- 26 Ocak 2021
- 34.905
- 33.544
- 2.183
Küfür edebilir gibi duruyorHiçbir şey yapamazsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfür edebilir gibi duruyorHiçbir şey yapamazsın
Tam bir futbol şehri. Kuymaktır, Vakfıkebir ekmeğidir Sergio'yu cezbeder mi bilmemTsdeki Poyraz ile takas
Kafa kafaya
Tamam. İstedikleri bonservisi veren çıkmazsa, kira + zorunlu olmayan 15 opsiyonla kadrolara yazıyorum kendisini. Tutarsa seneye bakılır.20 civarına satacakları yönünde iddialar var ama araştırmadım. 10-15e bıraksalar koşa koşa alınır ya da 2 sene kiralık vs
Siz bu herifi ne sanıyorsunuz da 15 istiyorsunuz? Kimse güvenmiyor herkes opsiyon falan koydurup kiralamanın peşinde. O 15'i veren tek keriz biziz şu anda. 2 kez roma'da 1 kez de bu sezon ciddi sakatlık geçirdi. Götümüzde patlamadan bir şekilde elden çıkarak.zaniolo 15 altına giderse küfür şov
Guzel konus ibram
AWB olmamali eger boyle diyosan mantiken
bu pushtholder öyle böyle kaşınmıyorSon dakika öluyoruz diye haber girdiler
Genel Sohbet
@Sami Karakoç senin yüzünden ceza yemişim Sana gram hakkım varsa helal değildir Allaha emanetsin raporlamadım kiwww.gscimbom.com.tr
Cok sükürTS almış
erden timur'un tam tersi tarzı var transfer açıklamaları konusunda. erden timur'un ağzından laf alamazdın ki doğrusu bu. ibrahim hatipoğlu x oyuncular listemizde var demesi bile zarar verir bize.
Deh operasyonu başlamalıadam yollama faaliyetlerimiz kısır
erden timur'un tam tersi tarzı var transfer açıklamaları konusunda. erden timur'un ağzından laf alamazdın ki doğrusu bu. ibrahim hatipoğlu x oyuncular listemizde var demesi bile zarar verir bize.
Yoo adama 30 verdiler gitmek istemedi. Dolayısıyla piyasası var herifin.Siz bu herifi ne sanıyorsunuz da 15 istiyorsunuz? Kimse güvenmiyor herkes opsiyon falan koydurup kiralamanın peşinde. O 15'i veren tek keriz biziz şu anda. 2 kez roma'da 1 kez de bu sezon ciddi sakatlık geçirdi. Götümüzde patlamadan bir şekilde elden çıkarak.
Neyseki goretzka ile anlastıgımızı soyleyen sayfa o nedenle maç izlemeye devam edebilirizSon dakika öluyoruz diye haber girdiler
Genel Sohbet
@Sami Karakoç senin yüzünden ceza yemişim Sana gram hakkım varsa helal değildir Allaha emanetsin raporlamadım kiwww.gscimbom.com.tr
Lukaku sicsa 3 tane zaniolo cikarir yawYoo adama 30 verdiler gitmek istemedi. Dolayısıyla piyasası var herifin.
Ne boş adamlara ne paralar isteniyor. Şopar lakaka için 30 milyon istiyorlar misal.
Lindström’ü tartışmayalım beyler, tam olarak istediğiniz oyuncu, bir fırsat olur da gelirse yıllardır aradığımız adam dersiniz.
Biz almadan önce vermişler. Artık o rakamı veren yok. Unutun onu çıtayı o kadar yükseğe koymaya gerek yok.Yoo adama 30 verdiler gitmek istemedi. Dolayısıyla piyasası var herifin.
Ne boş adamlara ne paralar isteniyor. Şopar lakaka için 30 milyon istiyorlar misal.