Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngilizler 'in Stsl 'yi tercih etmesi için çok bir neden yok be reis kolay kolay EPL dışına da çıkmıyorlar sadece bizim lig için değil ...

ingiliz topçular genelde yabanci takimlara gitmiyorlar

tslde oynamis ingiliz topçulardan sadece vassell ferdinand ve scot carsoni biliyorum

Anaların ligi EPL olduğu için.

Hem kendi ülkesi/ Ligi...hemde çok iyi bir lig.
Gitme gereği yok.

Ayrıca başka ülkeleri (ve onların liglerine) tepeden bakıyorlar.

Tahmin ettiğim gibi. Kibir. Severim İngiliz futbolcuları ama bu konuda bu kadar katı olduklarını bilmiyordum. Düşünüyorum diğer liglerde de İngiliz pek yok. Haklılar da. Adamların ikinci ligleri bile zor, kaliteli.

Tahmin ettiğim gibi. Kibir. Severim İngiliz futbolcuları ama bu konuda bu kadar katı olduklarını bilmiyordum. Düşünüyorum diğer liglerde de İngiliz pek yok. Haklılar da. Adamların ikinci ligleri bile zor, kaliteli.
+ Almanlar
+ İtalyanlar

+ bir sürü para kazanabiliyorlar

o ayni parayi büyük takimlar hariç la liga veya serie a gibi liglerde zor bulurlar

Almanlar o kadar katı değiller; ligimize gelen çok alman var. Ama İngiliz bir kişi bile sayamam.

Alman: Podolski, Ernst, Gomez, Beck

İtalyan: sanctis :D
Evet.

1. İngiliz
2. Italyan
3. Fransız (Afrika / Mahreb kökenli olmayan)
4. İspanyol
5. Alman

Yapabiliriz herhalde sıralamayı.

Son düzenleme:
Tolga Gomis 'in civarlarında dolaşarak doğru yerlere koşu yaparak 9 maçta 6 gol attı ki bir bu kadar daha atabilme şansı vardı kaçırdıkları ile birlikte

Yani Tolga yerine adam akıllı pozisyon bilgisi bitiriciliği olan bir kanat forvetimiz olsaydı çok daha fazla skor katkısı da alabilirdik o adamdan ...

Tolga Gomis 'in civarlarında dolaşarak doğru yerlere koşu yaparak 9 maçta 6 gol attı ki bir bu kadar daha atabilme şansı vardı kaçırdıkları ile birlikte

Yani Tolga yerine adam akıllı pozisyon bilgisi bitiriciliği olan bir kanat forvetimiz olsaydı çok daha fazla skor katkısı da alabilirdik o adamdan ...
Kaçırdıkları attıklarından daha kolay üstelik

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alper Altun

Bulldog-Barking-68159.gif

nöbet istiyom.can you hear me?

taraftar sevgisi ile yeniden canlanacak bir adam lazım bize. sneijder - melo'da olduğu gibi.

pato riski alınabilir aslıda gomis ile çok iyi 4-4-2 oynarlar

Atila Matila geleceğine Linnes-Lato oynasın yaw gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt