Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
47769.jpg

Emre Akbaba'yı çıkart bu takıma ilk 11'e direkt yazılacak Sağ, sol bek, 2 orta saha ve 1 kanat olmak üzere en az 5 oyuncu lazım bu haziranda. Yedeklere alınması gerekenleri saymıyorum. Mariano, Fernando, Onyekuru ve Ndiaye gider. Belhanda ve Feghouli'ye 10 milyon euro teklif gelmesi halinde derhal satılmalılar.

Muslera: 7.5m
Mariano: 1.5m
Fernando: 2.5m
Donk: 1m
Belhanda: 10m
Feghouli: 10m
Diagne: 15m

Para edecek adamlar ve yoneticilerin profili dusunulunce edecekleri paralar bunlardir

Luyindama ve Marcao'nun satilmasi teklif edilemez

sezon sonu takımı, tanzim çadırı açıp piyasaya arz etmemiz lazım

tabi gelen parayı harcayacak birini bulmamız lazım önce

önümüzdeki sezon kanatlarımız markovic ve babel olucak sanırım , efacan karaca ve töre yi alıp onları yedeklememiz lazım

Sanki ısrarla Recep Niyaz alınmalı dendi burada sadece iyi istatistik kastığı için araştırılmalı dendi + iyi bir alternatif olacağından söz edildi

Yine anlama kıtlığı yaşayanlar farklı taraflara çekmeyi seviyor

Tuncay Sanli
Gokhan Gomup
Ve belki de Dorukhan
Isimleri ilk once bizle anilan ve kaptirdigimiz 2. lig oyunculari
Recep biraz farkli ama 2. lig diye kucumsenek haksizlik olur.

Aynen

30-32 yaşına kadar kullansak fena olmaz.Porto falan kapar bunu..
Sag kanatta oynayan Antony da var, Antony ve Luan Santos hakkinda iyi seyler okudum, Sao Paulo bunlari ucuza birakmaz. Para varsa guney amerika'dan oyuncu alirsin, sattigin kadar alabilirsin varken dusuk maliyetli scout transferi yapmaliyiz.

Sag kanatta oynayan Antony da var, Antony ve Luan Santos hakkinda iyi seyler okudum, Sao Paulo bunlari ucuza birakmaz. Para varsa guney amerika'dan oyuncu alirsin, sattigin kadar alabilirsin varken dusuk maliyetli scout transferi yapmaliyiz.
Bruma ve Telles'in faydasını gördük.İyi bir yönetim olsaydı birini en az 17 diğerini 20 milyon euroya satardık.Marcao transferinden sonra yazın 1-2 tane alırız gibi.Önlibero Brezilyalı oldu mu genelde tutuyo.Portekiz-Brezilya'dan alınan oyuncular biz de tutuyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt