Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yetenekli 1 fussbalci

1-2 sene la liga veya eredivisiede oynadıktan sonra takımımıza entegre olur

Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye geleceğini hissediyorum uzun süredir. Bakalım kariyer tercihi nasıl olacak

paintsil ve adenbegroyu istiyorum direkt.izlediğimiz szymanski de gelsin lütfen.ortasahaya joe allen.yani yıldız olarak baloteli veya shaqiri bilmiyom listeye bakarız ya :/ uzun uzun

uefa ile yapılan anlaşma gereği transfer döneminde çok da bir şey beklemeyin . hele sattığın kadar al gelmişse işimiz çok sıkıntılı . sezon başındaki hamlelerin yarısını bile beklemiyorum ben

Bu sene Deportivoda kiralik oynayan Arsenalli Lucas Perez'i kolayca kiraliyabiliriz.

tam 4-4-2 de Gomis yaninda oyniyacak forvet tipi topu surebilen guclu bir fovet

Hic duygusaliga gerek yok
Garry, Belhanda ve Gomisi 35-40 arasi sat belese Balotelliyi al...
Kazandigin paraylada sol acik, orta saha merkez, stoper, yedek kaleci, yedek forvet ve Denayer nago bonservisi forvet tamamdir
Bu saydiklarimi 20 milyona halederiz
Temizden 20de cebine kalir...

Leroy Fer, Donk ve Garrynin instagramda her paylasimini begenip yorum atiyor. Gelmek icin can atiyor galiba

Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk

Abi su forum 2-3 gündür bir tek bende mi hayvani cöküs yasiyor yoksa durum nedir? Cok yavas aciliyor. Bazen scilmiyor.

uefa ile yapılan anlaşma gereği transfer döneminde çok da bir şey beklemeyin . hele sattığın kadar al gelmişse işimiz çok sıkıntılı . sezon başındaki hamlelerin yarısını bile beklemiyorum ben

Senin yorumları görünce moralim bozuluyor ya bardağın hep boş tarafına bakıyon :D

ahmet arif kesen'le sanırım aynı sudan çok içmişiz.
ama doğruluk payım yok değil.

Var tabi haklılık payın yok değil ama sattığın kadar al yada maaş sınırı gelirse dahi, doğru düzgün harcamak zorunda kalıcağımızdan daha verimli işler yapabiliriz gidip belhanda gibi birine 10 milyon, maicon gibi birine 8 milyon vermeyiz.

Fırsat transferi kovalarız yada ucuza genç oyuncu alırız en olmadı kiralık alırız ama ince eler sık dokuruz buda daha verimli bir transfer dönemi geçirmemizi sağlar.

Takımda ki çöplerde temizlenir böylece sen iyi kullandıktan sonra men harici herşeyi avantaja çevirebilirsin yok ben kötü kullanıcam dersen 100 milyon euroluk bütçeyi hiç edersin.

Feghouli'nin yerine sağlam bir sağ kanat bakmak lazım

Var tabi haklılık payın yok değil ama sattığın kadar al yada maaş sınırı gelirse dahi, doğru düzgün harcamak zorunda kalıcağımızdan daha verimli işler yapabiliriz gidip belhanda gibi birine 10 milyon, maicon gibi birine 8 milyon vermeyiz.

Fırsat transferi kovalarız yada ucuza genç oyuncu alırız en olmadı kiralık alırız ama ince eler sık dokuruz buda daha verimli bir transfer dönemi geçirmemizi sağlar.

Takımda ki çöplerde temizlenir böylece sen iyi kullandıktan sonra men harici herşeyi avantaja çevirebilirsin yok ben kötü kullanıcam dersen 100 milyon euroluk bütçeyi hiç edersin.
dünya genelini düşünürsek gençleri daha parlamadan avlamak için geniş ve derin takip yapan ekip lazım . bu konuda gelişmemiz şart. hadi onu yapamayabilirsin anlarım sonuçta top class takım değiliz. benim anlamadığım en büyük taraftara en büyük imaja sahip takımız . bir sürü yetenekli genç var ülkemizde nasıl oluyor da ilk 11'e üç beş yerli alt yapıdan çıkaramıyoruz.
inşallah verimli bir dönem geçiririz. yoksa cl + lig + ziraat kulvarlarında oynayacak geniş ve kaliteli bir kadro kurmak şart. bu halle çıkarsak terim hamza ırkçısı gibi içimizden hallederiz derse içimizden geçerler.

Belhanda ve feghouli.
Normallerinin yarisini oynasalardi 3 4 hafta once zaten sampiyonduk.
Hadi diyelim feghouli sene basi kamplara katilamadi sakatti vs ama belhanda neydi?
Bence ikisinide satacaklar.
Veya feghouli kalir oteki gider.
Yasin
Eren
Selcuk
Latov

Bunlarda yallah.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt