Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Gürler içinmi tüm bu yaygara yaw,Sinan ve Yasin bile ondan 2 gömlek üstün topçular bana göre hadi Akbaba-Türüç falan klas adamlarda Gürler yetersiz bile değil

Arkadaşlar, oynadıkları takımları ve ligde ki diğer takımların bu takımlara karşı oynadıkları oyun şeklini de hesaba katmak gerekiyor. Bize karşı takımlar daha farklı oynuyor.

kadroda 25 tane süper oyuncularin olamaz

yedek oyunculara da ihtiyacin olacak

serdar gürler titi ve castro gibiler bu kategori için öneriliyor

sinan emrah gibiler yerine serdar, xelçuk de jong gibiler yerine castro, stoper ne oldugunu bilmeyen denaijer yerine titi yedekte oturabilirdi misal.

bunu anlamak zor degil

Castro neyse de Serdar da Titi de berbat ötesi transferler olurlardi cünkü net bir sekilde yetersiz ve kalitesiz adamlar bunlar.

Yukarida Can'in dedigi gibi Yasin de Sinan da Serdar dan daha kaliteli futbolcular. Ikisi de herhangi bir Anadolu takiminda star muamelesi görürler biz de pek oynamadiklarina bakmayin.

Sinan gerizekali olmasa bambaska seyler konusurduk ama iste beyin yok. Yetenegine ihanet ediyor resmen.

kadroda 25 tane süper oyuncularin olamaz

yedek oyunculara da ihtiyacin olacak

sinan emrah gibiler yerine serdar, xelçuk de jong gibiler yerine castro, stoper ne oldugunu bilmeyen denaijer yerine titi yedekte oturabilirdi misal.

bunu anlamak zor degil

la hiyarto asil sen anlamamissin
canarslan agabeyimiz (all due respect) belhanda - nidaye yerine castro ve serdar yerine titi demis
sen de jong yerine castro, denayer yerine tity diyip anlamak zor degil dion
sacmalama sukr.

demissin
o posttan once o kategori icin onerilmemis, sadece canarslan agabeyimiz tarafindan 11'e onerilmisler

serdar daha önce yedek oyuncu olarak önerilmisti forumda

nöbette titi ve castro da yedek olarak önerildi

canarslan renktasin bu oyuncularla farkli düsüncesi olmasi forumun genel düsüncesi degistirmiyor

anladin¿

Sampiyonlar Ligine katilip basarili olmak istiyen bir camia'nin Serdar Gurler'i yedek olarak transfer etmesi komik.

serdar daha önce yedek oyuncu olarak önerilmisti forumda

nöbette titi ve castro da yedek olarak önerildi

canarslan renktasin bu oyuncularla farkli düsüncesi olmasi forumun genel düsüncesi degistirmiyor

anladin¿

anladim
bundan once atilan 30000 posta hakim olmak gerekiyor
ben de su an donen tartisma uzerinden post atiyoruz saniyordum

Mevcut baskılı oyunu oynamayı istiyorsak Asamoah'ı alıp Tolga pozisyonunda oynatmalıyız. Sol beke de orjinal bir bek alalım. Yoksa Asamoah'ı sol beke alıp önüne de Arda veya Emre tarzı birini alırsak bambaşka bir oyuna geçmek zorunda kalırız.

la hiyarto asil sen anlamamissin
canarslan agabeyimiz (all due respect) belhanda - nidaye yerine castro ve serdar yerine titi demis
sen de jong yerine castro, denayer yerine tity diyip anlamak zor degil dion
sacmalama sukr.

Anlatamamışım. Castro yerinin iyi bir adamı olduğu için banko dedim evet; Ndiaye totalde daha iyi bir futbolcu olabilir ama Castro' nun mevkisinde şu an için değil. Ndiaye' nin alınmasını en başından beri en açık dille isteyen benimdir forumda, mesajlar kayıtlı. Ancak daha ofansif bir pozisyonda düşünüyordum. Şu an 8 den de çok 6 numara oynuyor ki Castro' yu bırak, Poko bile daha iyi yapar o işleri...

Bu adam pek çokları gibi bedava fiyatına gelmiş biri değil, Kasımpaşa öncesi ciddi bir kariyere sahip. Zaten Kasımpaşa hedef bütüttüğünde ciddi bir maliyetle transfer etmişti kendisini. Yaşı uygun, kalitesi belli, istikrarlı, takım oyununa yatkın bir adam. Daha ne olsun?. 3-5 milyon bonservis ve 2-3 milyon yıllıkla alınmasını ben de istemezdim. Göztepe herhalde 1m filan yıllık ücret vermiştir. Oradan kalan para kalite eksikliği çekilen bir mevki için harcanırdı...

Serdar ve Titi' yi ise transfer sezonunda bedava alternatif olarak istemiştim. Hareket noktam, hep pahalı adamlar alarak ihtiyaç duyulan yenilenmenin sağlanamayacağı idi. Ancak gelinen noktada ikisi de sıkça süre alabilirlerdi, alınmış olsalardı. Denayer' den çok memnunsun da Titi' ye burun kıvırıyorsun?...

Eğer bi değişiklik yapılacaksa yabancı sınırının olası değişim tarihi 2019 ise yabancılarımızdan Feghouli, Muslera, Maicon, Belhanda, Rodriguez, Badou, Gomis, Fernando ve Mariano'nun sözleşmeleri 2019'dan sonra bitiyor. Yani 9 oyuncu. Nerdeyse en az 8'i ilk 11 oyuncusu.

Yeni yabancı kuralı eğer 9+2 diye açıklanır ve tarih de 2019 olarak belirlenirse diyecek çok şeyim olacak. Danışıklı dövüşler, tiyatro tartışmalar vs.

DObjnMfWAAMwDKR.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt