Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S. Giovinco gerçekten efsane olabilir eğer gelirse rakipler Gomis 'i durdurmaya uğraşırken çok can yakar. Ayrıca yaptığı şık hareketler-efsane frikik golleri-birbirinden güzel golleriyle çok taraftar çeker stada ...

Gomis 'in hep böyle bir 9.5 numara ile oynaması gerektiğini düşünürüm Gomis 'i ne kadar oyunun içinde tutarsak o kadar katkı veriyor Gomis hücumdaki hedef adam olur Giovinco 'da onun destekçisi bu ikili ligi yıkar eğer uyum sağlarlarsa ...

Valbuena 'nın bu kadar iş yaptığı ligde Giovinco neden iş yapmasın ki ?

muslera-mariano-serdar-titi-nagatomo-fernando-azubuike-soner aydoğdu-emre mor-trezeguet-seleznyov

evet

Takımı küme düşmüş EPL orta sıra takımları ilgi gösterir ama biz 1.forvet garantisi ve CL'de oynama fırsatı verirsek bizi tercih eder.
Bonservisi ne kadar olur o muamma tabii.

Bonservisi sorun olabilir zira bazı EPL takımlar da rondonu istiyorlardır ve biz onlardan daha çok para teklif edemeyiz.

Bunun tek çaresi çabuk davranmak

Ben hala orta saha için Grzegorz Krychowiak isminde ısrar ediyorum. PSG 'de çok kalıcı olabileceğini sanmıyorum adamlar Casemiro 'yu alacaklar ellerinde zaten o mevki için Verratti-Rabiot-Lo Celso gibi adamlar var

Fernando 'nun City 'deki durumuyla benzer bir durumda şu an Krychowiak gelirse bu ligin son zamalarda gördüğü en sağlam orta saha olur

Fernando-Krychowiak orta sahası şu ligde rakiplere dar eder sahayı ...

Ben hala orta saha için Grzegorz Krychowiak isminde ısrar ediyorum. PSG 'de çok kalıcı olabileceğini sanmıyorum adamlar Casemiro 'yu alacaklar ellerinde zaten o mevki için Verratti-Rabiot-Lo Celso gibi adamlar var

Fernando 'nun City 'deki durumuyla benzer bir durumda şu an Krychowiak gelirse bu ligin son zamalarda gördüğü en sağlam orta saha olur

En az 20 milyon isterler mümkün değil. 35 40 civarı bi rakama almışlardı yanlış hatırlamıyorsam hem yaşı da yok.

Bize yedirmezler bu adamı Tottenham,Arsenal,Milan falan anında çöker

En az 20 milyon isterler mümkün değil. 35 40 civarı bi rakama almışlardı yanlış hatırlamıyorsam hem yaşı da yok.
Zaten normal koşullarda alabileceğimiz bir adam değil Krychowiak. Benim alabileceğimize inanmamın tek sebebi PSG tarafından ıskartaya çıkarılmış durumda olması

Evet belki gerçekten getirebilir ancak biz onu getiremeyiz.

Sezon sonu 9 numara onun. ;)

bacca.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt