Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.597
- 2.178
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'dan en az bir kupa getirir.
CL kozunu kullanarak alamaz mıyız bu canavarı
José Salomón Rondón - Oyuncu profili 17/18
Takımı küme düşmüş EPL orta sıra takımları ilgi gösterir ama biz 1.forvet garantisi ve CL'de oynama fırsatı verirsek bizi tercih eder.Muazzam olur.
Titi yerine epriyanuyu tercih ederim.muslera-mariano-serdar-titi-nagatomo-fernando-azubuike-soner aydoğdu-emre mor-trezeguet-seleznyov
evet
Takımı küme düşmüş EPL orta sıra takımları ilgi gösterir ama biz 1.forvet garantisi ve CL'de oynama fırsatı verirsek bizi tercih eder.
Bonservisi ne kadar olur o muamma tabii.
Gözlerim kanadı üstadmuslera-mariano-serdar-titi-nagatomo-fernando-azubuike-soner aydoğdu-emre mor-trezeguet-seleznyov
evet
En az 20 milyon isterler mümkün değil. 35 40 civarı bi rakama almışlardı yanlış hatırlamıyorsam hem yaşı da yok.Ben hala orta saha için Grzegorz Krychowiak isminde ısrar ediyorum. PSG 'de çok kalıcı olabileceğini sanmıyorum adamlar Casemiro 'yu alacaklar ellerinde zaten o mevki için Verratti-Rabiot-Lo Celso gibi adamlar var
Fernando 'nun City 'deki durumuyla benzer bir durumda şu an Krychowiak gelirse bu ligin son zamalarda gördüğü en sağlam orta saha olur
Fernando-Krychowiak orta sahası şu ligde rakiplere dar eder sahayı ...
Bize yedirmezler bu adamı Tottenham,Arsenal,Milan falan anında çökerBen hala orta saha için Grzegorz Krychowiak isminde ısrar ediyorum. PSG 'de çok kalıcı olabileceğini sanmıyorum adamlar Casemiro 'yu alacaklar ellerinde zaten o mevki için Verratti-Rabiot-Lo Celso gibi adamlar var
Fernando 'nun City 'deki durumuyla benzer bir durumda şu an Krychowiak gelirse bu ligin son zamalarda gördüğü en sağlam orta saha olur
Fernando-Krychowiak orta sahası şu ligde rakiplere dar eder sahayı ...
Zaten normal koşullarda alabileceğimiz bir adam değil Krychowiak. Benim alabileceğimize inanmamın tek sebebi PSG tarafından ıskartaya çıkarılmış durumda olmasıEn az 20 milyon isterler mümkün değil. 35 40 civarı bi rakama almışlardı yanlış hatırlamıyorsam hem yaşı da yok.
Titi yerine epriyanuyu tercih ederim.
Evet belki gerçekten getirebilir ancak biz onu getiremeyiz.
Reis Gomis varken Bacca çok maliyetli ve hayalci olmaz mı ? Okaka veya A.Musa seviyelerinde maliyeti çok daha az olacak adamlar gelir bu zor ekonomik durumda