Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani biz burda vay Maicon 'un yerine birisi alınacak mı vay Denayer kalacak mı diye düşünüyoruz ya ben Fatih Terim 'i tanıyorsam o transfer döneminde ilk olarak Gomis 'le birlikte kullanabileceği bir forvet ister , Garry 'nin yerini dolduracak bir sol açık ister , Belhanda 'yı satabilirse gerçek bir 10 numara ister, şartlar uygun olursa Emre Mor,Emre Akbaba transferlerini ister

Ekonomik durum bu kadar zor durumdayken defansa filan Terim'in çok para harcayacağını düşünmüyorum ...

Giovinco yu alamaz mıyız yav zorlasak.

Böyle Agüero gibi Giovinco gibi dos Santos gibi Saviola gibi küçük adamları hep sevmişimdir.

Amerika da çok kazanıyordu Giovinco sanırım maalesef.

sent via GSC

Böyle Agüero gibi Giovinco gibi dos Santos gibi Saviola gibi küçük adamları hep sevmişimdir.

sent via GSC
yeterince parakazanmıştır orda bende isterim gelmesini :D :D belhanda gitmezsse 8 numaraya giovinco 10 numaraya :)

Rodrigues'i soyle 15m civari bir paraya satsak ve sattigin kadar alabilirsin cezasi gelirse baya rahatlariz. Bonservisi elinde olan, kiralik ve sozlesmesi 2019'da biten oyunculara yonelmek lazim.

sent via GSC
yeterince parakazanmıştır orda bende isterim gelmesini :D :D belhanda gitmezsse 8 numaraya giovinco 10 numaraya :)
Ara sıra denk geliyor görüyorum herif jeneriklik goller atıyor hâlâ.

Bizim ligi altüst eder o adam gelse var ya.

Edit: Belhanda ya yazdığını görmemişim o adamdan 8 olmaz.

sent via GSC

Son düzenleme:
:sick:

sent via GSC
marcel tisserand iyi oyuncu. wolsburg kume dustu sanirsam. bosa cikiyor mu dusunce:cigara::cigara:

Inter Dinamo Zagreb'in genc stoperi Benkovic icin teklif yapmis, Maicon'u sildiler galiba.

:sick:

sent via GSC
marcel tisserand iyi oyuncu. wolsburg kume dustu sanirsam. bosa cikiyor mu dusunce:cigara::cigara:

Daha düşmediler. Bu hafta sonu 1 puan aldılar mı playoff oynuyorlar, kazanırlarsa da Freiburg'un maçına bağlı direkt ligdr kalabiliyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam Tisserand için 3 Milyon kiralama bedeli vermişlerdi bu yaz da 7 Milyona tamamen transfer olacak Wolfsburg'a. Yani toplamda 10 Milyon verdikleri adamın boşa çıkacağını hiç sanmıyorum aga.

sent via GSC

Terim'in bahsettiği, 2000'li yıllarda ilk uygulayanlardandık dediği pres oyununda çabuk top kapan takım yapısında orta saha hattı;

----Joe Allen---Badou Ndiaye-----
----------Fernando-------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt