Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Olabilir mantıklı yedeği Jackson Martinez de olabilir bedava...gomise çinden teklif gelirse yerine balotelli yedeği de ahmed musa kiralık ya da doumbia mükemmel olur be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir mantıklı yedeği Jackson Martinez de olabilir bedava...gomise çinden teklif gelirse yerine balotelli yedeği de ahmed musa kiralık ya da doumbia mükemmel olur be
Bu yaz senden güzel transferler bekliyoruz.3-4 gün daha yazıp ceza alacagım,şampiyonluk gelsin bol bol transfer konusuruzHosgeldin sergi yorumlarini ozledik, transfer onerilerini dort gozle bekliyoruz.
Satış meblağların mantıklı ayrıca 2.4 milyon euroya cavanda da gitti telles den de 3.8 geliyor...Hürmetler...balotelli
bernard ben arfa shaqiri
fernando ndiaye
nagatomo acerbi aziz mariano
gomis 15 civari > çin
rodrigues 15
belhanda 4-5
maicon 6-7
Ooo Sergen hosgeldin. Coktandir goremiyordum ozlettin kendinişampiyonluk gelmeden konusmanın manası yok
Galatasaray menfaatleri için ceza aldım.göztepe macını kafamda yasıyorum,bu stres bitirdi beni.Ooo Sergen hosgeldin. Coktandir goremiyordum ozlettin kendini
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat adam harvarda gidiyor...Şey etseler gelmez ama galatasaraylı...Ancak maalesef daha çok dortmundlu...Dortmund Yöneticisi olacak gelecekte...Lars Ricken Version II...Seneye serbest kalan Nuri Sahin ikna edilebilir mi?
Üstat adam harvarda gidiyor...Şey etseler gelmez ama galatasaraylı...Ancak maalesef daha çok dortmundlu...Dortmund Yöneticisi olacak gelecekte...Lars Ricken Version II...
Fatih hocam konussa girisini erteleyebilir 4 yila kadar
İşte böyle genç alırsan böyle kitlerler...Onun için ihtiyar ve yıldız isimler lazım bize...Burada da zaman zaman potansiyel gurbetçi transferi olarak dile getirilen Mainzlı Suat Serdar Schalke ya gidiyormuş.
10,5 Milyon € diyorlar.
Mark Uth(bedava) ve Salif Sane(8 Milyon) dan sınra üçüncü transferleri olacak daha sezon dün bitti bu ne hız.
sent via GSC
İşte böyle genç alırsan böyle kitlerler...Onun için ihtiyar ve yıldız isimler lazım bize...
Üstat derneklere düşerse yahut başka bir şekilde fatih hocanın ki gibi tesadüf ederse tabii ki yoksa kısmet, hürmetler...transfer duyumları duyacak mıyız bu yaz sizden? hürmedler.

Böyle mantık mı olur ya.İşte böyle genç alırsan böyle kitlerler...Onun için ihtiyar ve yıldız isimler lazım bize...Burada da zaman zaman potansiyel gurbetçi transferi olarak dile getirilen Mainzlı Suat Serdar Schalke ya gidiyormuş.
10,5 Milyon € diyorlar.
Mark Uth(bedava) ve Salif Sane(8 Milyon) dan sınra üçüncü transferleri olacak daha sezon dün bitti bu ne hız.
sent via GSC
İşte böyle genç alırsan böyle kitlerler...Onun için ihtiyar ve yıldız isimler lazım bize...Burada da zaman zaman potansiyel gurbetçi transferi olarak dile getirilen Mainzlı Suat Serdar Schalke ya gidiyormuş.
10,5 Milyon € diyorlar.
sent via GSC