Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef iki gözüm Robben ve Ribery, Bayern ile sözleşme yeniledi...Hani şu ihtiyarlaşmış Bayern başından atıyor, artıklara ihtiyacımız yok dedikleriniz...

Neyse bonservissiz kalan diğer dünya yıldızlarının listesini güncelliyorum...Kaleci-Sol Bek-Sağ Bek yazmayacağım zira artık ihtiyacımız yok...Mücadeleci Orta Saha-Forvet-Kanat ve Stoper alternatiflerimizi yazıyorum;

Stoper: Chiellini-Huth-Badstuber-Boenisch
Orta Saha: Toure-Song-Fellaini-Mbia
Kanatlar: Farfan-Capel
Forvet: Guerrero-Vucinic-Jackson Martinez

Not: Miralem Sulejmani'yi de kaçırdık BSC civanla 3 Mayısta 2 yıllık uzatım sözleşme imzalamış...

Allahina kitabina sen birdaha oneri verme
Lesh bir liste yav, lesh.

Millet genc alalim paraya satalim diyor bizim duyumcu cikio huth diyor fellaini diyor, yuh be yuh.
Capel mis hahahah

Uğur Güzelin önerileri 2014'teki futbol takımımız için falan herhalde

Allahina kitabina sen birdaha oneri verme
Lesh bir liste yav, lesh.

Millet genc alalim paraya satalim diyor bizim duyumcu cikio huth diyor fellaini diyor, yuh be yuh.
Capel mis hahahah
Üstat sıfır bonservis...Başka kim var sıfır bonservisli sen öner...Borcu bitirmek için yazdık başlığa
Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi
oku en az 16 milyon euroluk bonservis karı gerek...Hiç bir şey olmazsa ffp kısıt gelecek biz artık uzun yıllar bonservis ödeyemeyiz...Sen bonservissiz öner bakalım...

Üstat sıfır bonservis...Başka kim var sıfır bonservisli sen öner...Borcu bitirmek için yazdık başlığa
oku en az 16 milyon euroluk bonservis karı gerek...Hiç bir şey olmazsa ffp kısıt gelecek biz artık uzun yıllar bonservis ödeyemeyiz...Sen bonservissiz öner bakalım...
Ivan mercano sol stoper.
Jonathan bamba sol kanat
Facunda ferreyra santrafor

Bonservisle 8 numara alirsin artik.

Ivan mercano sol stoper.
Jonathan bamba sol kanat
Facunda ferreyra santrafor

Bonservisle 8 numara alirsin artik.
Üstat ben bunları hiç dünya kupalarında izlemedim...Yine de baktım emin olmak için ama Bamba, Mercano hiç milli olmamışlar vasat, köylü bunlar...Ferreyra da milli değil ama şampiyonlar ligi oynadı izlemiştim...Onun için bir tek Ferreyra olur ki o da dünya yıldızı değil ismi yok...Hürmetler...

Üstat ben bunları hiç dünya kupalarında izlemedim...Yine de baktım emin olmak için ama Bamba, Mercano hiç milli olmamışlar vasat, köylü bunlar...Ferreyra da milli değil ama şampiyonlar ligi oynadı izlemiştim...Onun için bir tek Ferreyra olur ki o da dünya yıldızı değil ismi yok...Hürmetler...

Bu nasil bir mantik'tir arkadas? Adam milli olmadi diye vasat mi oluyor? Bamba daha 21 yasinda onunde kimler var bak bakalim fransa'nin sol kanadinda oyniyan oyunculara, bide bak bakalim ispanya'da kimler stoper oynuyor.

Bu kadar sacma sapan bir arguman uzun zamandir gormemistim.

Dunya yildizi mi alinacak illa? senelik 5 milyon verip, sonra'dan satamicagin adami alinmasin istiyorsun, sonra cikip borc kapatma topicleri aciyorsun.

Insan yazmadan evvel, biraz utanir.

Abicim Robbeni aldın yıllık 5’ten, 2 M menajerine verdin, 3 M imza verdin, 2 M imaj hakkıydı reklam hakkıydı, maç başınasını, primlerini verdin, evini arabasını düzdün, 500 de aracılara dağıt.Araya kaç tane menajer gircek daha. 3 yılda sözleşme yap, sen hesapla maliyetini. Böyle borç mu biter, seninki çok iyimser bir düşünce.

Bu nasil bir mantik'tir arkadas? Adam milli olmadi diye vasat mi oluyor? Bamba daha 21 yasinda onunde kimler var bak bakalim fransa'nin sol kanadinda oyniyan oyunculara, bide bak bakalim ispanya'da kimler stoper oynuyor.

Bu kadar sacma sapan bir arguman uzun zamandir gormemistim.

Dunya yildizi mi alinacak illa? senelik 5 milyon verip, sonra'dan satamicagin adami alinmasin istiyorsun, sonra cikip borc kapatma topicleri aciyorsun.

Insan yazmadan evvel, biraz utanir.
Üstat ben uzun vadeli sözleşmelere karşıyım, ucuza alıp pahallıya satma da lafı güzaf bunu en çok yapanlar kim dünyada? Portekizliler hepsi batmış...Türkiye'de yapan kim bejeke o da batmış...Bence ilk 11'de en az 5-6 tane 32-33 yaş aralığında dünyaca ünlü yıldız olmalı bunlara sıfır bonservisle yıllık 4-5 milyon euro vermeli 2 senelik sözleşme yapıp sözleşme bitimlerinde serbest bırakmalıyız...Böylece şampiyonlar liginde isim yaparız tekrar...Ayrıca niye şaşırıyorsun ki tüm efsanelerimiz 30 yaş üstüdür;

HAGI-POPESCU-GÖTZ-GÜTSCHOW-SIMOVIC-DROGBA-MELO-KEWELL-TAFFAREL...

Abicim Robbeni aldın yıllık 5’ten, 2 M menajerine verdin, 3 M imza verdin, 2 M imaj hakkıydı reklam hakkıydı, maç başınasını, primlerini verdin, evini arabasını düzdün, 500 de aracılara dağıt.Araya kaç tane menajer gircek daha. 3 yılda sözleşme yap, sen hesapla maliyetini. Böyle borç mu biter, seninki çok iyimser bir düşünce.

Ben yaptım hesap 3 yıl içinde 30 milyon euro verecez robbene oda 5 e gelmeyi kabul ederse.

Üstat bunları yazdım çok...

1) Robben'in menajeri yoktur
2) Robben Vergiler son sözleşmesinde yıllık 4.5 milyon avro kazanıyordu net olarak...
3) Ev-araba-aracı...Üstat Robben bizim ardalar gibi şerefsiz mi ki bunları istesin adamlar profesyonel mesela sneijder ev istemedi bizim kezolar gittiler nişantaşında saray dairesi tuttular karısına yenge yenge diye mehmet ali erbille film çektirdiler...Robben'in karısı mütevazi kendini acunculara malzeme etmez...
4) İmza paralarını da yıllık maaşlara ekleyebilirsin ki ben kendisine 5 değil 6.5 milyon euro verilmesini istiyordum öyle de yazdım...

Yani ezcümle yıllık 6.5 net maaştan 2 senelik 13 milyon euro ver havada karada gelir...Hem bu zihniyetinizi değiştirin yoksa Hagiler, Popescular, Taffareller, Drogbalar nasıl geldi??? Hepsi yaşlı ve dünya yıldızıydı...Ayrıca Robben = Adili-Gündoğan-Günter-Lato-Tarık-Carasso-Balta-Yasin-Çipe-Cavanda-Eray...Robben'i mi tercih edersin yoksa 11 gerizekalıyı mı üstat?

Ben yaptım hesap 3 yıl içinde 30 milyon euro verecez robbene oda 5 e gelmeyi kabul ederse.
Üstat adam 1 sene uzatmış artık 2 sene versek yeter 13 milyon euro sadece hesabın yanlış...Daha önce de seninle tartıştık biliyorsun algı yönetimi yapmayalım zira Trezeguet'den daha ucuz olduğunu biliyorsun yahut Belhanda'dan...

Üstat adam 1 sene uzatmış artık 2 sene versek yeter 13 milyon euro sadece hesabın yanlış...Daha önce de seninle tartıştık biliyorsun algı yönetimi yapmayalım zira Trezeguet'den daha ucuz olduğunu biliyorsun yahut Belhanda'dan...

Belhanda transferi yanlış zaten geldiğinden beri eleştiriyorum.

Trezegeutta şuan gelmesin oda geçti daha önceden gelmeliydi.

Algı falan yok 10 olmaz 7 8 olur yıllık çok para birde çok sakatlanıyor adam yoksa oyununa lafım yok ama bizim ligde dolu kasap var rahat vermezler buna.

Belhanda transferi yanlış zaten geldiğinden beri eleştiriyorum.

Trezegeutta şuan gelmesin oda geçti daha önceden gelmeliydi.

Algı falan yok 10 olmaz 7 8 olur yıllık çok para birde çok sakatlanıyor adam yoksa oyununa lafım yok ama bizim ligde dolu kasap var rahat vermezler buna.
Üstat adam madem boş ne diye avrupanın en büyük futbol akılları olan beckenbauer-rummenige-hoeness adamla sözleşme imzalıyor? Nasıl 2 hafta önce şampiyonlar liginde yarı final oynuyor? Lütfen şimdiden algı yapalım seneye gelecek iki gözüm ben inanıyorum...Sen de inan...

Üstat adam madem boş ne diye avrupanın en büyük futbol akılları olan beckenbauer-rummenige-hoeness adamla sözleşme imzalıyor? Nasıl 2 hafta önce şampiyonlar liginde yarı final oynuyor? Lütfen şimdiden algı yapalım seneye gelecek iki gözüm ben inanıyorum...Sen de inan...

Ben boş mu dedim

Futboluna zerre lafım yok zaten beğendiğim oyunculardan

2 nedenden dolayı gelmesin diyorum

1 çok sakatlanıyor bizim lig biraz sıkıntılı zaten

2 çok pahalı olur daha ucuz ve ilerde satma şansımızın olucağı topçulara yönelmeliyiz Jonathan bamba ve edmilson junior gibi.

[

2) Robben Vergiler son sözleşmesinde yıllık 4.5 milyon avro kazanıyordu net olarak...
3) Ev-araba-aracı...Üstat Robben bizim ardalar gibi şerefsiz mi ki bunları istesin adamlar profesyonel mesela sneijder ev istemedi bizim kezolar gittiler nişantaşında saray dairesi tuttular karısına yenge yenge diye mehmet ali erbille film çektirdiler...Robben'in karısı mütevazi kendini acunculara malzeme etmez...
4) İmza paralarını da yıllık maaşlara ekleyebilirsin ki ben kendisine 5 değil 6.5 milyon euro verilmesini istiyordum öyle de yazdım...

Yani ezcümle yıllık 6.5 net maaştan 2 senelik 13 milyon euro ver havada karada gelir...Hem bu zihniyetinizi değiştirin yoksa Hagiler, Popescular, Taffareller, Drogbalar nasıl geldi??? Hepsi yaşlı ve dünya yıldızıydı...Ayrıca Robben = Adili-Gündoğan-Günter-Lato-Tarık-Carasso-Balta-Yasin-Çipe-Cavanda-Eray...Robben'i mi tercih edersin yoksa 11 gerizekalıyı mı üstat?[/QUOT

Yani ezcümle yıllık 6.5 net maaştan 2 senelik 13 milyon euro ver havada karada gelir...Hem bu zihniyetinizi değiştirin yoksa Hagiler, Popescular, Taffareller, Drogbalar nasıl geldi??? Hepsi yaşlı ve dünya yıldızıydı...Ayrıca Robben = Adili-Gündoğan-Günter-Lato-Tarık-Carasso-Balta-Yasin-Çipe-Cavanda-Eray...Robben'i mi tercih edersin yoksa 11 gerizekalıyı mı üstat?
Abi iyi zaten 1 tane al alabiliyosan, robbeni al ribery al chiellini al olur mu birarada. Önerdiklerin hep bu tarz,hepsi elinde kalacak.Mesela Pepe’nin buraya 10 m ye gelme ihtimali yok, öyle olsa zaten Bjk batmaz, altta neler dönüyodur, Ama yılık 4.5 imza da 2 mi ne.İnanıyor musun mesela, Bunu diyorum ben.Robben 13 derler 23 olur daha ndiaye’yi 7.5 a aldım diyosun 12’ye almışsın.

2 tahminim var gelecek sezon planlarında (Beklenen Uefa'dan transfer yaptırımı gelirse);

İlki Terim büyük ölçüde kadroyu koruyacak ve üzerine yedeklerden gidenlerin yerine bonservisi olmayan ya da ufak bonservisli akıllı transferlere yönelecek. Kadroda ilk 11 aynı kalıp yedeklerde onları aratmayacak oyunculardan oluşacak.
2.si Garry, Feghouli, Belhanda, Maicon gibi 5m üzerine gidebilecek oyuncularını yollayıp 1-2 üst düzey oyuncu transfer edip onların üzerinden CL kadrosunu şekillendirecek.

Ne olur ne olmaz suan küme düsen Hamburg‘dan 1.60lik sol Kanat oyuncusu Ito‘yu almamiz lazim. Maca bakiyorum adam acayip hizli ve oyuncu eksikleye biliyor.

2 tahminim var gelecek sezon planlarında (Beklenen Uefa'dan transfer yaptırımı gelirse);

İlki Terim büyük ölçüde kadroyu koruyacak ve üzerine yedeklerden gidenlerin yerine bonservisi olmayan ya da ufak bonservisli akıllı transferlere yönelecek. Kadroda ilk 11 aynı kalıp yedeklerde onları aratmayacak oyunculardan oluşacak.
2.si Garry, Feghouli, Belhanda, Maicon gibi 5m üzerine gidebilecek oyuncularını yollayıp 1-2 üst düzey oyuncu transfer edip onların üzerinden CL kadrosunu şekillendirecek.
İkisinin karması olacak reis...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt