Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohanad Aliyi daha kapan olmamis. Diagne OUT, Genc süper yetenek IN pls.

Ne fark eder kardes?

Forumda devamli cöp severler ortalikda geziyor.

Lesh lesh lesh

Cok fark eder, iyi elestiri factual olmalidir

Bir de oyuncuyu izlemedigine eminim

Mohanad Aliyi daha kapan olmamis. Diagne OUT, Genc süper yetenek IN pls.

O tren kacti gibi Juve soz kesti galiba bir suru haber vardi o yonde

Seni oynatacagiz falan diye ikna etsek diyecegim ama oyuncu gelistirme reputasyonumuz yok maalesef

Oysa kulturel olarak adaptasyonu daha kolay olurdu

Cok fark eder, iyi elestiri factual olmalidir

Bir de oyuncuyu izlemedigine eminim

O tren kacti gibi Juve soz kesti galiba bir suru haber vardi o yonde

Seni oynatacagiz falan diye ikna etsek diyecegim ama oyuncu gelistirme reputasyonumuz yok maalesef

Oysa kulturel olarak adaptasyonu daha kolay olurdu
Ya kardesim izlemis olsaniz ne yazar.

Super ligin 15ci sirasinda bulunan kumede kalma mucadelesi veren bir takimda bile ortaya cikip kendini gosterememis bir futbolcuyu sirf 2ci ligde azicik iyi gozuktu diye almanin ne mantigi var sorarim size.

Turkiye cöp dolu cöp, nezaman anliyacaksiniz bunu, nezaman hayal perest hayatinizdan kurtulup gerceklerle yuzlesiceksiniz.

Super ligin gol kralini aldik, atmadigi rakip kalmadi bizde pas veremiyor, neyin kafasini yasiyorsunuz?

Recep Niyaz cöp oglu cöp.

Ya kardesim izlemis olsaniz ne yazar.

Super ligin 15ci sirasinda bulunan kumede kalma mucadelesi veren bir takimda bile ortaya cikip kendini gosterememis bir futbolcuyu sirf 2ci ligde azicik iyi gozuktu diye almanin ne mantigi var sorarim size.

Turkiye cöp dolu cöp, nezaman anliyacaksiniz bunu, nezaman hayal perest hayatinizdan kurtulup gerceklerle yuzlesiceksiniz.

Super ligin gol kralini aldik, atmadigi rakip kalmadi bizde pas veremiyor, neyin kafasini yasiyorsunuz?

Recep Niyaz cöp oglu cöp.

Futbolcuyu izlemeden degerlendirmek mumkun degildir. Bir futbolcunun kariyerinde ne zaman atilim yapacagi da belli olmaz. Cok yakin gecmisten Vardy ornegi var.

Begenmedigimiz alt ligden bes buyuk liglere direkt gidiyor yeterince iyi olan oyuncular. Devir cok degisti, artik Turkiye'nin alt liginde olan bir oyuncu kesinlikle coptur diyemiyoruz. Zaten Super Lig her gecen sene daha iyi oluyor.

Asil ben sana sorarim, Turkiye'den futbolcu almak zorunda oldugumuz gercegiyle ne zaman yuzleseceksin? 14 tane yerli lazim kadroya. Her pozisyonda en az bir yerli lazim. Bu ihtiyaci nasil gidermeyi dusunuyorsun?

Bir futbol takiminin as futbolcu kadar yedege de ihtiyaci oldugunu ne zaman anlayacaksin?

Bunlari soyledim ama ben de Recep Niyaz'in alinmasi taraftari degilim, onu da ekleyeyim. Rasyonel sebeplerim var.

Futbolcuyu izlemeden degerlendirmek mumkun degildir. Bir futbolcunun kariyerinde ne zaman atilim yapacagi da belli olmaz. Cok yakin gecmisten Vardy ornegi var.

Begenmedigimiz alt ligden bes buyuk liglere direkt gidiyor yeterince iyi olan oyuncular. Devir cok degisti, artik Turkiye'nin alt liginde olan bir oyuncu kesinlikle coptur diyemiyoruz. Zaten Super Lig her gecen sene daha iyi oluyor.

Asil ben sana sorarim, Turkiye'den futbolcu almak zorunda oldugumuz gercegiyle ne zaman yuzleseceksin? 14 tane yerli lazim kadroya. Her pozisyonda en az bir yerli lazim. Bu ihtiyaci nasil gidermeyi dusunuyorsun?

Bir futbol takiminin as futbolcu kadar yedege de ihtiyaci oldugunu ne zaman anlayacaksin?

Bunlari soyledim ama ben de Recep Niyaz'in alinmasi taraftari degilim, onu da ekleyeyim. Rasyonel sebeplerim var.
Vardy ornegi dogru degil, cunku belirli bir futbol kulturu olan bir ulkede boyle atiljm yapabilmesi olabilen birsey.

Ulke futbolu gelismiyor, butun takimlarimiz avrupada tecavuz edilip geri yollandi anamizin ligine.

Kendinizi avutmaktan baska birsey yapmiyorsunuz.

Devamli cöp pesinde kosmayi acilen birakmaliyiz.

Daha bu sezon cöp olan ulkemkzden mugdat omer emre emreT diagne aldik, ve bunlarin hepsi cöp oglu cöp.

Akliniza kaziyin artik, hepsi cöp.

Vardy ornegi dogru degil, cunku belirli bir futbol kulturu olan bir ulkede boyle atiljm yapabilmesi olabilen birsey.

Ulke futbolu gelismiyor, butun takimlarimiz avrupada tecavuz edilip geri yollandi anamizin ligine.

Kendinizi avutmaktan baska birsey yapmiyorsunuz.

Devamli cöp pesinde kosmayi acilen birakmaliyiz.

Daha bu sezon cöp olan ulkemkzden mugdat omer emre emreT diagne aldik, ve bunlarin hepsi cöp oglu cöp.

Akliniza kaziyin artik, hepsi cöp.

Ne guzel, isine gelmeyen sorulari cevaplamamissin. Yanit bekliyorum senden.

Turkiye'de de bir futbol kulturu mevcut ne kadar carpik olsa da.

Kimse bu futbolculara ayilip bayildiklari icin istemiyor. Turk sart, kural bu. Avrupa icin de sart hatta homegrown sayildiklari icin.

Bana gercekci Turk futbolculardan olusan bir 11 oner.

Not: bir sezon ile ligimizi kucuk dusurmek de dogru degil gecen sene Bjk neler yapti ortada.

47769.jpg

Ne guzel, isine gelmeyen sorulari cevaplamamissin. Yanit bekliyorum senden.

Turkiye'de de bir futbol kulturu mevcut ne kadar carpik olsa da.

Kimse bu futbolculara ayilip bayildiklari icin istemiyor. Turk sart, kural bu. Avrupa icin de sart hatta homegrown sayildiklari icin.

Bana gercekci Turk futbolculardan olusan bir 11 oner.

Not: bir sezon ile ligimizi kucuk dusurmek de dogru degil gecen sene Bjk neler yapti ortada.
Futbol kulturu adamlik ve biatcilik uzerine kurulmus herhangi bir futbol felsefesi olmiyan, cahillerin avutuldugu ve futbol podyumunda bulunan her bireyin kendini hic birsey olmamasina ragmen herseyi zannetmesi olan futbol kulturu, heyt masallah.

Eski hakemleri yeni voodoo hocalari diye televizyonlara cikan, eski futbolcularin bildigi tek sey yabanci dusmanligi ve futboldan cacik anlamadigi, futbol federasyonunda futboldan anlamayan ne kadar adam varsa orda toplanip bulusmasi.

Sorsan futbol kulturu.

Kultursuz denyolarin adamim diye ortalikda gezip heryere reportaj verip 4milyon avro kazandigi ulkenin futbol kulturunu seveyim.

Eger turk futbolcu sart ise, ona gore alt yapindan oyuncu cikaracaksin, senin alt yapin neye yariyor ozaman? Omer Bayram ve Emre Tasdemiri alicagin yerde Suleyman Lus'u oynatsan ne kaybederdin? Veyahut Diagne ve Mugdatin yerlerine Ahmet Sivri ve Ali kol'u oynatsan ne kaybederdin?

Emre akbaba denilen cöpu alicagin yerde, takimi forvetsiz birakmayip Atalay'i A takima cikarsan ne kaybin ne kazancin olacakti?

Besiktas sans eseri devam etti, her mac tecavuze ugrayip 2 3 pozisyona girip mac kazandi.

Bir hayal perest uye daha.

O orta saha sabah aksam tecavuze ugrar.

Aksamlari FIFA oynayip sabah kadro yapanlarla dolu forum.
Herkesin düşüncesi aynı olmaz.Her istemediğini düşünen kişiye karşı kendini üstün görecek şekilde yazılar yazamazsın.Ben de Emre Akbaba'nın ilk 11 seviyesinde olduğunu düşünmüyorum ama onu düşünen arkadaşımıza böyle tepki göstermiyorum.Daha doğrusu tepki gösteren yok senin gibi.Bu forum Galatasaray taraftarları için açılmış bi forum sitesi.Buraya kimse laf yemek için gelmiyo.Yazdıklarımıza dikkat edelim..

Eger turk futbolcu sart ise, ona gore alt yapindan oyuncu cikaracaksin, senin alt yapin neye yariyor ozaman? Omer Bayram ve Emre Tasdemiri alicagin yerde Suleyman Lus'u oynatsan ne kaybederdin? Veyahut Diagne ve Mugdatin yerlerine Ahmet Sivri ve Ali kol'u oynatsan ne kaybederdin?

Emre akbaba denilen cöpu alicagin yerde, takimi forvetsiz birakmayip Atalay'i A takima cikarsan ne kaybin ne kazancin olacakti?

Besiktas sans eseri devam etti, her mac tecavuze ugrayip 2 3 pozisyona girip mac kazandi.

Soyledigin ilk kisim konumuz degil ben de carpik oldugunu soyluyorum zaten futbol kulturunun ama yok da degildir yani. Bu topraklarda bir asri askin senedir top oynaniyor. Ulkenin kendisinden eski futbol kuluplerimiz var. Sosyolojik tahlil yapmaya da gerek yok zaten.

Turk futbolcu sart, egeri megeri yok.

Klasik futbolcu izlemeden altyapi demogojisi yapan taraftar turedi son bir senede.

Senin bu cop dedigin ulke futbolu ve futbolculari bu altyapilardan siyrilip yukselenler. Bu oncelikle sana altyapilarin seviyesi hakkinda bir fikir versin.

Bir de altyapi topcularini izleyip oyle konusmak gerek. Hicbiri su an STSL'de siritmadan oynayacak seviyede degiller. Evet yetenekli cocuklar var bayagi, mesela Suleyman Lus ciddi manada yetenekli ama su an Omer Bayram kadar oynayip oynayamayacagi da muamma.

Ha dersin ki antrenorlerimiz yetersiz elin oglu 18 yasinda oynuyor bizimkileri neden 18 yasinda oynayacak seviyeye getirememis oluyoruz buna da katilirim. Ama bu cocuklari bu hengamenin icine atarsak kariyerlerine ciddi manada zarar verebiliriz. Taraftarimizin asabiyeti malum.

Isin gercekten komik tarafi bu cocuklarin senin gozunde su an cop degilken bir iki sene sonra baska takimlara gidince birden cop olmalari. Bunun bir izahi yok. Irrasyonel bir dusunce ve bu dusunce vizyon adi altinda pazarlaniyor bu forumda.

Son olarak diyelim ki Bjk sans eseri iki yildir CL'de is yapiyor, biz bu forumda ove ove bitirilemeyen ve pek coklarina gore altinci buyuk lig olan Portekiz'in sampiyonu ve bu sene de sampiyon adayi Porto'yu iki macta domine ettik. Demek istedigim ligimizin harika oldugu degil gereksiz gomuldugudur. Yoksa harcanan para ve alakaya kiyasla rezil bir seviyedeyiz elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt