Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adil Araboğlu : Malatya maçında 5 takım Rodrigues'i izledi. Rodrigues, fiyatını 30M€ 'nun üzerine taşıdı ama gitmesini de istemem.

30 u geçtim 20 milyon falan veren olsa bayram ederiz be bu yaz transfer dönemi geçen yazdan daha hareketli geçecek inş

Adı Galatasaray'la anılan Kwadwo Asamoah, ülkesi Gana'da yayın yapan Atinka FM adlı radyo kanalına yaptığı açıklamada Inter'e transfer olacağı söylentilerini yalanladı. Asamoah, Türkiye'den teklif aldığını doğruladı.
Askıya alınmış cl ye gidemediği için

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Kaynak? Benim okudugum Inter ile anlasmaya varmis, bir kac gun sonra saglik kontrolunden gececekmis.

Adı Galatasaray'la anılan Kwadwo Asamoah, ülkesi Gana'da yayın yapan Atinka FM adlı radyo kanalına yaptığı açıklamada Inter'e transfer olacağı söylentilerini yalanladı. Asamoah, Türkiye'den teklif aldığını doğruladı.

Asamoah: Am i off to Inter? "At the moment, I'm still a Juventus player, I can decide to renew my contract with Juve or join a new team. I’m still thinking it through before making a decision. I'm comfortable here so I never want to make a move to regret later." [Antinka FM]

Oyle birsey dememis

Gerçekten bu Asamoah 'ın Inter 'e transferi iptal olmuş olabilir yoksa çok önceden anlaşmışlardı bir açıklama gelirdi şimdiye kadar

Bu Inter 'in şampiyonlar ligi dışında kalmasıyla alakalı olabilir ...

Muslera

Mariano Maicon Serdar Nagatomo

Fernando

Feghouli Belhanda Transfer Transfer

Gomis

- Sol bek (Nagatomo)
- 8 numara
- Sol kanat

Bir de iyi bir stoper alinmali. Gelecek sezon hoca Maicon'u 11de oynatir mi bence soru isareti. Denayer'i onde gordugunde gore Serdar'in yanina biri alinir gibi.​

Valla bu başlıkta fikirlerimizi belirttik renktaşlar ama hep niye yabancı niye türk yok deyip durdunuz ben de size altyapılı oyuncularımız var, kadroda da Eren-Tolga-Serdar-Sinan 4 türk olarak bulunsa yeter diyordum hep...Yok olmaz eren gitsin filan deyip durduğunuz ve Nagatomo olmazsa Carole'a kalacağımız için gelebilecek isimleri yazayım lakin türkiye çıkışlı yine tek bir isim var o kadar;

Sol Bek = ÖMER BAYRAM (FELEMENK)-AZİZ BEHICH (AVUSTRALYALI)
On Numara = EMRE AKBABA (FRANSIZ)
Sol Kanat = EMRE MOR (DAN)
Kanat Forvet = MUĞDAT ÇELİK (TEK TÜRK MENŞEİLİ ASLEN ARAP)
Santrafor = NADİR ÇİFTÇİ (FELEMENK)

Milli takım kadrosuna baktım bugün; Çağlar, Cengiz, Abdülkadir ve Yusuf gelemeyecekleri için ortada dolaşan diğer tüm isimelr para tuzağı...

HELE Kİ; KAAN BAYSAL-DENİZ TÜRÜÇ-İRFAN CAN-MAHMUT TEKDEMİR-TARKAN SERBEST-OĞUZHAN-HAKAN ÇALHANOĞLU-YUNUS MALLI-KENAN KARAMAN-SERDAR GÜRLER-UĞUR ÇİFTÇİ-OKAY YOKUŞLU-ÖMER ALİ ŞAHİNER-YUSUF ERDOĞAN-DORUKHAN TOKÖZ-ATİLA TURAN FİLAN AMAN DİYELİM AMANNN

Ne demiş

Asamoah: Am i off to Inter? "At the moment, I'm still a Juventus player, I can decide to renew my contract with Juve or join a new team. I’m still thinking it through before making a decision. I'm comfortable here so I never want to make a move to regret later." [Antinka FM]

Oyle birsey dememis

Valbuena 8 Gol 16 Asist

:eek::eek::eek:

Sirf kupa ve Avrupa Ligi ön elemesinde 1 gol 7 asisti var zaten. Kupa daki tek golü ve 5 asistinin tamami da zaten 2 Adana Demirspor macinda yapmis.

Ha ligde daha fazla süre alsa orada daha fazla gol asist yapardi, Aykut hiyarlik yapti Valbuena yi ligin ikinci yarisinda düzenli oynatmayarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt