Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada da zaman zaman potansiyel gurbetçi transferi olarak dile getirilen Mainzlı Suat Serdar Schalke ya gidiyormuş.

10,5 Milyon € diyorlar.

Mark Uth(bedava) ve Salif Sane(8 Milyon) dan sınra üçüncü transferleri olacak daha sezon dün bitti bu ne hız.

sent via GSC

Fenerbahçe Janssen için Tottenham'a 5 milyon euro kiralama bedeli ödemiş ulan ben FM'de bile Asensio'yu 4 milyon euro'ya kiraladım bu Aziz Fener'i batırıp öyle ölecek bence.

Burada da zaman zaman potansiyel gurbetçi transferi olarak dile getirilen Mainzlı Suat Serdar Schalke ya gidiyormuş.

10,5 Milyon € diyorlar.

Mark Uth(bedava) ve Salif Sane(8 Milyon) dan sınra üçüncü transferleri olacak daha sezon dün bitti bu ne hız.

sent via GSC
İşte böyle genç alırsan böyle kitlerler...Onun için ihtiyar ve yıldız isimler lazım bize...

Sanki hoca Emre Akbaba'yı kolundan tutup getirir gibi geliyo bana ya

Sent from my D6503 using Tapatalk

1. Garry yerine alacagimiz kanat oyuncusunun en az Garry kadar çalışkan takım oyununa yatkın hızlı bi oyuncu olması lazım.
2. Orta sahaya alacağımız 8 numaranın 4-3-3 oynuyoruz bu arada Fatih Hocada Belhanda kalacak gibi konuştu diğer 8 numaranin da Ndiaye olur olmaz belli olmaz takımı hızlı hücuma çıkarabilen ve gerektiğinde pas temposunu yonetebilen biri olmasi lazım.
3. Gomis kalır mi bilemem ama kalırsa arkasına kesinlikle hızlı çevik bi forvet almamiz lazım misal Ahmet Musa yada Niasse gibi.
4. 2019dan sonra gelebilecek yabancı kisitlamasi ihtimaline karşın 3-4 tane iyi Türk topçu almamız şart arkadaşlar biraz olsun burayada bütçe ayırmamız şart.
5. Maicon konusu herkes biseyler söylüyor şöyle diyelim bu adam brezilyadan lig biter bitmez geldi ve hiç tatil yapmadi dinlenme fırsatı olmadı ve 50 maç üstü oynadı seneye 50 mactan fazla olacak belki ama dinlenme fırsatı olmadığı için son 3-4 haftadır düşüş var ki bence normal bide şöyle bakalım Maicon hava toplarında çok iyi 2li mücadelelerde baya iyi oyunu iyi kuruyor hücuma iyi yardım ediyor lakin tek hamleli bir stoper ve biraz ağır kalıyor eğer ilk hamleyi yapamazsa geçmiş olsun ki bunu ilk yarıdaki Basaksehir maçında gördük Elia baya ters düz etti tabi Marianonun da açıkları vardi ayri konu Fatih hocam böyle ağır stoper sevmez eğer talibi olursa satılacağını düşünüyorum.
6. Inş Nagatomo reisin bonservisi alınır defansif katkısı gerçekten çok iyi onun yanında bindirmelerinide gerçekten iyi yapiyor minik reis.

Telles 3.7
Cavanda 2.5
Tolga 2
Eren 2
Ahmet Çalık 1
Garry 18 ( 3.6 eski klube ) 14.4 kalır
Maicon 6

+Cl den 16.5 ayak bastı 48 milyon bütçe yapar deli deli planlar başladı yine ??

Belçika ligi genk takımı adını bilmiyorum 18 numara sırt forması solak ve kanatta oynuyor 2 kez izledim gözüme çarptı fena bir oyuncu değil

10,5 Milyon € diyorlar.

sent via GSC
İşte böyle genç alırsan böyle kitlerler...Onun için ihtiyar ve yıldız isimler lazım bize...
Böyle mantık mı olur ya.

sent via GSC

10,5 Milyon € diyorlar.

sent via GSC

Ironi degil mi? Adam Alman Milli Takimina secilecek artik. Büyük patlama yapti bu sezon

tolganın da gideceğini düşünürsek 3 tane orta saha alınır
nagatomo ve denayerin bonservisi
yedek forvet ve yedek kaleci
garry kalırsa yedek sol kanat giderse 2 tane sol kanat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt