yere alınıp heyt üleyn sen kimsin falan çekmeye başlayıp parayla satın alırız diyip racon kesmeye kalktın kontrayı yiyince de lafların havada kalmış oldu arkasında duramadınYazilani bir daha okursan daha iyi anlarsın beni Samet. Sen iddiaya seven birisin belli ama bunun iddiası olmaz. Foruma katki sunmak ayrı birsey senin dediğin ayrı birsey.
Ücretli üyelik karsiliginda troll üyeler son bulacak mi mesela
Sirf insanlari kiskirtmak icin yazan üyeler var
Ücretli oldugu zaman bu tarz durumlarin forum da olmamasi gerekir
Buna engel olacaksa ücretli olmasi mantikli
yerler senin kontranıİddialık bi durum yoktu ki yapılan hicivden nem kapıp durduk yere alınıp heyt üleyn sen kimsin falan çekmeye başlayıp parayla satın alırız diyip racon kesmeye kalktın kontrayı yiyince de lafların havada kalmış oldu arkasında duramadın
nasıl olacak olm , basit YT yayını bile zaman ve emek istiyor , ürün için tekstil o bu - vergi bilmemne çok daha zor.Ürün satma işi cok mantıklı bence de
Gsc şeklinde değil de topcuların tişörtü vs. olabilir
Gerçi prosedürü vs. nedir elini kolunu sallayan topcu görselli tisört satabilir mi bilemiyorum ama
1x maliyetli ürünü 10x’e satin destek olmak isteyen zaten ürünü alacaktir
forum kapanınca ne yapacan
Napimforum kapanınca ne yapacan
Ne demek istiyorsun? Uğur adminin ciro paylasmasi zoruna gidiyorsa kimse seni tutmuyor kaybollÜcretimizi ödediğimizde böyle tiplerden de arınırız umarım