Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Gomis’i satacak gibi bir dusuncem var

Cin’e 10m’ye gitse ne dusunursunuz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

yaş ve deplasman maçlardaki halini hesaba katarsak 10m avro gibi 1 teklifte satilmali

o parayla bir kaç milyon avro ekleyip salomon rondon gibi legit forvet alinabilir

yanina da artik okaka filan alinir yahut locadia gibi 1 topçu kiralanabilir

Renktaşlar neden yahu gakkoş Nadir Çiftçi hakkındaki önerim ile ilgili müspet-menfi bir yorum yapmıyorsunuz??? Ne amaçlamak, nereye varmak istemektesiniz? İnanıyorum ki 1000 bozkurt...neyse hürmetler...

Renktaş ilk defa izledim golü koklayan, fırsatçı, fiziğini kullanan bir arkadaş Burak Yılmaz’a benzettim. Maliyeti de oldukça düşük Eren’den az kazanır daha çok iş yapar. Saygılar.

bence küçük maçların topçusu mental olarak çok zayıf bunu 4-5 maçtır epey gösterdi ve temposu çok düşük şampiyonlar liginde dökülür kesinlikle. daha genç dinamik ve atletik bir golcü bulmamız lazım terimde mutlaka böyle bir oyuncu alacktır ve talibi çıkarsaki bence çok zor çin katar ligi takımları olabilir belki gitmesine izin verir hoca

Katılıyorum.. Yurt dışından iyi bir teklif gelirse (mesela 10m€ +) kesinlikle degerlendirilmeli..

Hoca Gomis’i satacak gibi bir dusuncem var

Cin’e 10m’ye gitse ne dusunursunuz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ederini bulursa Muslera hariç her türlü topçunun satılmasından yanayım ama şu piyasada bu kadar çok gol atmış Gomis 'in bonservisi 10 mil € filan değil. 18-20 mil. € gibi teklifler gelirse oturur düşünürüz ...

Orta sahaya Fernando 'nun yanına kim alınacak çok merak ediyorum ...

Orta sahaya Fernando 'nun yanına kim alınacak çok merak ediyorum ...
ndiaye-galatasaray-i-tercih-etmesinin-sebebini-acikladi-1502080566.png

Ederini bulursa Muslera hariç her türlü topçunun satılmasından yanayım ama şu piyasada bu kadar çok gol atmış Gomis 'in bonservisi 10 mil € filan değil. 18-20 mil. € gibi teklifler gelirse oturur düşünürüz ...

33 yasina giriyor yazin... 20 hayal. 10 bile cok.

Farfan 1+1 gelsin sakatlık sorunu falan yok son sezonunu da bayağı iyi geçirmiş.

Dunya Kupasi oldugundan oyle, karakteri de belli. Hic bulasmayalim. Illa bir Peru'lu alinacaksa Andre Carrillo alinabilir.

Bu sene şampiyonlukla bitsin inşallah hayırlısıyla..

12-13 olan ilk 11 kalitesindeki kadromuzu şampiyonlar ligi düşünüldüğünde 18-19 ler seviyesine çıkarmalıyız.
Mevki olarak;
-1 sol bek (nagatomo)
-2 stoper (denayer olmasın)
-2 merkez orta saha (biri ndiaye olabilir)
-1 kanat (gerektiğinde rodrigues'i de kesebilsin)
ve kesinlikle
-1 forvet (şöyle elmander-baros tadında)

Farfan mı kaldı artık yav.

Şöyle transferlerden vazgeçmeyi öğrenebilsek keşke bir gün

sent via GSC

Muslera 31 (bu sene 32 olacak)
Maicon 29 (bu sene 30 olacak)
Serdar Aziz 27 (bu sezon 28 olacak)
Mariano 31 (bu sene 32 olacak)
Nagatomo 31 (bu sene 32 olacak)
Fernando 30 (bu sene 31 olacak)
Garry Rodrigues 27 (bu sene 28 olacak)
Feghouli 28 (bu sene 29 olacak)
Gomis 32 (bu sene 33 olacak)
Linnes 26 (bu sene 27 olacak)
Belhanda 28
Donk 32

1 tane 25 yas alti (yabanci) oyuncumuz bile yok. Oyle parlatip buyuk paralara satabilecegin oyuncu yok malesef.

Gelecek sezon alinacak oyuncular 18-23 yas arasi olmali. Takimda oturmus bir sistem ve duzen var. 4-5 tane genc oyuncu alip bazilarini ilk 11e yerlestir, hem gelecek icin bir yatirim olur, hem kendilerini gelistirirler, hem tecrubeli oyuncular ile yan yana oynarlar, hem de bir kac sezon sonra buyuk paralara satarsin.

Sivasspor, Galatasaray'ın da gündemine gelen Gençlerbirliği'nin sol beki Uğur Çiftçi ile anlaşma sağladı. Sivasspor, Altınordu'dan Erdoğan Yeşilyurt'la da 800 bin TL karşılığında anlaştı. (Ajansspor / @Salimmanav)

güzel haber

Garry iyi paraya okutulup Feghouli'nin de kontrattan çıkabilirsek E.Mor, Bamba, Success gibi bir kanat rotasyonu iyi giderdi.

Deniz Türüç
Emre Akbaba İkisinden biri
+
Trezeguet olsa gayet başarılı tamamlanmış olur şu dönem bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt