Üstat bunları yazdım çok...
1) Robben'in menajeri yoktur
2) Robben Vergiler son sözleşmesinde yıllık 4.5 milyon avro kazanıyordu net olarak...
3) Ev-araba-aracı...Üstat Robben bizim ardalar gibi şerefsiz mi ki bunları istesin adamlar profesyonel mesela sneijder ev istemedi bizim kezolar gittiler nişantaşında saray dairesi tuttular karısına yenge yenge diye mehmet ali erbille film çektirdiler...Robben'in karısı mütevazi kendini acunculara malzeme etmez...
4) İmza paralarını da yıllık maaşlara ekleyebilirsin ki ben kendisine 5 değil 6.5 milyon euro verilmesini istiyordum öyle de yazdım...
Yani ezcümle yıllık 6.5 net maaştan 2 senelik 13 milyon euro ver havada karada gelir...Hem bu zihniyetinizi değiştirin yoksa Hagiler, Popescular, Taffareller, Drogbalar nasıl geldi??? Hepsi yaşlı ve dünya yıldızıydı...Ayrıca Robben = Adili-Gündoğan-Günter-Lato-Tarık-Carasso-Balta-Yasin-Çipe-Cavanda-Eray...Robben'i mi tercih edersin yoksa 11 gerizekalıyı mı üstat?[/QUOT
Üstat bunları yazdım çok...
1) Robben'in menajeri yoktur
2) Robben Vergiler son sözleşmesinde yıllık 4.5 milyon avro kazanıyordu net olarak...
3) Ev-araba-aracı...Üstat Robben bizim ardalar gibi şerefsiz mi ki bunları istesin adamlar profesyonel mesela sneijder ev istemedi bizim kezolar gittiler nişantaşında saray dairesi tuttular karısına yenge yenge diye mehmet ali erbille film çektirdiler...Robben'in karısı mütevazi kendini acunculara malzeme etmez...
4) İmza paralarını da yıllık maaşlara ekleyebilirsin ki ben kendisine 5 değil 6.5 milyon euro verilmesini istiyordum öyle de yazdım...
Yani ezcümle yıllık 6.5 net maaştan 2 senelik 13 milyon euro ver havada karada gelir...Hem bu zihniyetinizi değiştirin yoksa Hagiler, Popescular, Taffareller, Drogbalar nasıl geldi??? Hepsi yaşlı ve dünya yıldızıydı...Ayrıca Robben = Adili-Gündoğan-Günter-Lato-Tarık-Carasso-Balta-Yasin-Çipe-Cavanda-Eray...Robben'i mi tercih edersin yoksa 11 gerizekalıyı mı üstat?
Abi iyi zaten 1 tane al alabiliyosan, robbeni al ribery al chiellini al olur mu birarada. Önerdiklerin hep bu tarz,hepsi elinde kalacak.Mesela Pepe’nin buraya 10 m ye gelme ihtimali yok, öyle olsa zaten Bjk batmaz, altta neler dönüyodur, Ama yılık 4.5 imza da 2 mi ne.İnanıyor musun mesela, Bunu diyorum ben.Robben 13 derler 23 olur daha ndiaye’yi 7.5 a aldım diyosun 12’ye almışsın.